Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822

Censura Arrin Kulmin Ne Forumin Shqiptar.

Pershendetje!

Ne kete forum kam vite qe marr pjese dhe plus ketij nickname qe ju shkruaj tani kam dhe nje tjeter te cilin e kam braktisur komplet dhe nuk futem me me te. Kur kerkova postimet e nickname-it te vjeter vura re se plus postimeve te mia kishte dhe postime te tjera qe nuk i kam bere une dhe qe ishin servirur ne emrin tim. Si dhe shume postime te cilat citonin ndjenjat e mia patriotike dhe ankesat ndaj stafit cuditerisht ishin fshire te gjitha pa perjashtim dhe ishin zevendesuar me postimet qe ju permenda pak me lart pa lidhje fare me menyren time te menduarit.

Censura arrin kulmin
    kur une i uroj nje antari "gezuar ditelindjen" dhe i drejtohem me emrin gjoja te vertete, loool gallata eshte se kete antarin qe gjoja e uroj per ditelindjen ( gje qe e ka bere ndonje nga moderatoret dhe jo une) une jo vetem nuk e njoh fare ne jeten time private qe t'i di dhe emrin e vertet, por mbaj mend qe nja 2 here jemi kacafytur ne disa tema duke e ofenduar njeri tjetrin. Imagjino tani qe une e paskam uruar per ditlindje dhe nga zemra biles duke iu drejtuar ne emrin e tij te vertet.

Ca beni kshu o njerez se jeni bere gazi i botes.... Late nam..... E keni kantadisur forumin kosh plerash.... Prandaj dhe nuk i shikon me antaret e vjeter e cilsor me shlrimet e tyre akademike nese mund te themi. Por shikon vetem antare te tipit Brari qe jane te nivelit zero.....

Nejse, kush arrin t'i lexoje keto rrjeshta mire ndryshe tema rrezik se fshihet....

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    ketu antaret jane si arinj cirku me lal , kane frike te zotin qe i kercenon me kamzhik fjalen e lire lol

Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    loL kjo nuk eshte gje.....ketu eshte bere lesh e lģ....ju thoni censure....censura nuk eshte gje para injorances qe e karakteriziton forumin.

Dmth jane mbledhur nje tufe injorantesh dhe u duket sikur kane kapur qiellin me dore dhe cdo dite njolloset figura nje prej faqeve me popollore shqiptare.

Bazuar ne fjalen e urte popullore...ketu eshte mire "Te ikesh naten dhe te hedhesh nje gur ta madh pas" mbase do ishte me mire )

Albmaster
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albmaster : 07-06-2009 mė 03:21

RiFiLLiMi i Ri Maska e shilera
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    TiR
    Postime
    78
    .................................................. .. INTERESANTE ..............po sa do zgjase
    Kushtim : Atyre qe me dhane pak dashuri me gjith shpirtin e tyre dhe atyre qe mezi priten me ma marre.

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Asnje referim nga moderatoret.....
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ??????????????????????????????????

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Citim Postuar mė parė nga Pizeveni Lexo Postimin
    Asnje referim nga moderatoret.....
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ??????????????????????????????????
    Cudia e madhe tre dite zgjat, eshte e kot ti biesh me gjat vlla, u be ē'far u be..
    Respekte, Loti.
    |- Mė Pikņj NPik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Pizeveni Lexo Postimin
    Pershendetje!

Ne kete forum kam vite qe marr pjese dhe plus ketij nickname qe ju shkruaj tani kam dhe nje tjeter te cilin e kam braktisur komplet dhe nuk futem me me te. Kur kerkova postimet e nickname-it te vjeter vura re se plus postimeve te mia kishte dhe postime te tjera qe nuk i kam bere une dhe qe ishin servirur ne emrin tim. Si dhe shume postime te cilat citonin ndjenjat e mia patriotike dhe ankesat ndaj stafit cuditerisht ishin fshire te gjitha pa perjashtim dhe ishin zevendesuar me postimet qe ju permenda pak me lart pa lidhje fare me menyren time te menduarit.

Censura arrin kulmin
    kur une i uroj nje antari "gezuar ditelindjen" dhe i drejtohem me emrin gjoja te vertete, loool gallata eshte se kete antarin qe gjoja e uroj per ditelindjen ( gje qe e ka bere ndonje nga moderatoret dhe jo une) une jo vetem nuk e njoh fare ne jeten time private qe t'i di dhe emrin e vertet, por mbaj mend qe nja 2 here jemi kacafytur ne disa tema duke e ofenduar njeri tjetrin. Imagjino tani qe une e paskam uruar per ditlindje dhe nga zemra biles duke iu drejtuar ne emrin e tij te vertet.

Ca beni kshu o njerez se jeni bere gazi i botes.... Late nam..... E keni kantadisur forumin kosh plerash.... Prandaj dhe nuk i shikon me antaret e vjeter e cilsor me shlrimet e tyre akademike nese mund te themi. Por shikon vetem antare te tipit Brari qe jane te nivelit zero.....

Nejse, kush arrin t'i lexoje keto rrjeshta mire ndryshe tema rrezik se fshihet....
    Me vjen keq ke ndjehesh keshtu.
    Nese dikush shkruan me emrin tend sigurohu qe nuk ka mesuar passwordin tend para se te akuzosh moderatoret; une jam moderator dhe te siguroj qe nuk ka asnje mundesi qe te mund te shkruaj ne emer te dikujt.
    Persa antare ka forumi nuk te duket pak ironike qe moderatoret apo administratoret do te mereshin me gjera te tilla; me ju personalisht? Me fal nuk ju njoh dhe deri ne kohet e fundit nuk jam perfshire shume ne Forum por kjo eshte eksperienca ime.
    Gjithe te mirat, nese ke dicka me te detajuar se kur dhe kush mendon se e ka bere kete gje do te isha i lumtur ta conim deri ne fund qe te mos perseritet me.
    Gjithe te mirat,
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    une preferoj te bojkotohet forumi

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga sajmiratn Lexo Postimin
    une preferoj te bojkotohet forumi
    un preferoj qe ti ta bojkotosh forumin edhe shqipnin se ja ka na flliq

arab i *****
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    a me mua po flet o derr

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Shteti grek, ky armik i kombit shqiptar
    Nga ~Geri~ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 09-04-2005, 07:33
  5. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •