Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    kte 5-kacin e kam degjuar si emer, por se kam loz as nje here.

por kemi disa regulla te ndryshme, tepakten kur loz me burrin me vjen inat se ai ka mesuar disa rregulla te tjera dhe un te tjera...si pshm ai thot qe mund te marresh direkt pa hedhur 30 pik ne fillim...un lojen e di sikur duhet te hedhesh qe ne fillim 30 pike, para se te marresh nga letrat e hedhura ne shesh
    kontributi jot tek kjo teme ishte shume i rendesishem
    vetem nje pyetje kam un per ty...cne zgjuar ne kte ore??

ps. it's funny coz i was trying to play 500 with matt and he does the same exact thing!!! Me duket se eshte nje loje tjeter shume similar me kte tonen qe din kta.

E nuk e di, une mbaj mend qe sa here e luanin ate loje im vella me kushurinjte, me teper bertisnin, ndoshta ngaqe luanin me hile.

Ate te shtatave e di, po ajo pjesa e minuseve me derin mach si eshte?

P.S. Fierakja, te na falesh per daljen nga tema, po je qe je meso dhe nje loje tjeter.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    pa problem po deshet sillini dhe rregullat e 5-kacit ktu me detaje se un me pushime jam

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    behet komshie behet

por kemi disa regulla te ndryshme, tepakten kur loz me burrin me vjen inat se ai ka mesuar disa rregulla te tjera dhe un te tjera...si pshm ai thot qe mund te marresh direkt pa hedhur 30 pik ne fillim...un lojen e di sikur duhet te hedhesh qe ne fillim 30 pike, para se te marresh nga letrat e hedhura ne shesh
    Rexhina, ai i joti ja paska keput kot fare se duhet te hedhesh 30 pike ne toke njehere pastaj te marresh letra nga toka.

Ta ka bere me hile, prandaj dergoje te fleri ne divan.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    kte 5-kacin e kam degjuar si emer, por se kam loz as nje here.

kontributi jot tek kjo teme ishte shume i rendesishem
    vetem nje pyetje kam un per ty...cne zgjuar ne kte ore??

ps. it's funny coz i was trying to play 500 with matt and he does the same exact thing!!! Me duket se eshte nje loje tjeter shume similar me kte tonen qe din kta.
    un jam nje ore para teje :P
    po mesoj what else
    mbase ose eshte e njejta loje dhe ndryshojn disa rregulla
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Apolloni@ Lexo Postimin
    Rexhina, ai i joti ja paska keput kot fare se duhet te hedhesh 30 pike ne toke njehere pastaj te marresh letra nga toka.

Ta ka bere me hile, prandaj dergoje te fleri ne divan.
    hahah lol, e di qe ma ben me hile por ngula kemb dhe i ndryshoj rregullat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    uh pese kaci eshte loje e bukur por do nja 4 veta, kur te takohemi komshie ta mesoj un

Epo e dim ne kte marjen e 2shit ne ate menyre. Por situata ktu ishte se ai mbylli lojen kshu. Kishte 4 letra ne dore. 2 asa, 1 dysh dhe dicka pa rendesi. I interesonte ti nxirte asat ashtu sepse ndryshe se mbyllte dot lojen ne ate menyr....me gjejn kshu te urt dhe ma hedhin lol

ehhh halle thuaj
    kur lozia me motren, momenti me krenar dhe qe me sillte me shume kenaqsi ishte nese e mbyllja lojen kur ajo kishte letra te medhaja ne dore

po ke te drejt nese kan dicka ne dore duhet ta hedhin, smund ta veshejn, i would be pissed too
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 15-06-2009 mė 02:20

/\/€√έя D|€
    Anėtarėsuar
    22-03-2009
    Vendndodhja
    n\a
    Postime
    26
    vagabondo, cna e kujtove ket pes-katshin kot tani...
    kto katet ne fakt e kane kohen ateher kur behet rakia per me u zi ehhh
    nejse, qe that ju, se kush pyeti andej per ca rregulla...
    kendej nga fshati jone nuk para e lozin ate lojen e shtatave se duket si kot fare, rri e tall bibiloshin tjetri me nje leter e s'ta hedh deri ne fund te lojes lol
    ndersa ajo e minuseve ka lezet, me i rras tjetrit derrin maē, nja 4 cuca dhe te gjitha kupat ...keto pra kane minuse vetem, ndersa te tjerat jane me pluse.
    derri mac ka -16, 1 cuc ka -4, ndersa 1 leter kup (leter e thjesht perjashto ēupen) ka -2.
    ndersa ne nje fshat tjeter e lonin ndryshe, benin 5 xhiro per me nxjerr minuset plus edhe xhiron e shtatave, dhe e mbaronin pallatin ne darke lol
    nejse...
    ustallaret e ketij pallati jane vetem 4 vet.
    argetim te kendshem : )

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Loja e minusave eshte e lehte vetem duhet te dish piket qe kane

Psh...K mach eshte -16,

cdo Q eshte - 4 pervec Q kupe(hearts) qe eshte -6

cdo leter tjeter kupe(hearts) ka -2

Kurse letrat tjera me lule, diamand dhe mach jane pozitive.

letra me e madhe e fito doren(me e madhja eshte A, K, Q, J e me radhe deri te me e vogla qe eshte 2)...cdo dore eshte + 2

kurse pjese e lojes se shtatave eshte e lehte ...pasi 7at hapin lojne dhe sipas lules renditen numrat lart e poshte A,K,Q,J,10,9,8 7,6,5,4,3,2,A. Nese ska leter e kalo rradhen duke kerkuar leter( kuptohet te japin letra te keqija si A qe jane te fundit ne radhe per tu renditur).

letrat ndahen te gjitha ne fillim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    uh pese kaci eshte loje e bukur por do nja 4 veta, kur te takohemi komshie ta mesoj un
    lozet me teams qe ti rrafim cik ata te 2 bashk?

kur lozia me motren, momenti me krenar dhe qe me sillte me shume kenaqsi ishte nese e mbyllja lojen kur ajo kishte letra te medhaja ne dore
    po po kur u kap ndo nje dysh ne dore ose Asa me behet zemra mal lol

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •