Close
Faqja 16 prej 41 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 405
    i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Shendet paē e tungjatjeta..., moj burrnesh!
    Po me habit jo pak, kjo ironia qe ti perdor me mua..., po me pare te rikujtoj qe, nuk duhet te flasim me tifozllek, pasi qe une me pare se te pergjigjem, lexoj, tamam ashtu si ka keshilluar nje anetar tjeter me lart.
    Ai bukuroshi, ka hyre ne form, vetem per gallat, pasi qe postimi i tij i pare, eshte nje postim rrugaēesh, por ja qe pas nje pc nuk fshihesh dot...!
    Si pra nuk te ben pershtypje ajo trasparenca volgare qe ne postim te pare te atij qe ti e mbron o te pakten i mban ison...?
    Jam i sigurt qe, po te kishe pritur pakez, nje lloj si une edhe ti, do te ndaje te njejtat mendime, orthodhokse o jo, nuk ka fare rendesi, pasi qe ketu nuk jemi ne referundum orthodhoks, por po flitet me tifozllek, duke ngaterruar kete te fundit ,me fjalen qe shume e kane te perzemert midis nesh, "patriotizem", por qe s'do te thote te flasesh vend e pavend...
    Ja pra e nderuar Aulone, une jam trasparent ne kete drejtim, te fleminderit per mirekuptimin.

Nuk po te flisja per ate tjetrin, po te flisja per mendimin e ortodokseve te tjere mbi kete ceshtje. Keshtu qe vertet Ilien nuk e ka vene njeri zedhenesin e ortodokseve Shqiptare. Ortodokset Shqiptare kane zerin dhe fjalen e tyre mbi kete ceshtje, sado qe keto gjera jane kthyer ne nje ceshtje politike dhe jo besimtare, mbasi Janullen na e rrasi mire Saliu.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Epo shqiptaret me 5 vite te ndejtura ne angli apo usa marrin pashaporten e ketyre shteteve, ndersa ketij anastasit u bene me shume se 15 me sa di une.
    Tani ne gezohena pa mase kur marrim pashaporta te huaja , ama sna vjen mire kur te tjeret marrin tonen . Pak si hipokrizi me duket kjo mua, duke i lene menjane politikat e thella fetare-nacionaliste.
    Nuk eshte njesoj dhe ka te beje shume me politikat fetare-nacionaliste, sado te duam ta mohojme. Nuk duhet te jemi navia, boll kemi qene, jo edhe tani qe kemi dituri dhe mundesi.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Nuk eshte njesoj dhe ka te beje shume me politikat fetare-nacionaliste, sado te duam ta mohojme. Nuk duhet te jemi navia, boll kemi qene, jo edhe tani qe kemi dituri dhe mundesi.
    Eshte mungesa e diturise qe na pengon neve me dhene nje vendim te ndershem mbi kete ceshtje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-08-2009
    Postime
    2
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    I ke rene pikes, pasi qe jane shume te tille, sa per te thene diēka, hapin nje akaunt te ri, po sa kohe kane per tu zbavitur me te tilla xhonglime...
    Nje aneter i ri, zakonisht rri ne heshtje sapo ka hyre ne forum, por qe ka edhe me te zgjuar, bejne nja dy mije komente leshi, me ēit-ēate dhe prezantohen sikur te jene veterane..., o ndoshta jane, por hecin me mendjen se po behen shume!
    Prestigjatore si keta, nuk i hyjne ne pune askujt...
    Kur bera regjistrimin ne kete forum, me erdhi nje pergjigje qe me falenderonte per antaresimin ne kete forum etj.

Ti z/zj mund ta keshe arritjen me te madhe ne jeten tende kete forum- rropatjen por te siguroj se e ke gabim edhe ti edhe ai/ajo me siper qe na tregoni se c'duhet te beje nje "antar i ri".
    Se pari une pergjigjem ashtu si e mendoj une dhe jo ne reagim te postimeve te tjera (perndryshe do i kisha cituar". Se dyti nese ka ndonje tjeter qe te mbikqyr ty, duhet te shohe se fodulleku yt, ose e thene shqip 'pordhet' qenkan pa limit. Nuk je ketu per te kanalizuar e as seleksionuar zgjuarsite dhe aftesite njohese te te tjereve. Bota eshte e larmishme dhe nuk mund te jene te gjithe te seres aristokratike si zoteria jote. Te moderosh, nenkupton ne rredhe te pare te perdoresh nje etike shembullore e me pas te kerkosh llogari me takt.
    net-i eshte mbushur me analfabete qe "gradohen" dhe kane ne poses butona dhe password-e.

Gjithsesi, prej fjaleve te mija kam fituar gjithmone leke dhe fatkeqesisht ju bezdisa ju "eliten e kombit". per forumin dhe inciativen e tij nuk mund te them dot asgje. Thjeshte po largohem duke ju thene se kjo juaja, nuk eshte forme e mire per te afruar njerezit ne debat. Shpesh injoranca nder njerez, eshte aq e madhe sa te gjithe fjaleve qe i frustrojne, i'a ngjisn epitetn 'ofendime' etj

ohuuu u lodha.

Tung o moderator

Citim Postuar mė parė nga stinger Lexo Postimin
    Kur bera regjistrimin ne kete forum, me erdhi nje pergjigje qe me falenderonte per antaresimin ne kete forum etj.

Ti z/zj mund ta keshe arritjen me te madhe ne jeten tende kete forum- rropatjen por te siguroj se e ke gabim edhe ti edhe ai/ajo me siper qe na tregoni se c'duhet te beje nje "antar i ri".
    Se pari une pergjigjem ashtu si e mendoj une dhe jo ne reagim te postimeve te tjera (perndryshe do i kisha cituar". Se dyti nese ka ndonje tjeter qe te mbikqyr ty, duhet te shohe se fodulleku yt, ose e thene shqip 'pordhet' qenkan pa limit. Nuk je ketu per te kanalizuar e as seleksionuar zgjuarsite dhe aftesite njohese te te tjereve. Bota eshte e larmishme dhe nuk mund te jene te gjithe te seres aristokratike si zoteria jote. Te moderosh, nenkupton ne rredhe te pare te perdoresh nje etike shembullore e me pas te kerkosh llogari me takt.
    net-i eshte mbushur me analfabete qe "gradohen" dhe kane ne poses butona dhe password-e.

Gjithsesi, prej fjaleve te mija kam fituar gjithmone leke dhe fatkeqesisht ju bezdisa ju "eliten e kombit". per forumin dhe inciativen e tij nuk mund te them dot asgje. Thjeshte po largohem duke ju thene se kjo juaja, nuk eshte forme e mire per te afruar njerezit ne debat. Shpesh injoranca nder njerez, eshte aq e madhe sa te gjithe fjaleve qe i frustrojne, i'a ngjisn epitetn 'ofendime' etj

ohuuu u lodha.

Tung o moderator
    Atehere me duhet te pergjigjem, mqs me kerkohet, une i’u referova nje anetari tjeter, por duke u pergjigjur nje pyetje-akuze qe me behej “ transparent” por thonjezat e thone gjate, pra mora hapur mbrojtjen e nje tjeter anetari, qe per mendimin tim (jo si moderator) qe nuk eshte ligjvenes, me dukej shume i drejte…
    Ti folesi me lart, je duke bere nje monolog, qe ne kete rast s’ka te beje me diskutimin e mesiperm…
    Pasi flitet per anetarin e ri AlGangsta-r…, qe me postimin e tij te pare, shprehet keshtu, shiko dhe gjyko vete, ; “o K-A-R mos te shikoj me ketu!” – Me fal o njeri, po ti si e mendon…?!
    Jo vetem qe si postim eshte i denueshem dhe habitem moderatoreve pastrues si u ka shpetuar, pasi shihen shpesh te hidhen ne “kosh te plerave”, postime qe kane edhe vlera te larta ne ē’do drejtim, por ja qe kur flitet per nje grup te veēante dhe individe te veēante, bejne si i thone nga anet tona; “nje sy qorr dhe nje vesh shurdh”…, por kjo s’ka te beje me ty!
    Por qe na u indinjove zotrote, per kete hidherohem tej maset, por qe perseri pa te drejte, perse, sepse ti nuk je AlGangsta, por tjeter kush…
    Pra une nuk dua te debotoj ketu per hiē, pra themi ate qe kemi per te thene, pa u kursyer si gjithmone por qe edhe pa u perseritur, pasi kjo teme eshte e konsumuar nje ēik si teper, ku po destinohet te behet “BOZE”…, kaq, persa i perket pergjigjes per ty…, por nese nuk te pelqen menyra qe shkruaj, ky forum ka rregulla dhe njerez me pergjegjesi dhe intelekt, ku mund te drejtohesh, nese kam gabuar me ty…
    Une uroj me zemer qe ti te mos largohesh, por nese e ke vendosur kete pune, paē fat dhe para plot, atje ku do te shkosh e te flasesh..., sinqerisht.
    Pershendetje
    Niko.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    O Niko, po fjala e urte qe thote: "me mire vone se kurre". Po vone po me bie ndermend, po pse keto tema fetare nuk shkojne tek forumi orthodhoks, por lihen ne keto forume ku ka te drejte te hyje cdokush e te thote c`te doje?? Keshtu cenojne tolerancen fetare.
    (me fal qe po te hyj ne zanat, thjesht jap nje mendim).

Se keshtu gjejne rastin disa per te shfryre mllefin e tyre ndaj Orthodhoksise.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 18-08-2009 mė 03:27
    Duaje te afermin tend si veten

Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    O Niko, po fjala e urte qe thote: "me mire vone se kurre". Po vone po me bie ndermend, po pse keto tema fetare nuk shkojne tek forumi orthodhoks, por lihen ne keto forume ku ka te drejte te hyje cdokush e te thote c`te doje?? Keshtu cenojne tolerancen fetare.
    (me fal qe po te hyj ne zanat, thjesht jap nje mendim).

Se keshtu gjejne rastin disa per te shfryre mllefin e tyre ndaj Orthodhoksise.
    O i nderuar Ilia, ji pak me shume demokratik, e kam fjalen qe duhet te jesh me tolerant, jo per faktin qe duhet me qen me i durueshem, por qe shumkush e sheh realitetin ne menyre te tij, pra si ē'do gje ne kete bote qe merr motive dhe nuanca personale, po keshtu edhe interpretimi i te shprehurit...
    Ta kam thene edhe here te tjera, mos u nxito, mos bjer ne konkluzione te shpejtuara, por ji i durueshem, pasi jo te gjithe dine gjith'ēka.
    Ti po deshe mos nderhy, kur sheh qe ( simbas teje ) e "teprojne", pasi ketu eshte e drejta e ē'do kujt te shprehe ate qe mendon.
    Nje ide, bie me nje ide, jo me debat dhe urrejtje, por me durim dhe diskutim miqesor, sikur ti nuk njeh ne themel besimet e tjera, si islamin, po keshtu patriote te tu, nuk ka se si te njohin, orthodhoksine, pra ki rrespekt edhe kur e trashin pakez muabetin, jo per xhentilese, por per hire te se vertetes, kjo po qe ja vlen, pasi shume nga bashkebiseduesit e tu e te mi, nuk dine pothuaj fare mbi orthodhoksine, ku shpesh e krahasojne si nje besim te "armiqve te shqiptareve", por pikerisht ketu qe ti dhe shume si ti, duhet te kene durim, pasi eshte detyre per ne shqipot orthodhoks ti tregojme bashkeatdhetareve tane, qe realiteti nuk eshte keshtu...
    Zemra e nje shqiptari te vertete rreh ne nje ritem, pa dallim feje, kjo eshte bindja ime personale, jo per propagande dhe per ti pelqyer ndo'kujt, por qe eshte reale!
    Po ta mendosh ndryshe, nuk ka se si te jesh nje shqiptar origjinal, po e them pa thonjeza, pasi e besoj ne realitet, ku shume shqiptare orthodhoks, sakrifikuan ē'do gje deri edhe jeten, per Atdhe dhe indipendence, pa patur si qellim konvertime masash, pasi per orthodhokset, fjala Atdhe, nuk eshte thjesht nje fjale per te mbushur gojen, por eshte nje nga mesimet e po vet besimit tone!!!
    Prifti (orthodhoks)-lut ē'do dite Zotin per; bashkimin e te gjitheve, per ushtrine dhe gjithe popullin, pra jo vetem per besimtaret e saj, por PER TE GJITHE, duke filluar nga vuajtesit, roberit, udhetaret (emigrantet), ushtrine, etj, e deri tek presidenti, eshte apo nuk eshte keshtu, jo vetem tek ne, por ne te gjithe Orthodhoksine boterore, me kundershto nese e kam gabim...!
    Ka patur raste ne bote, qe edhe pse me preardhje nga nje vend, ky peshkop ( ne rastin tone Nikolla i Japonise me origjine ruse ), kur u shpall lufta ruso-japoneze, ky nuk lutej ne fshehtesi per ruset ( si mund te mendonte ndonje pseudopatriot japonez ) por per Atdheun e tij te ri, per Japonine, pra e sheh se si eshte gjendja ne orthodhoksi, besoj se kete ti e dije fort mire...
    Por qe me perulje dhe respekt te detyrueshem, duhet t'ja qartesojme edhe te tjereve, pasi qe po te polemizohet me krenari dhe akuza, do te mbeten te gjithe pa u sqaruar, ku elemente te "dyshimte" nuk presin tjeter gje.
    Pershendetje.
    Niko

Ore,ashtu siē patem nje Fan Nol,kemi edhe tani nje prift shqiptar qe mund ta percjelle me dashuri dhe ne shqipe te paster porosine e Zotit mbi toke!
    E kam thene edhe nje here,jane ortodokset shqiptare qe duhet te dinstancohen nga Janullatosi,ne vetem mund te japim keshilla patriotike!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

i/e regjistruar Maska e klaus fisher
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    aty ku mbaron hapesira
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Epo shqiptaret me 5 vite te ndejtura ne angli apo usa marrin pashaporten e ketyre shteteve, ndersa ketij anastasit u bene me shume se 15 me sa di une.
    Tani ne gezohena pa mase kur marrim pashaporta te huaja , ama sna vjen mire kur te tjeret marrin tonen . Pak si hipokrizi me duket kjo mua, duke i lene menjane politikat e thella fetare-nacionaliste.
    KURSE SHQIPTARET NE GREQI E MARIN SHTETESINE PER 5 .....!!!!

i/e regjistruar Maska e P.I.N
    Anėtarėsuar
    21-04-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    15
    Oroshi keshillat ''patriotike'' jepi kur ti kerkojne !Pastaj vete e the per ceshtjet e kishes Orthodhokse duhet te vendosin vetem besimtaret po orthodhokse dhe anetaret e saj (pra te pagezuarit)dhe asnje tjeter!Nuk e kuptoni se tashme ne kemi vendosur .....ju vetem duhet perfundimisht ta merni vesh dhe si njerez te kulturuar ta pranoni!OVER!Ne nuk na ka pyetur njeri per Selim Mucen,as per Rrok Mirditen as per Kryegjyshin dhe as ne nuk i kemi dhene keshilla ''patriotike'' askujt!ndaj shume por shume faleminderit qe na nderoni dhe na ndriconi mendjen ne te padenjeve dhe jo patrioteve dhe na tregoni se jeni dhe do te jeni po ata qe keni qene gjithe keto vite !Sa per Kryepiskopin nuk ka vend te komentoje as edhe nje rob vepren e tij!ajo eshte mese e dukshme ,kjo eshte teme per shtetesine nuk ka tangerlleqe dhe shprehje talenti ne te llapur per personalitetin e nje njeriu qe ne fund te fundit besoj se po ta kishit para do ta kishit qepur gojen dhe kjo pseftoburreria juaj do shkonte ne nje vend qe me mire nuk po e them!Na cate derrasat me pak fjale edhe asgje me mend nuk na thate !Keni mare kopetenca qe nuk ju perkasin,rolin e Gjykatsit e ka vetem Nje! aman me cguxim komentoni edhe gjykoni po kush jeni aman ?Perendia?Lere sherbetorin e tjetrit ta gjykoje i Zoti mos bej rilon e zoterise kur je vete sherbetor!

Faqja 16 prej 41 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  2. Migjeni
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •