Ja merr per bumjar skan pas bumjar te shkretit bajshin qashtu me ni ndihmes qato dy kong kerkush spi shkon qa me bo kena met te shkrete me muzike kur thot najkush me bo tallava krejt shkojn edhe japin pare si gjaja
Na ne ks une qysh e shoh jena shum te varfer me kto sene bile ndit te sodit as vne me ushtru nuk ki ej edhe instrumenta te mungojne....
...o Kronik , shnosh kryt more , se kapuqa ka sa dush ....![]()
Hahahahahaha
Shpresojm vitin tjeter ni Rock per rock mat te mire.
Tung Kronikė , ckemi!
Megadeth jan nisha , ska fjalė, po idolat e mi jan Led Zeppelin.
Qe mė thirr me naj grup , thirrem bile Kili-Zeppelini, hahhahah
Tė pėrshėndes!
Kili
SQHIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Hahahahah jojo po te mbaj mend ne rocksonte ku i mbrojshe megadeth ne at topikun : metallica ahahahahahahaha
mbetsh i pershendetur edhe ti!
Po po tė mora vesh Kronikė!
klm
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
une kam qen antar i grupt throne ov might, nuk jon te gjilanit e ferizajit po te Mitrovices, zhandri Thrash Metal ( old school ).
Kronikė se pari nuk u kan shkaku bumbjari ka qene gitaristi arsye pse skena mar pjes. Madgod e fituan qmimin e pare me plot merit, edhe nje vrejtje nqofse shkon nje metallc ne koncert aj nuk shkon me pa vokalin a pe hek maicen a po rin se aty nuk osht ne odė te burrav aj osht festival i muzikes rock dhe metal aty tgarantoj qe ski me pa bend metal tut nejt gaditun, kshtu qe edukonu per kah metalli. Edhe madgod nuk bejne BLACK METAL.
MADGOD RULES.![]()
Luciffer.SS
pse kta,, metallcat" qe nuk kan lidhje me muzik munohen me imixh pa lidhje me perfitu ???
perveq merlin menson ai asht muzikant i mir me imixh pa lidhje...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 02-07-2009 mė 21:30
Nuk thash qe madgod bojn BM thash qe melodic dm bojn qaq edhe un perveti thash qe nuk i pelqej Madgod se zhanri death/black ma shpif perveq Death qe i kom ngu sen tjeter...e sa per throne ov might nashta kom gabu ti e din e per ket rock per rock New age of rock super u kan!
Krijoni Kontakt