Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 74
    Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582

Deputetja e parë me mbulesë në Belgjikë

Një grua me origjinë turke ka arritur të behët deputete në parlamentin Belg gjatë zgjedhjeve të 7 Qershorit.
    E martë, 09 Qershor 2009 06:56

Mahinur Ozdemir, një 28 vjeçare, me origjinë Turke hyri në Parlamentin Rajonal të Brukselit, qe është një arritje e parë në historinë belge.

Ajo kishte punuar si këshilltare në komunën Schaerbek në Bruksel që nga viti 2006 që ndryshe quhet "Kuarti Turk".

Ky është një sukses i ri për të dhe brezin e ri Turk në Belgjikë.

Në zgjedhjet rajonale të 7 Qershorit, 6 persona me origjinë Turke fituan në mesin e 60 kandidatëve të zgjedhur.

Mahinur Ozdemir që morri 2851 vota ishte në shënjestër të partive të djathta ekstreme gjatë fushatës zgjedhore për shkak të mbulesës së saj.

Disa nga mediat botonin lajme kundër saj, dhe kishte pasur tensione edhe në partinë e saj kur mbulesa e saj ishte mbuluar në afishet zgjedhore.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Ket e quaj un Demokraci , Bravo per ligjvensit belg qe kan pranuar nje te mbuluar ne mesin e tyre , shpresoj qe ket shembull ta perciellin gjitha vendet e ashtuquajtura demokratike
    We are all Aliens

Ne zgjedhjet e fundit partia Lega Nord, qe njihet si nje parti "raciste"..., por qe befasoi te gjithe me kandidaturen e nje gruaje me ngjyre, qe u zgjodh si sindaco, dmth kryetare komune e nje qyteti ne Veri te Italise..., kjo eshte pak me shume se te gjithe partite e tjera qe, vetem demagogji bejne, por qe efektivisht jane mbrapa.E para ne historine italiane.
    Pershendes ç'do zgjedhje pa qellime fetare, por qe te perfaqesoje te drejtat dhe detyrimet e emigracionit, qofshin nga do..., keshtu edhe stabilizohet gjendja, ku integrimi eshte qellimi dhe morali i vertete...

Ish partia AN Lidhja Kombetare ( e shqiperuar ), me kohe ka ne perberje te saj njerez me preardhje te huaj..., ka nje efektivitet te saj nje kategori qe emerohet; Dipartimento del'emigrazione, ku te ardhur nga vende te ndryshme jane tashme afermuar ne rradhet e kesaj partie por qe kohet e fundit eshte perfshire ne PDL - nje parti me Berlusconin...
    Pra qeveria ne fuqi ne Itali, me kohe ka ne rradhet e saj simpatizant emigrante...
    Pa harruar qe edhe te majtet, sot opzite, jane per bashkejetese dhe pro te drejtave te emigranteve..., por qe ne ndryshim kjo e fundit, eshte per nje emigracion te pa kontralluar..., e demshme per te gjitha klasat, duke filluar qe nga vet emigrantet...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Urime turkes!
    Normal se bota te vlereson ne baze te cilesive, jo si vendet muslimane qe per fene te vrasin. E shikoni sa egista jeni ju muslimanet?! Nuk do ta lejonit kurre nje te krishtere te behet deputete ne vendet islamike, ose me sakte te jetonte mes muslimaneve.
    Edhe presidenti i Amerikes vjen nga nje familje muslimane. Shih cfare demokracie ka bota!
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-06-2009 më 10:49
    Feelings change - memories don't.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Apolloni@ Lexo Postimin
    E di se cfare eshte per te ardhur keq me tipa si ju sepse edhe ne Amerike ku ka nje larmi besimesh fetare dhe liri te plote fetare dhe prape nuk beheni dot njerez por keni nje mentalitet primitiv. Pretty sad.
    Ke probleme ti me fjalen Musliman?!!

GO MUSLIMS GO !!!

Cfar do te bejsh do te plasish nga inati pse e thash kete a?!!!
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Shamija ne kok s'me pelqen fare.Tregon qe je e paafte te mbrosh veten dhe kerkon ndihme tek i cope leck.
    me fal qe te them ppo smundesha te ri pa nderhy,vertet je shum gabim nese mendon keshtu,nuk do te hyj ne detaje te komentoj fjalet tua vetem se vertet shum e ceket je treguar

Extreme-me pelqeu cka ka shkruar po edhe te tjeret,vertet ashtu esht sic thoni,sot ne europ islami ka te drejtat e tij pothuajse muslimanet perbejn 50% te popullsise

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    [QUOTE=Njoni-ch;2294512]me fal qe te them ppo smundesha te ri pa nderhy,vertet je shum gabim nese mendon keshtu,nuk do te hyj ne detaje te komentoj fjalet tua vetem se vertet shum e ceket je treguar

Ah .Me thuaj pak ca kuptimi ka mbajtja e shamise???

luftëtare
    Anëtarësuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157
    nc nc nc,
    nuk e kuptoj përse nuk mundemi të kemi një debatë normal,
    pa ofendime dhe pa sharje të nivelit më të ulët...

Dhe nuk e rri pa e përmendur se të njejtit anëtarë në forumin e fesë islame bëjnë vazhdimisht provokime dhe ofendime,
    a nuk dini të bisedoni si njerëz dhe të pyetni e të përgjigjeni në mënyrë pak më të kulturuar?

Nëse keni diçka që mendoni se nuk është e vërtetë, kundërshtoni me argumente,
    nëse keni diçka të paqartë, pyetni,
    nëse asgjë s'ju pëlqen apo nëse e urreni Islamin, nuk e kam të qartë ç'kërkoni këtu në këtë forum?

A nuk e kuptoni që me sharje, ofendime, nënçmime, urrejtje në çdo fjalë që e thoni, vetëm e tregoni sheshazi veten dhe kulturën tuaj?

Unë me të vërtetë si muslimane që jam nuk kam aspak nevojë të ofendoj ndonjërin me fe tjetër,
    as nuk kam nevojë të bind dikë se duhet jetuar kështu apo ashtu,
    nuk e kam të qartë çka keni me islamin që e urreni kaq shumë,

Nuk urren njeri islamin, por thjesht nuk honepsim dot ekstremistet islamik.

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjenocidi ndaj çameve u be me mbeshtetjen angloamerikane
    Nga Kryeplaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:33
  2. Një racist vret në Belgjikë dy vetë
    Nga ideus në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-06-2006, 21:17
  3. GP Belgjike ( Spa )!
    Nga inter_forever në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 15-09-2005, 09:38
  4. Racizmi ne rritje ne Belgjike
    Nga enes22 në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-07-2004, 14:30
  5. Belgjikë, 240 vjet burg shqiptarëve
    Nga ALBA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-07-2003, 18:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •