Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195

Kërkoj ndihmë!

E dashura ime ka qene e lidhur perpara me nje djale tjeter dhe kan shkuar bashke. ka shum kohe. dy vjet. u ndane per mosperputhje dhe nuk jan lidhur me. ai e mori i her tjeter per kafe po ajo nuk ka pranuar. a mendoni se ajo do kujtohet me per ate dhe un mund ta marr i qete per nuse? si ide e pergjithshme femerore, se ju gocat njifeni me njera tjetren mir! Un e dua dhe ajo jam i sigurt qe me do po kam friken e tradhtise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une si djale te them dicka
    nese nisesh me ate mendim qe ke ne koke mos e merr per nuse se do vuash gjithe jeten
    dhe sikur ajo ta shtroje rrugen ne ar ty ti prap ashtu do mendosh
    nese e do dhe ajo te do dashuria juaj sfidon cdo gje
    dhe e kaluara do mbetet thjesht nje e kaluar dhe ndoshta do harrohet me kalimin e viteve
    te uroj jete te lumtur
    goldian
    p.s te shkruajta sepse e kam provu vete dicka te tille
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    faleminderit goldian vlla!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Po japi edhe une nje pergjigje (edhe pse ne Meshkujve nuk na eshte drejtuar pyetja ,mirpo Goldiani e theu akullin )

Shiko Vllacko

Mundohu qe ta bindesh te dashuren tende se ti je Alternativa me e mire per të, thjesht duke u sjellur me te ne at menyre sa qe ajo te krijoj pershtypjen se ti je ideali i saj i mundshem. Te kaluaren e saj ,diskutoje me të. Thjesht keshtu thuaj: E dashura ime ,dua ta shof te ardhem se bashku keshtu siq jemi dhe poashtu dua te perballem vetem me sfida te se ardhmes, dhe nuk do doja qe te merrem me te kaluaren tende apo timen pas disa viteve, thjesht ato qfar i takojn te kaluares ti diskutojm tani dhe nuk do deshiroja ti lem per me von ,sepse ateher eshte vone. - Dhe nese e dashura jote te jep pergjigjen ,ateher nje nder elementet me te qendrusheme ne dashuri eshte Besimi ,dhe ateher duhet ti besosh ne pergjigje qe te jep, sepse vetem keshtu largon dilemat qe ke.

Thjesht dilemen qe ke, nuk eshte keq qe te ja shprehesh asaj ,sepse ti ke te drejt, thuaja asaj : aje ne gjendje qe ti qasesh te ardhmes si nje femer e menqur dhe te harrosh te kaluaren ? Dialogoje kete dilem me te dashuren tende, sepse tek ateher mund te te kuptoj me leht sinqeritetin qe ke ndaj kesaj qeshtje dhe pse jo duke ja ngacmuar ndergjegjen mund te marresh ndonje pergjigje te sinqert nga ajo.

Mirpo nje fakt qe me ra ne sy eshte ai se pasi ajo paska dy vite qe eshte nda me te dhe qe nga ajo periudhe nuk ka pasur asgje me te ,ateher kjo periudhe prej dy viteve eshte nje vakum i konsiderueshem ndjenjash ,keshtu qe mund te te garantoj se nuk mund te kete diqka me rreth tyresh, sepse nuk mund te rifitohet me ajo fryme qe eshte humbur nga keto dy vite.

Por po te them edhe njeher krejt varet nga ti ,se sa do e bindesh se ti je alternative me mire per te.

Kalo mire dhe suksese ne jete dhe ne keso raportesh poashtu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 29-06-2009 më 11:19
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga aspira Lexo Postimin
    E dashura ime ka qene e lidhur perpara me nje djale tjeter dhe kan shkuar bashke. ka shum kohe. dy vjet. u ndane per mosperputhje dhe nuk jan lidhur me. ai e mori i her tjeter per kafe po ajo nuk ka pranuar. a mendoni se ajo do kujtohet me per ate dhe un mund ta marr i qete per nuse? si ide e pergjithshme femerore, se ju gocat njifeni me njera tjetren mir! Un e dua dhe ajo jam i sigurt qe me do po kam friken e tradhtise.

Ne qofte se ti e do ate vajze dhe ajo te do ty, dhe po mos tja kujtosh kurr ate lidhje qe ka patur me perpara...dhe ti do ta besh te lumtur kte vajze...besoj se nuk do kujtohet me per ate djal

Te uroj nje jet te lumtur
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Për deri sa janë ndarë,do të thotë që ajo nuk e do prandaj i dashur aspira mos e ushqe më atë mentalitet.Do të të pengojë të marrësh vajzën që do por edhe në se e merr, do ta vuash tërë jetën.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    aspira as mos mendo per martes nese ke dyshime se ajo mund te te tradhetoj, nese te do dhe ti e do, ska pse te te tradhetoj, ama ki kujdes dhe mos permend eksin e saj ore minute se ka shance qe mund te te lej edhe ty
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Nje sekonde ta marrim vesh iher...sa vjeç je ti dhe sa vjeç eshte ajo?
    Ca jane kto martesa shpejt e shpejt...
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Po je i sigurt qe te do edhe ajo mos e ki fare friken e tradhetise.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Lidhu me nje vajze tjeter, lere kte qe ke sepse kur te kalosh rruges edhe te shkembehesh me te dashurin e asaj qe ka pas do te duket sikur po te ha buken.

Pastaj sja vlen te rrosh me mendimin qe ajo ka mundesi te te tradhetoje, plus faktit qe ai e ka ftuar per kafe nuk eshte shenje e mire.

Personalisht do hiqja dore.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •