Nuk dua te zgjatem me tej me kete c'eshtje pasi nuk kam pasur as idene me te vogel per kete person qe behet fjale.
Por sa per standartin e lirise personale, liria e secilit mbaron atje ku preket ajo e dikujt tjeter.
Ajo qe ndodh me posten private eshte qe persona te ndryshem ankohen kur marin sharje dhe fyerje ne ate poste dhe per kete gje administratori mer mesa, se nqs sulmon administratoret drejtperdrejt nuk besoj se ajo ka nevoje te behet publike.
Kjo teme nuk ka pse te ekzistoje pasi jam shume i sigurt se personit ne fjale i eshte terhequr verejtje dhe i eshte shpjeguar pse po largohet.
I takon personave te perfshire ne kete gje te vendosin dhe jo ne te gjitheve qe secili kemi nje opinion.
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
ti lejohet hyrja se ska bere gje jasht rregullave po...por se ka qene ushtar sdo te thot gje fare.
Posta private esht nje opsjon me shum qe administratori i shton opsjoneve te forumit,,per tu krijuar antarve mundesimin e bisedimit ne mynyr private,,
nuk duhet te shikohet si diqka mbrenda forumit,,,,administratori mund te hap dhe nje opsjon tjeter ku c“do person te ket mundesin e injorimit te hyrjeve private,,nga nick nem te caktuar,
por jo te luaj rrolin e ndermjetsit apo gjykatsit ne bisedimet private,,edhe pse ato jan mbrenda forumit,por vetem ne mynyr figurative,,
por jan jasht te drejtes te forumit dhe stafit per tu korrigjuar,,per tu lexuar,,dhe aq me keq per tu ndeshkuar antaret qe bisedojn privatisht.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iLirjam : 16-06-2009 mė 20:59
Kete nuk ta thash me te provoku o Llap, kete ta thash se ashtu je. Na e shitet Kosoven deri ne pellemben e fundit ti dhe qeveria jote.
Edhe pastaj nese nuk te duket vetja Esat Pasha (edhe pse je shume me i keq se ai) Ben mire te me shash mua, ose me fakte te me besh te kuptoj se nuk je si ai, por jo duke me share familjen.
Dhe pastaj o dyftyresh, e din cfare postimi banal ke bere tek ajo tema mes postimit 5 dhe 6? Dhe ende vjen e me thua mua se te paskem ofendua?
Ti o tradhtar e ke marr ne qaf ni Kosove e jo vetem nje FSh.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
keso ofendimesh e te shamesh ka pas Llapi rregullisht
po qysh bre po kie ftyr ta quajsh tradhtar nji njeri qe i la gjymtyret e trupit te vet per lirin e keti vendi
po qysh bre qysh trego
po ti qe ke nejt anash ose i ke ndihmue armikut gjat luftes po tu dhimka vatani ma shum se keta qe luftuan
po me qfar te drejte ti e qun nji ushtar te UĒK/se esat pash toptani perse
a veq qe je ne stafin e keti forumi e nuk ka kush qa te ban a o i shkret je ti shum shkrum prej se shkreti je
mos harro se edhe pa tregue ti vet ket qe i kie shum nofka dhe qe je ne stafin e forumit u dit kaher
se nuk e lejoin as rregullat e forumit nji antari tia shtrish zullumin deri ne largim siq vepruat me Llapin
bravo ALBO bravo DARIUS bravo MmEeTtIi
MmEeTtIi
se ti meti je dyftyrsh per ket ska dilema qe je
nje koh ti e perkrahe aq shum antarin Llapi
dhe i ke dergue shum e shum mesazhe private ne shej perkrahje dhe e ke sugjerue
te ket kujdes se ALBO eshte nji djal i ri i nji greku dhe eshte shok i djalit te millosheviqit dhe se bashku e kan biznisin edhe me djalin e rugoves
prandaj mos u befaso qe ALBO jau ka inati ushtarve te UĒK/se
keshtu ti MmEeTtIi e kshillojshe Llapin dikur
por kur e pe se Llapin nuk ka mujt ta qes ne kurth as UDB/eja serbe as kurfar sherbimesh tiera
ti nuk munde ta kryesh misionin te cilin e kishe per ta zbulue Llapin
u terbove dhe fillove ta provokosh e ta shajsh deri sa e larguat
kjo ishte strategjija e ju stafit tuja more MmEeTtIi
per mesazhet private qe ti ia ke than Llapit keto
ai i posedon te gjitha as nja se ka fshi por i ruan ne nji vend te sigurt
pra mjeri ALBO po argat te keq te ka te lig te lodht etj.
Hahahah Llapi , ti edhe pėr dike nė forum pate pas shtu se "punon nė njė ambasad serbe nė stuttgard" plus ja pate pas quajt familjen shpihun. Nuk ėshtė qudi me lexu kėso magarlliqe nga ty jo.
Zotėri i nderuar,
Unė u largova ( aq mė bėn po meqė ra fjala- thotė populli) vetėm se kisha hapur njė TRemė pėr Ibrahim Rugovėn qė nuk u konvenonte stafit ose mė mirė me thėnė pėrmbajtja negative e shkrimeve! Ajo Temė sėrish ėshtė larguar edhe pse ishte hapur jo te " Elita Kombėtare" por te " Ēėshtja Kombėtare".
E larguan, mirė ia bėnė; sepse nuk ja vlenė tė bisedohet pėr atė sahanlepirės!
Tashti, unė lidhje s'kam se qenka pėrjashtuar edhe ky Gjilanasi_CSI sepse edhe pėr tė do tė thoja qė tė mos pėrjashtohet pavarsisht qė " mė kishte fyer, sharė etj". Unė mendoj qė Njeriu ka dy mundėsi gjatė bisedimeve nė Tema tė ndryshme:
E para tė pėrgjigjet me argumente dhe kundėr argumente
dhe
E dyta, Kur tė mungon arsyeja pėr tė parėn me ja fut me t'shara!
Tė sharat nė Privat (MP) janė private dhe pėr kėtė gjė stafi nuk duhet tė largoj atė apo edhe kėtė person. Nė privat ti e sheh se nga kush merr mesazhe dhe thjeshtė, shlyeje pa e lexuar apo edhe injoroje si tė tillė!
Nė Faqen Publike ėshtė gabim tė largohen anėtarėt vetėm e vetėm pse kritikojn njė Figurė Publike apo edhe njė personalitet!
Figurat Publike janė si ata Kllounėt e Cirkėve tė cilėt vėjnė fytyrat e tyre para spektatorėve qė kėta pastaj me pjesė tė tortave tė ndryshme tė gjuajnė fytyren e tyre pėr ta pėrlyer!
LLAPI gjithnjė sipas mendimit tim- ka qenė shumė puneØtor, ka sjellė Tema tė mira pėr debatim sikurse qė ka qenė i pakompromis nė mbrojtjen e vlerave Kombėtare!
Pėrkundrazi ALBo dhe ky Dariusi janė tė ngjyrosur politikisht dhe intervenimet e tyre i bėjnė jo me zėrin e arsyes por me ndjenjen e simpatizantit!
Nė momentin kur Moderatori hynė dhe debaton dhe pastaj tė kėrkon qė tė ndryshosh mendimin sepse pėrkatesia e jote autonome e tė shprehurit nuk i pėlqen ngaqė akuzon idhujt e tij - bė gabimin mė tė madh dhe ai sė pari duhet tė vet korigjohet!
Unė, jam sharė shumė herė dhe asnjėherė s'kam bėrė ankesė tek stafi se ai apo ky mė fyen; Mė bėnin vrasės, pastaj mė bėheshin baballarė ose mė mirė me thėnė ortak tė babait tim; dhėndurė ca tė tjerė.
Po pse t'a bėjė tė njejtėn gjė kur gomari im mė thotė:
" Lėri ore Prengė kusherirėt e mij rehat se kusherinjė i kam , mė!
Por edhe pėr shfryrjen e tillė nganjėherė duhet tė kemi mirėkuptim! ka momente kur njeriu shfryrjen e bė me sharje: Enver Hoxha i shau motrėn kadri hazbiut - Salih berisha i shau motrėn njė tjetri dhe su bė qameti!
Akoma lumejt po rjedhin pa nderprerė!
Pastaj tjetra gjė:
Nėse thuhet qė kemi tė bėjmė me njė forum grekoserb njė gjė e tillė duhet tė argumentohet. Pėrshembull dje, njė me emrin " memetli" apo disi ngjashėm kishte vė si foto te avatari i tij njė serbė dhe aty kishte shkruar me krenari: " nemanjaaaa" e diēka tė ngjashme! Nėse lejohen gjera tė tilla ēfarė duhet tė mendoj secili nga nesh?
Mė shumė sharje dhe fyerje ėshtė njė gjė e tillė!
Nėse dikush thotė qė kemi tė bėjmė me " forum grekoserb" - ėshtė njė thėnje goje ndėrsa nėse si avatar sjellin foto tė serbėve dhe atė me krenari atherė kjo nuk ėshtė mė " thėnje goje" por vepėr e kryer!
Nė mes tė thėnės dhe tė bėrės nė mes ėshtė njė mal i tėrė!
KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!
Krijoni Kontakt