Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 51

Tema: Outsider

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    25
    PO une jam pergjigjur me ofeza siq thua ti por jam pergjigjur mbasi ata ose mbasi aj shkodrrani tha qe neve kosovarve na kan i MBYSTE SERBI kto fjal vetem njeriu pa moral i fol . Pse une nuk jam pergjigjur ashper me ty MAUSI se ti ne menyre te rregult edhe Blerim London ne menyre te rregult jeni prezentuar . Eshte menyre tjeter tja terhekish dikuj vemendjen ne menyre njerzore. Une me pas ditur se ju pengoj dikush te flas anglisht ktu nuk kisha thane asgje anglisht po kisha fol shqip isha prezentu shqip. E jo tani me ja nis edhe me ofendu se serbi i mbyti kosovart me pas knaqsi. Vetem niri pa kulture si aj shkodrrani flet ksi marrina po nuk ka faj aj jo , kan faj tjert.
    te pershendes mouse

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Ne rradhe te pare ky eshte nje forum shqiptar ne te cilin flitet vetem shqip.
    Se dyti ju keni harruar,qe ky eshte nje forum prezantimesh dhe e keni kthyher kete teme ne nje debat politik.
    Disa poste te mesiperme u fshine dhe nese vazhdohet ne kete menyre do te fshihet komplet kjo teme.
    Outsider me siper une shof,qe gjuhen shqipe e fliske me se miri,prandaj te sugjeroj qe prezantimi dhe cdo post i juaji te ishte ne shqip,konforme rregullores se forumit shqiptar!
    Pershendetje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    25
    Ndėgjo ti KACAK
    Une rregullat e ktij chati nuk i kam dite ok Tahs i msova Por kur vjen dikush i ri ktu ne ket FORUM si ti e quan nuk eshte ne rregull qe antart tjer ta sulmojn edhe ta ofendojn Se une askuj nuk ja kam me borgj mem ofendu apo me e shjat e me ndi knaqsi se qka i ndodhi kombit tim. Une thash edhe me lart nuk i kam dit rregllat tani i msova. Po tregoju tjerve ktu se nuk eshte me kultur ta fyjsh ndonje antar ktu. Mandej po jam KOSOVAR 100 % proud to BE. Une ktu skam ardh me majt politik e as me nenqmu aske si me neqmuan mua. E detyra yte O Kacak eshte qe ti tju terhekish vrejtjen se ato mesigje qe mua me fyen kan qen ktu ter kohen e kur une ja fillova tju kthej pergjgjve ktyre antarve qe mua me detyruan tani une jam i keqi. Politiken ja filloj at shkodrran trrimi qe ja mban vetit si te menqur dhe me kultur. Ma merr mendja se e lexove edhe vet . Por ne thojm ne Kosove mos u kenaq me fatkeqsi te tjetrit se te bjen edhe ty ne kry e djegesh 3 her me keq. Bota sillet ........ you never know what will happen tomorrow
    SO.... tungjat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Londėr United kingdom
    Postime
    30
    Outsider................ngom qa pot thom ok
    Mos u ban me nerva bre...aiiiiiiiiiiiiiiiii..tash sa vet na shajn e sa vet na lavdojn ata na marrshin neve t'ligat tont.....we are the champions ......Hajt se ta qes nje caffee sonte ne Finchley Road
    Si nuk po priton me shkru pash mu. EYYYYYY Artan your cute very cute babes if any girl knows here how cute you are they will run after you so don't let something like this get on you. A po ndin hajt ti pash Miranden ngom. E sonte dalim ne Finchley edhe tani bojna muhabet.
    O ju malet e malsis dhe ju lisat e gjat fushat e gjera me lule qe i kam ndermend dit e nat. Oj Kosov ojjjjjjjjjjjjjj NANA IMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Outsider.
    Ato ofendimet qe ishin bere me siper isha une ai qe i fshiva,por do te me vinte me te vertete mire,qe ne kete forum te flisnin te gjithe ata,qe jane,apo ndihen shqiptare.
    Mos beni dallime kombetare,ne menyre qe te mos krijoni konflikte,qe ndoshta do e bejne kete teme te mbyllet,apo fshihet!!

KACAKU

Kuksjan_Forever Maska e Blerim London
    Anėtarėsuar
    31-05-2002
    Vendndodhja
    Atje ku nuk ta pret mendja ty!.
    Postime
    836
    Ej nuk dua te flas shum per kete tem se une jam nje antare si te gjithe te tjeret ,nga nje ane keni te drejte ju mederatoret qe thoni ashtu
    po nga ana tjeter ka te drejt edhe Outsider sepse ai nuk e ka ditur se nuk pranohet prezantimi ne anglisht edhe tani ajo gje eshte bere po ju mos beni debate per ate gje se sot eshte demokraci edhe se cili ka te drejten e fjales .
    Me vjen shum keqe qe keni hyre ne politik po lereni ate gje se nuk eshte ndonje gje e mire se a kemi mbajtur ne kosovar ne shtepia a po nuk kemi mbajtur se cili ka bo te veten
    si thonin te paret edhe hasmi me te ardh brenda duhet ta rrespektojm edhe ta mbajme brenda , ej jo me vellezrit e motrat tone nga kosova
    me falni per kete shkrim

kacak ke shum te drejte
    po ai nuk e ka ditur kete gje keshtu qe kjo gje duhet mbyllur
    keshtu mendoj une
    se kur te pyeten ai tjetri , nuk te thote si ke qen po te thote si je
    edhe keshtu qe ne nuk duhet te hym ne pun politike
    ju faleminderit per mirkuptimin

me respekt Blerimi
    I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!

Ja dhe Outsider.

Mireserdhe ne Forumin Shqiptar dhe ja kalofsh sa me kendshem ketu.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Perjashtuar Maska e SweeT^BaBe
    Anėtarėsuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    My WoRLd!
    Postime
    149
    Hey ya cool!!! Urime Urime!! I love Kosovaret man...Ya guys are hot Anywayz...Bye. Love, LoRi.

.:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    mire se erdhe "outsider"-nice nick. Fol pak shqip se vdiqem vetem me anglisht.
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    25
    Ja edhe une talking SHQIP.
    Redi te falenderohem per postimin e fotos qe ma bere
    Te gjith juve tjerve me vjen mire qe me pranuat ne ket forum dhe ju falenderohem shum per merserdhje qe ma bet. Ju uroj lumturi..

Sweet Babe where is your location babes. I can send you some more pic of myself I love Albo girls as well.

If Zonjanga_qyteti... lexon ket porosi i will be gone hihihihihi

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •