Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
gjera qe ndodhin shpesh, un mendoj se kjo vet duhet ti sqaroj ket mosmarrveshje ,apo ndoshta me shum ndjen per profin, kjo shihet qart se i dashuri e ka kuptu per at e ka len.
le ta ndjek zemren e vet si e udhezon me mir.
Ndryshuar për herë të fundit nga Nete : 19-06-2009 më 11:48
Teta vera po ti je e sigurte qe ajo ska ber gje me profin?? sipas mendimit tim e ka bere sa i ka lujt fene....me vjen keq per ate djalin e shkrete qe rrinte ne itali dhe i besoj asaj....por jan raste qe ndodhin!! ajo te mbledhi mendjen dhe te vendosi se ke do nga ata te dy ,duhet te tregohet e sinqerte me te dy....ktej nga lagja ime thoneiva la sincerita...
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
nuk edi cfare te them por ai meqe nuk i beson le ta lej se nuk ka kuptim kur ati i ka hikur besimi ke ajo edhe pse nuk duhet te ket mbase dyshime ai po ja qe keshtu esht...ajo le ta provoj dhe njiher dhe po e pa qe nuk ka kuptim kjo gje mos te luftoj kot....problemi esht se ajo ne shqiperi ai ne itali si do e zjedhi ajo ket gje ne per telefona nuk behet gje duhet te jet vet personi...
po na fal i cik ti e ke shkrujt vet qe ajp ndjen thelle per ate etj dhe athere nga nji an ca do ajo kur qenka keshtu...ky esht verzjoni qe ajo te ka treguar ty por si esht realiteti ate edi vetem ajo...
Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 19-06-2009 më 16:32
Ku i sheh goj liget ti ktu? Vajza paska nis te ndjeje per profesorin e fiskultures, pse nuk dashka ta pranoje tani?Ua sa lot kam pare te derdhen sonte nga nje vajze alamet vajze! Po cfare njerez zemerligj qe egzistojne?Uh sa llafazane me kuptimin e plote te fjales!Nje vajze A.Z, shume simpatike ,e mire dhe shume inteligjente.Mesuese e talentuar dhe shume e dashur me koleget e me nxenesit.Idashuri i saj student ne Itali per studim pas universitar...Vinte shpesh ne SHqiperi sepse doemos kishte gjysmen e zemres. Vajza dukej e lumtur dhe qeshte e tera ditet qe ai ishte ketu.Nje telefonate nga nje dore e poshter e ngatrron vajzen me kolegun e saj te fiskultures i cili asaj i ka shprehur dhe simpatine.Ajo s'ka reaguar ndaj ngacmimeve te tij por thelle thelle ndjen per te.por ne asnje menyre nuk do te ndahet nga i dashuri i saj...Telefonatat vazhdojne dhe djaloshi ngrihet e vjen..Nuk beson tek e dashura ,ben disa verifikime dhe ndahet nga vajza por pa i dhene perfundimtaren.Vajza ne dileme te madhe... Pyet ne dhe une i them qe kam miq shume te mire ne nje forum ku do gjesh nje zgjidhje..
Thelle thell qejfi ja ka ama.. LOOL.Ajo s'ka reaguar ndaj ngacmimeve te tij por thelle thelle ndjen per te
E ca duhet te beje i dashuri kesaj ne kte rast? Ta lere pas dore kte gje? Fajin e ka vajza, jo gojet e liga.. ato paskan shpetuar kte emigrantin nga kjo "kucka" qe me paska ndjenja per profesora fiskulture, futbollista etj etj ca te sjelle lumi...
Ec aman...
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt