Pershendetje!
Ne kete forum kam vite qe marr pjese dhe plus ketij nickname qe ju shkruaj tani kam dhe nje tjeter te cilin e kam braktisur komplet dhe nuk futem me me te. Kur kerkova postimet e nickname-it te vjeter vura re se plus postimeve te mia kishte dhe postime te tjera qe nuk i kam bere une dhe qe ishin servirur ne emrin tim. Si dhe shume postime te cilat citonin ndjenjat e mia patriotike dhe ankesat ndaj stafit cuditerisht ishin fshire te gjitha pa perjashtim dhe ishin zevendesuar me postimet qe ju permenda pak me lart pa lidhje fare me menyren time te menduarit.
Censura arrin kulmin kur une i uroj nje antari "gezuar ditelindjen" dhe i drejtohem me emrin gjoja te vertete, loool gallata eshte se kete antarin qe gjoja e uroj per ditelindjen ( gje qe e ka bere ndonje nga moderatoret dhe jo une) une jo vetem nuk e njoh fare ne jeten time private qe t'i di dhe emrin e vertet, por mbaj mend qe nja 2 here jemi kacafytur ne disa tema duke e ofenduar njeri tjetrin. Imagjino tani qe une e paskam uruar per ditlindje dhe nga zemra biles duke iu drejtuar ne emrin e tij te vertet.
Ca beni kshu o njerez se jeni bere gazi i botes.... Late nam..... E keni kantadisur forumin kosh plerash.... Prandaj dhe nuk i shikon me antaret e vjeter e cilsor me shlrimet e tyre akademike nese mund te themi. Por shikon vetem antare te tipit Brari qe jane te nivelit zero.....
Nejse, kush arrin t'i lexoje keto rrjeshta mire ndryshe tema rrezik se fshihet....
Krijoni Kontakt