Postuar mė parė nga Bamba Bamba sheh nja 50 seriale, edhe boris kam mangut! Ei ē'eshte gjithe kjo arrogance...? :'( Me Robbyn tat ben kshu ti... Broken ne te dyja duhet se s'ben te takohemi nje here...kur te vish ne Firenze let me know te jap ca bileta falas te boboli-t dhe te david :P...
https://www.behance.net/robberysk1100
Robby do ishte akoma me bukur te vizitoja nje ekspozite me pikturat e tua
Postuar mė parė nga Robbery Ei ē'eshte gjithe kjo arrogance...? :'( Me Robbyn tat ben kshu ti... Broken ne te dyja duhet se s'ben te takohemi nje here...kur te vish ne Firenze let me know te jap ca bileta falas te boboli-t dhe te david :P... po per mua ka bileta falas?
Postuar mė parė nga broken_smile Robby do ishte akoma me bukur te vizitoja nje ekspozite me pikturat e tua ...mire kur te hap nje ekspozite timen do te ftoj...ndodh shpesh, ke kohe te me ndjekesh :P?
Postuar mė parė nga Plaku me kostum po per mua ka bileta falas? Jo i mbaroi broken te tera..
Broken si zemergjere qe eshte i ndan gjerat.
Postuar mė parė nga Robbery ...mire kur te hap nje ekspozite timen do te ftoj...ndodh shpesh, ke kohe te me ndjekesh :P? good for you po dhe po te mos ishte e gjithe e jotja s'prish pune, mjafton te jene prezente pikturat qe ke bere ti
Edhe une do hap nje eksposite kete fundjave!
pa he njehere, cfare do ekspozosh te kjo ekspozita?
edhe une do hap nje por skam njeri te me vij
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt