Nese Nuk Ka Divergjenca Nuk Dote Ket Debat Po Jo Me Ofendime Per Hir Te Nje Bindje
Nese Nuk Ka Divergjenca Nuk Dote Ket Debat Po Jo Me Ofendime Per Hir Te Nje Bindje
Te gjith antarve qe kan urrejtje ndaj ishe ushtarit te UĒK/se Llapit
dhe qe e kan shpreh ket urrejtje disa edhe ketu ne ket sontazh
u shprehu ngushllime per shoket qe Policia e Kosoves i burgosi tre serb per shpifje kunder UĒK/se
ngushllime
por meqe shteti i kosoves eshte multietnik
edhe ky forum eshte po ashtu multietnik
edhe vota e mendimi i ju minoriteteve do te vlej
dhe ju falenderoi per kontributin e juaj
IlmiT
Votova per ..po''sepse kemi ca te tjere qe jane shum me ,,arogant''se Llapi dhe ende jane frekventues te ketij forumi.Ani qe me shum gjera nuk pajtohem fare me te,sidomos me fjalorin banal qe e perdor!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
perjashtimi i tij nuk eshte i rastesishem mendoj une ku niherit kam qen edhe un viktim e keti antari ku tek tema qe u vra ni gazetar kosovar i gazetes bota sot ky me reputacion apo si po quhet ma ka shkru ==politika nuk eshte per kurva== edhe besoni qe ka qen postimi i pare qe kam shkru me ni tem ne politik se me plqen veq me lexu edhe a mendoni ju se duhet me ju leju te hij ne forum kur nuk ka respekt as per gjinin femroe duke na quajt se politika nuk eshte per kurva
Sa e embel eshte jeta. Sa e embel eshte rinija Por me e embla qenka dashuria.
Unė votova po pėr qėndrimin e tij kundėr talebanėve
Por kur shoh se si i merr kritikat dhe quan serb ēdokėnd qė ka pasur sharje nga ai atėherė prapė do votoja po pėr arsye se stafi s'do ta marrė parasysh sondazhin![]()
Cka me shkruajn ne mp.ato jane gjera private,per at edhe eshte ai opcion,por kur une nuk ndihem fare si me quan ai mund ti kthej ne mp ose mos ti pergjigjem fare,eshte e drejt e cdokujt te shkembej mp. ose mos ta beje.Mua me pengojn vetem sharje-fyerjet qe jane te dukshme,te padukshmet nuk i regjistroj fare!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Si jemi ne shqiptaret ncncnc po Leje more Uēk-n mos e fut ne ket Teme, nuk di qka ka Lidhje UēK-ja me ket Perjashtimin e Llapit???
Tashi ēe ka qen Uēk ka te drejt aj t'na Ofendon gjithve edhe mos te Perjashtohet?? joo Zotri edhe aj esht Njeri si ne..
Ishalla asnjeher nuk ja shof syt ati Ktu, me gjithse ti me dukesh si me qen Ai..
La filosofķa del Real Madrid es tener a los mejores del mundo
aj veq nickname LLAPI qe e ka nuk bon me lon ktu.qa ka lidhje qe u kon n`uck?.llapjon e burr t`mir ska.
O llapit duhet me ja bashkangjit edhe do tjere , sepse ska qen i vetmi qe ofendon ketu .
Une jam per largimin e tij sepse te ka shar e ofenduar ne menyren me te keqe qe si ka hije as nje femiu 5 vjeqare .
Krijoni Kontakt