pershendetje te gjitheve !
kush mund te me ndihmoje te gjej disa programe te gatshme. programe qe perdorin biznese te ndryshme si psh supermarketet, lokalet, shkollat etj dmth source code e tyre. kam kerkuar po nuk kam gjetur gje deri tani.![]()
pershendetje te gjitheve !
kush mund te me ndihmoje te gjej disa programe te gatshme. programe qe perdorin biznese te ndryshme si psh supermarketet, lokalet, shkollat etj dmth source code e tyre. kam kerkuar po nuk kam gjetur gje deri tani.![]()
kliko ketu ka projekte te prezantuara ne disa gjuhe programuses!
Ti kerkon ēfaredolloj projekti?
Nuk mund ti gjesh kaq lehte sepse projekte te tilla jane te porositura ne kompani te ndryshme software dhe kodi eshte privat dhe prone ose e shkolles qe e porosit (nese e kerkon) dhe e kompanise qe e prodhon, por edhe ata qe punojne ne projekt mund ta shohin kodin perderisa jane ata qe e prodhojne.
Keshtu qe nese nuk njeh ndonje manaxher te ndonje kompanie software ose ndonje programues qe ka punuar ne projekte te tilla nuk ke shance te gjesh kodin burimor te projekteve reale.
Po me e rendesishmja nuk na the perse e do kodin burimor te ndonje projekti, dhe a ke preferenca per llojin e projektit?
Varet cfare programi kerkon saktesisht. Te keshilloj disa programe open source
http://www.econsultant.com/i-want-op...are/index.html
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Krijoni Kontakt