Lere ti ēfare jam une , po une te parapriva deri diku , e te lashe hapsire nese pate gje tjeter nga vetja , e ti po mbetesh pa fjale , te shkurt e paske genjeshtren
Lere ti ēfare jam une , po une te parapriva deri diku , e te lashe hapsire nese pate gje tjeter nga vetja , e ti po mbetesh pa fjale , te shkurt e paske genjeshtren
Mu akoma asnje pergjigje s'me ke kthy e nje pyetje te kam bo , paske ērregullim te shperlarjes se trurit se nuk ke kthy akoma pergjigje po s'ka gje , vehabizmi problem mendor eshte .
Po ta kam vjedhe pergjigjen tate te sinqerte qe ne fillim , kete e dime te dy , s'ke faj .
Kalo mire e argeto njerezine![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 23-08-2009 mė 18:11
Te tjeret te shkojne avazit , po une s'e kam aq ngene qe te rri te shkurret po i thjeshtoj gjerat ne rrenje , per arsye praktike dhe njekohesisht gallate lol .
Te thashe te kunderten e fese , nese nuk e kishe nga ana fetare korrigjimin tend nga cili kendveshtrim e kishe ?
Ja te bera nder , te fola sikur te jesh normal , te shikojme si po reagon , te shikojme si po e tregon veten![]()
Pėrmirsimin e gjendjes ...
Por problemi ėshtė se nuk dini tė shikoni gjėrat pozitivisht nėse flet njė njėri i cili i pėrket njė besimi tjetėr (pėr tė krishterėt) ....
Por problemi ėshtė se nuk i kuptoni gjėrat nėse flet njė njėri i cili i pėrket njė besimi tjetėr (pėr Ateistat) ...
Besimet tjera nuk marrin pjesė ...
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Po qe ne titull kjo teme shpreh nje revolte , ēfare mendon ti se duhet ndryshuar dhe si , eshte kollaj me gjet artikuj me vrasje kalamajsh , une edhe kam pare vete ngjarje te tilla , po ti si arsyeton se duhet edukuar brezi i ri ?
Keto jane vetem pika me pergjigje ne vija te trasha , se kane shume ēeshtje te tjera te vogla me tej .
Ti shkrun ca qendrime ndaj besimeve te tjera ketu me lart sikur te jesh zedhenes i ndonje sekti .
A do t'ja fillojme nga puna per ta nxjerre ne drite zgjidhjen e revoltes tende, apo do me lesh ne balte lol .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 23-08-2009 mė 18:42
Ta parandalojmė Krimin ... por Si ?! ... Duke u afruar me fėmijėt ...
Ta parandalojmė barrėn nė moshėn e re ... por Si ?! ... Duke u afruar me fėmijėt, Ligj : Nga mosha 18+ lejohet martesa ...
Poashtu dhe ca pika tė tjera tė cilat i dini dhe ju por i keni harruar, duke u munduar tė ofendoni fetė ... !!!
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Ketej nga bota e prapambetur dhe imorale perendimore ajo qe kam nenvizuar me bold ashtu eshte. S'na the hic gje te re. Ke hap nje teme me nje problematike shume delikate dhe cfare di te besh gjithsej: Te japesh dy pseudozgjidhje. Sidoqofte aspak zhgenjyese.
Mos ma merr si ofeze te lutem, po ty s'te beka mire agjerimi ( ose eshte fillimi dhe normalisht ka probleme) Te shkuara gjithsesi![]()
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt