Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2008
    Postime
    3

source code... :(

pershendetje te gjitheve !

kush mund te me ndihmoje te gjej disa programe te gatshme. programe qe perdorin biznese te ndryshme si psh supermarketet, lokalet, shkollat etj dmth source code e tyre. kam kerkuar po nuk kam gjetur gje deri tani.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga arsela Lexo Postimin

kush mund te me ndihmoje te gjej disa programe te gatshme. programe qe perdorin biznese te ndryshme si psh supermarketet, lokalet, shkollat etj dmth source code e tyre. kam kerkuar po nuk kam gjetur gje deri tani.
    As nuk ke per ti gjetur.S'ti jep njeri se cu pa puna me ate qe e ka krijuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-07-2011
    Postime
    1
    kliko ketu ka projekte te prezantuara ne disa gjuhe programuses!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga arsela Lexo Postimin

Ti kerkon ēfaredolloj projekti?
    Nuk mund ti gjesh kaq lehte sepse projekte te tilla jane te porositura ne kompani te ndryshme software dhe kodi eshte privat dhe prone ose e shkolles qe e porosit (nese e kerkon) dhe e kompanise qe e prodhon, por edhe ata qe punojne ne projekt mund ta shohin kodin perderisa jane ata qe e prodhojne.
    Keshtu qe nese nuk njeh ndonje manaxher te ndonje kompanie software ose ndonje programues qe ka punuar ne projekte te tilla nuk ke shance te gjesh kodin burimor te projekteve reale.

Po me e rendesishmja nuk na the perse e do kodin burimor te ndonje projekti, dhe a ke preferenca per llojin e projektit?

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Varet cfare programi kerkon saktesisht. Te keshilloj disa programe open source
    http://www.econsultant.com/i-want-op...are/index.html
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •