Paaak ka mbet humanizem-pra nuk ka definicion per te-Ka vdek humanizmi![]()
Paaak ka mbet humanizem-pra nuk ka definicion per te-Ka vdek humanizmi![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Humanizmii eshte e vetmja gje qe na dallon ne njerezve nga njerez te mire ne nejerez te keqinje.....
Religjioni....
A lady should be able to make a man smile with her clothes on...
Religjioni si ideologji, ka qen, ėshtė dhe do mbetet e pėrqafuar nga njerėzit, njerėzit zakonisht besojnė nė Zot (dhe mirė ėshtė qė besojnė nė Zot), me vet besimin nė Zot, njerėzit shmangen nga veprimet negative, nga krimet...bėhen mė tė sjellshėm, mė bėmirės e human...
Jeni besimtare?
Poo...mundohem shumee qe te jem nje besimtare me iman te fort......jam aq sa mundem ..![]()
Puna....
PUNA - puna ėshtė akti - veprimtari mė fisnike, mė i dobishėm, mė i pėlqyer...qė bėnė njeriu nė jetė, mbase duke punuar, sė pari kalitesh, ke pėrfitime, materiale, kur ke pėrfitime, ke mundėsi tė jetosh njė jetė tė denj, ke mundėsi t'i ndihmosh familjen nė ngritje - arsimim, nėse ke, mund tė bėhesh himan e bėmirės...thjesht, puna ėshtė rregullator i jetė...
Pėrtacia...
Pertacia eshte armiku me i keq i njerezve...fale tij ne mbesim te till qe nuk arrijme kurr azgje qfar duam dhe vetem ankohemi.....
Te tradhtosh......
..Thone se tradhetija lahet vetem me plumb!!!!Porse une nuk pajtohem me kete thenje te moqme...Mendimi im eshte se vetem njerezit qe falin jane te medhenj.....
....dashuri e pare...
..thone se dashuria e pare eshte e pa harruar....une them se egziston vetem nje dashurii....njeriu nuk dashuron dy here...egziston vetem nje dashuri tjerat jane thjesht ngatrrime te kokes....-A-A-A
Te jesh romantik....
Te jesh romantik... do te thote te hedh nje puthje ne ajer dhe ti ta marresh kur te kesh qejf.......
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Elian , ku fjala ?? Iku me fjet per ty ???![]()
Krijoni Kontakt