Ky fenomen i ri qe u perqafua nga shqiptaret, po shkaterron familje te tera. Numri i divorceve per kete shkak sa vjen dhe rritet. Si e gjykoni ju kete fakt?!
Ky fenomen i ri qe u perqafua nga shqiptaret, po shkaterron familje te tera. Numri i divorceve per kete shkak sa vjen dhe rritet. Si e gjykoni ju kete fakt?!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Shyqyr qe s'jam martuar se kushedi sa here do isha ndare keshtu si e kam nisur!
Nejse,dihet qe lojrat e fatit ne fakt jane lojrat e fatkeqesise,jo vetem per ata qe jane martuar por per te gjithe ata qe kane guximin te provojne.
Eshte menyra me idiote e te kerkuarit te fatit...
...niente che amassi di piu'...
Ti, Jeans_boy........me ato veshė qe paske aty ne foton poshte nick-ut, as ke me u martu ndonjehere.
Sa per lojerat e fatit............nuk di c'te them......S'luaj me fatin tim kurre! Le qe , kur bie fjala per "money" me mire te me vrasin, se sa te mi marrin....Jo me ti jap vete me deshiren time.
Where does a thought go when it's forgotten?
Une i kam luajt shume lojrat e fatit (poker dhe te gjitha llojet qe ishin)hyja ne mengjes para se te fillonte shkolla dhe dilja ne ora 4 pm.Shkaterrim jane si nga ana nervore dhe nga xhepi,ai qe i ka bere i ka bere te fitoi per vete jo te fitoim ne.
Po para dy vjetesh i thirra mendjes dhe tani jam normal dhe as qe dua ti provoi me ato shume gjera qe kam provuar ne adoleshenc.
Korigjoje vetveten sa nuk eshte von,mendo te ardhmen,mendo familjen,kerko nje jete te bukur vetem me djers dhe ndershmeri.
Me respekt Bledi
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Ahhhhh, edhe ato mungonin ne Shqiperi. Kudo ne bote eshte ky problem megjithate ata qe duan ndihme, e marrin ate nga institucione te ndryshme qe ofrojne ndihme. Ne shqiperi nuk ka mundesi qe njerzit te edukohen dhe ata qe duan ndihme te marrin ndihme.
Bledi i paske provuar te gjitha ti!
Lojrat e fatit, per mua jane pasoje e varferise. Nuk ma merr mendja nje i pasur (i kamur) te deshiroje te provoje fatin e tij ne kete menyre. Kurse per te varfrin, shpesh keto lojra behen shpresa e tyre per nje jete me e mire.
Gjithe ceshtja eshte ne qendrimin e shtetit dhe shoqerise ne lidhje me kete problem. Ne nje gazete greke, mesova se ne te vertete ne lojrat e jockerit, mundesia per te fituar eshte nje me 100.000. Por ne te njejten kohe, reklamat thone gjera te tjera, duke "burgosur" me mijera njerez te pamend (bi te gjitha shume pensioniste)...
Eshte nje fatkeqsi, qe ndoshta dikur, na therret te mbajme edhe ne qendrimin tone. Cduhet e bejme ???
miqesisht,
huggos
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
Lojarat e Fatit jane nje fenomen shkaterrues per shqiptaret. Nga cfare kam pare ne jemi me te dhene se vendet e tjera pas ketyre.
Ndofta eshte varferia sic thote Huggos, por une mua nuk me duket se ka te beje me nje fakt te tille.
Kam njohur shume shqiptare te cilet megjithese jane te pasur, perseri nje pjese te mire te pasurise se tyre e kane lene ne bixhoz apo kazino.
Eshte me teper nje deshire per nje fitim te shpejte dhe pa lodhje.
Ketu besojne me teper individet te cilet besojne tek zgjidhjet e lehta dhe te pamundimshme ne jete.
Fenomenin e bixhozit e kemi ne gjak dhe veshtire se mund te na ike. Ilaci me i mire per mendimin tim eshte Puna dhe vetem ajo.
Ne rast se njeriu e ndan mendjen vetem per te punuar dhe te besoje vetem tek ajo, atehere vetvetiu ka per tiu shkeputur dhe semundjes se bixhozit.
Per fat te keq po Estella,po per fat te mir tani jam rehat.
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Na more na qafe na le pa pune me kete propagande qe po ben se vetem lishencen paguam 150.000.000 qe te na lejojne te vazhdojme kete aktivitet,prandaj beju vajze e mire dhe bej autokritike se ne kemi me tabele ne hyrje te dyerve:NDALOHET NEN 18-VJEC keshtu qe gjithsejcili e di mire vet se cfare ben:P:P:P![]()
pertoj te shkruaj
San Valentino
Ajo jotja nuk quhet licence, por vjedhje legale.
...niente che amassi di piu'...
Krijoni Kontakt