Postuar mė parė nga Sherri Borsa termica. Noihere me pjedh menja ca ide e humbin freskine keshtu...
Postuar mė parė nga broken_smile e mire mire. as qe kam qene ndonjehere Po te them ca emra. Gjeje ti zgjidhjen: - Hasoni - Shemsi - Xhavidi - Kali Ca kane te perbashket kto ?
Divide Et Impera " Yo soy cubano, latinoamericano y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Postuar mė parė nga Sherri Po te them ca emra. Gjeje ti zgjidhjen: - Hasoni - Shemsi - Xhavidi - Kali Ca kane te perbashket kto ? s'e kam idene duhet ta dija?
Postuar mė parė nga broken_smile s'e kam idene duhet ta dija? Nqs asnje s'do e jape pergjigjen do te tregoj ca kane te perbashket. Nqs ke qene deri 18 vjec ne Durres mund dhe ta kishe dit pergjigjen.
Postuar mė parė nga Sherri Nqs asnje s'do e jape pergjigjen do te tregoj ca kane te perbashket. Nqs ke qene deri 18 vjec ne Durres mund dhe ta kishe dit pergjigjen. jam larguar qekur isha 11 vjece... mos i ke pasur shok gjimnazi?
Postuar mė parė nga broken_smile jam larguar qekur isha 11 vjece... mos i ke pasur shok gjimnazi? Ju afrove po s'kane qene shoket e mi. Harrova te specifikoj qe Shemsi o femen
Postuar mė parė nga broken_smile pershendetje sofra mua me ka marre malli per nje kasate nga ato te bllaces... : ) Postuar mė parė nga Robery : )...mua per parfe...: ) MOS mos permendnii keto ushqime eshte gjunah ta besh tjetrin te vuaje Postuar mė parė nga fashion_girl cena tek nje ristorante di un certo livello gjalle je ti mi mice? nga dreqin humbe? :S
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar mė parė nga Sherri Ju afrove po s'kane qene shoket e mi. Harrova te specifikoj qe Shemsi o femen kshu nga emri (apo pseudonimi besoj) duhet te kete qene fizikisht goxha e fuqishme... mos me thuaj qe ka qene roja e shkolles?
Postuar mė parė nga broken_smile kshu nga emri (apo pseudonimi besoj) duhet te kete qene fizikisht goxha e fuqishme... mos me thuaj qe ka qene roja e shkolles? ahaha jo jo roja e ka pas emrin o Sharif o Sherif se maj men tamom. Shemsi psikologjikisht ka qene shume e zhvilluar.
Postuar mė parė nga thirsty gjalle je ti mi mice? nga dreqin humbe? :S gjalle jam shyqyr Zotit epo jam rob me shum impegni, sjam si ty qe te rri sahati gjithmon dymbedhjete
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt