Popull peder! Pa fije kurajo, pa fije morali. Nga ky popull buron ajo "mafi" qe vret njerez ne mes te qytetit kur jane me shoqe.
*
Popull peder! Pa fije kurajo, pa fije morali. Nga ky popull buron ajo "mafi" qe vret njerez ne mes te qytetit kur jane me shoqe.
*
Harruat qė nuk ėshtė mbushur akoma njė javė nga vrasja qė u bė nė Tiranė nė mėnyrė tė mistershme nė mes tė ditės para tė gjithė njerzve dhe kriminelėt u larguan po me motor? Apo kjo nuk ėshtė e njėjtė?
Jeta ime, mban emrin e saj..
Per te gjithe dr. konfuziuzet:
Para disa muajsh erdhi nje shoqe e ngushte nga nje pushim ne Itali. Kishte qendruar atje me komilitonet e saj per 14 dite. Me tregoj se kur kishin mberrire ne Rome dhe kishin takuar travel guide-in italian, nje burre ndoshta 45 vjeqar, pas pershendetjes qe u kishte bere, keshilla e pare e tij ndaj vizitoreve kishte qene kjo perafersisht: keni kujdes nga shqiptaret, jane kriminele, tere shoqerine italiane e terrorizojne, mos u shoqeroni/afroni tek ata, ju grabitin e keso gjera. Kjo shoqja ime pastaj me tregoj se ishte ndier keq, sepse shoqet e saj dinin se eshte e shoqeruar me mua.
Ka qindra arsye per te fajsuar tere shoqerine italiane kur ndodhin keso krime inhumane ne menyren se sic e tregon kjo video me larte. Per mua per shkak te ketij perjetimit te mesiperm jane qindra plus nje. Une jam ai travel guide-i "italian" ne format shqiptar. Ju luani rolet e juaja.
*
Krijoni Kontakt