Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 123 prej 123
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    edhe ketu vrejm 5 burra lakuriq ..edhe as nje femer...sipas llogjikes suaj duhet te jene pederasta.....4 po zihen edhe ai qe do mbesin ne kembe .."do i bjeri fyellit" bashke me fyellaxhin.

por ja qe detajet tregojn lojrat (olimpike?)...mundje edhe boks.

ndaj testim tyja te duhet te sjellesh dokumente te qarta edhe te mundesh ti shpjegosh se perse bejne fjale.....sarkazmat-arti...nuk kane lidhje me degjenerimin.....se perse Gjini i bie me dore tavolines ...kjo nuk do te thote se u degjeneruan shqiptaret ..por ka te bej me artin...Gjini i bie me dore tavolines .....sepse nuk ka rruge tjeter qe te na bej per te qeshur.

forumi...sarkazma ime nuk ka per qellim degjenerim...por po mundohem ti pershtatem llogjikes se temes pa dashur te degjeneroj.

testim

mos valle vellazeria Aqill-Patroklo etje u kalua si pederasti nga fanatizmi fetare greke i shek 2-4 te eres sone...sepse nga kjo kohe kemi dorshkrimet e para te vjetra.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Alfeko, ndoshta edhe kam gabim sa i pėrket pederastisė nė Athinė. Por kjo kije parasysh ėshtė vetėm 0,001% e problemit.

Problemi nė pėrgjithėsi ėshtė shkombėtarizimi i Helenėve, ata u Ē'pellazgizuan, u bėnė diēka tjetėr tė ndryshėm nga pellazgėt, dhe pėr kėtė nuk e pritėn kreishterimin por kjo filloi mė herėt. Dhe nuk filloi nė Spartė por nė Athinė.

Deri nė shek. 6 nuk ka ndarje tė tillė Helen-Ilir, pas vitit 600 fillon gradualisht (jo-pėrnjėherė), ndarja, derisa arrin kulminacionin nė shek. 10 pas Jezusit, kur helenėt zhduken pėrfundimisht.

Tė futemi nė kėta binarė se e shoh mė tė arsyeshme, gjithashtu mund tė bėjmė krahasime me latinėt, se edhe kėta ishin nga i njėjti brum me pellazgė.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Alfeko, ndoshta edhe kam gabim sa i pėrket pederastisė nė Athinė. Por kjo kije parasysh ėshtė vetėm 0,001% e problemit.

Problemi nė pėrgjithėsi ėshtė shkombėtarizimi i Helenėve, ata u Ē'pellazgizuan, u bėnė diēka tjetėr tė ndryshėm nga pellazgėt, dhe pėr kėtė nuk e pritėn kreishterimin por kjo filloi mė herėt. Dhe nuk filloi nė Spartė por nė Athinė.

Deri nė shek. 6 nuk ka ndarje tė tillė Helen-Ilir, pas vitit 600 fillon gradualisht (jo-pėrnjėherė), ndarja, derisa arrin kulminacionin nė shek. 10 pas Jezusit, kur helenėt zhduken pėrfundimisht.

Tė futemi nė kėta binarė se e shoh mė tė arsyeshme, gjithashtu mund tė bėjmė krahasime me latinėt, se edhe kėta ishin nga i njėjti brum me pellazgė.
    une te kuptoj forte mire ...biles qe diten e pare qe hapem debatin une kerkova ne google "pederastia ne athinen e lashte" ne greqisht ///edhe lexova ato c ka mbeshtesni ju...por nuk mundem ti ze bese qytetrim shkaterruesve greko latin pasi ata ju thurin lavdi vetes edhe perbuzin jono-etrusket ..ne menyre qe ti ulin ne sy te popullit.

Ne se nuk do kisha lexuar Jaques Heurgon"Jeta e perditshme e etruskeve"...te thashe eshte perkthyer ne shume gjuhe....une do ruaja te njejtin mendim me ju per pederastin edhe prostitutacionin...pa hequr asnje pike edhe asnje prejse...por Heurgon me ka hapur syte ne "xhelozin latine kundra etruskeve"...qe nga ai moment e shohe me dyshim c do te dhene grekoromake..per jonoetrusket.

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Tema tė Ngjashme

1. Rezultatet e zgjedhjeve vendore, 18 shkurt 2007
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 18:16
  2. Procesi I Privatizimit Masiv Dhe Tregu I Kapitaleve
    Nga Gerrard nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 08-04-2007, 03:43
  3. Raporti i Kai Aides për Kosovën në OKB
    Nga Harudi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-10-2005, 17:59
  4. Procesi pėr ish-policin e akuzuar pėr 3 vrasje
    Nga White_Angel nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-06-2005, 23:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •