Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 50
    Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Ne Rusi , numri i shkurorzimeve po arrin maksimumin .

Per 1000 martesa kemi 800 shkurorzime .

700.000 femij kan ngel te braktisur , pa kujdesin prinderor.

Rusia ka shkallen me te lart te vetvrasjeve tek te rinjt e moshes 15-19 vjece.

Ne Rusi ne vitin 2002 u kryen 1.8 milion aborte te fmijve , ndersa ne vitin 1990 gati 4 milion per nje vit.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

O Gostivar, pash zotin se tani po ngaterrohesh me fjalet e tua. Nqs do isha une aq fetare sa je ti dhe te me beje ti ate pyetje, pergjigja ime do ishte kjo:

Gostivar, une mund te bej sa mundem. Pervec sjelljes se mire te times dhe familjes time, une perpiqem te perhap fjalen e Allahut dhe t'u mesoj te tjereve, qe njoh dhe qe nuk i njoh, rreth fese islame. Kuptohet eshte e drejta e tyre qe ta pranojne Allahun apo jo ne zemren dhe jeten e tyre, por ama perderisa une jam ne nje vend ku me bie rasti te takoj dhe njihem njerez nga fe dhe vise te ndryshme, te flas per fene time dhe besimin tim.

Ti zoteri, thjesht the qe nuk mund te besh asgje, pervec se te sillesh mire. Ja u solle mire edhe ca? Nqs ti nuk flet me njerez rreth teje, te ftosh miq dhe ata te sjellin te tjere me vete ne shtepine tende dhe te flisni per islamin, etj. cfare po ben ti? T'ju tregosh te tjereve rreth besimit tend eshte shume ndryshe nga t'i detyrosh ata qe te besojne ate qe beson ti.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Jo Apolloni@ , nuk e thash kete qe thua ti! Ate qe thash une eshte se udhezimi vjen nga Allahu, dhe Allahu i ka menyrat e veta se si i udhezon njerezit.

Paramendoje psh nje vend ku nuk ka musliman, dhe njerezit besojne ne ndonje menyre tjeter, si mundet ata te udhezohen ne fene e drejte a ?!!!
    Nuk ka mundesi !!! Andaj Allahu , i ben ca musliman te shkojne dhe jetojne ne vise te tilla, qe njerezit te kene idene se ekziston edhe nje fe tjeter dhe nese ata hapin zemrat nje here , Allahu hap zemrat e tyre nje mije here. Dhe nese ata mbyllin zemrat nje here , allahu ua mbyll zemrat nje mije here.

Pra shpetimi vjen nga brendija dhe udhezimi vjen nga Allahu. Njeriu fillimisht duhet te hapi zemren e tij lidhur me informatat e reja dhe ti analizoj ato me llogjik, sepse fundja nuk do te jete Allahu ai qe do te paguaj per veprat dhe punet e TIJ. Por do te jemi ne ato qe do ti pagujame keto vepra dhe pune qe kemi be ne kete bote.

GV_USA

mamer mendja se ke te drejt , qon ALLAHU diqka per sebep, neper vende ku ska musliman,ALLAHU asht i fuqishem per gjithqka.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Cfar te te them une ty me shum ah ?!!! Deri me tani te kam thene 800 bilion here se ti flate nga inati dhe jo me fakte.

Ja ku i ke faktet e botes peremendimore:

http://www.abortionno.org/Resources/fastfacts.html

Tani shko dhe lexo !!!!

GV_USA
    Jo me inati po me fakte ja kam argumentu perse shqiptaret duhet te largohen nga islami dhe te rrine sa me larg nga ky kult, e ti po perhap propaganda fetare te tipit Yousuf Islam. Por jo vetem shqiptaret, por te gjithe myslimanet e planetit, por edhe pseudo myslimanet si ti qe s'din as cfare beson. Mos um jep mu fakte per materialestet perendimore se keta jane njerez idhujtare qe s'dine as pse jetojne, mendjen e kane tek parate, fama, seksi, alkooli etj. (ju krejt keto i keni ne xhenet kinse, s'dalloni nga keta, perveqse ju vrisni njerez qafira per te arrire kete xhenet dhe per ta kenaqur kinse allahun), edhe ata pak krishtere qe jane jane injorante dhe njerez te dobte qe kryejne vetem disa rituale te pakuptimta. Kta teper mire jane kurre e marrim parasysh qe i mesojne ne shkolla teorine e Darvinit, pra ja kane imponu njerezve keto doktrina te rreme, perfshire edhe te krishtereve kinse ne emer te shkences. Pra ka hup kuptimi i jetes, jemi bere si dele te humbura pa bari. Ne Amerike gjendja eshte pak me e mire tek te krishteret, por edhe atje ju ka hyre virusi. Une kurre s'kam thene se duhet t'i ndjekim keto modele (boten perendimore (te krishteret e vertete po, por jo laicistet) e ate islamike). Ti po flet kunder perendimit, por vet jeton ne te e ne shtet islamik edhe 300 euro ne dit me ta bo rrogen ti nuk kishe jetu, e vjen ketu shet pallavra e tregon se sa mire eshte te jetosh nen sheriat e sa keq ne perendim. Nuk je real ne asnje aspekt, s'je i sinqerte as me veten e le me me te tjeret, keshtu qe eshte vetem humbje kohe me u marr me ty. Une po ju argumentoj se Muhamedi tek te i cili e leni jeten tuaj nuk ia vlen te besohet as 1 sekonde (me shkrime islamike) se le me krejt jeten, ju po thoni po flet nga inati e me genjeshtra. Une po ju argumentoj se eshte e palogjikshme me ja besu perjetesine nje 'demoni' qe pretendon se eshte Perendia i Universit e qe nuk i din as vetat (pra flet per veten, ne vetėn e trete), apo se dielli perendon ne 'njefare burimi me lum te zi', ju po thoni se kjo eshte 'shkence', por duhet te besojme normal Zotin pa fe, e pa komplikime fetare e pa injoranta fetare. Me islam do te jemi populli me injorant ne Evrope, pra do te jemi armiq te Zotit se pari, e pastaj te vetvetes e krejt Evropes edhe miqeve.

Zoti te udhezofte, spo flas me mllef as me inat, por me realitet e me sinqeritet

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Wink

Andaj , une nuk kam ardhe ne Amerik te udhezoj njerez, sepse kete e ben Allahu, une jam ketu te kujdesem per familjen time dhe nje kohesisht te tregoj vlerat islame!!!

GV_USA
    E normal de 'that's what i was talkin' about' ti duhet me punu per familjen tende e per popullin tend, e jo per islamin. Kur arabo islamiket te punojne per neve shqiptaret, ne duhet te punojme per islamin.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Ore Mesia ti je debil , kot eshte me fol me ty, okay.
    Have a nice day

GV_USA

P.S. " Ky nuk ben , Khalid Yasin nuk bem , Yusuf Estet nuk ben, Hamza Yusuf nuk ben etj etj, po kush ben per ty ore maniak a ?!!! Mos do ti qe ne te bazohemi ne mesimet e Jimmy Swagartit. Meri mesiemt e tij (Jimmy Swagartit dhe C). dhe futi ne b.yth!!!"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gostivari_usa : 14-06-2009 mė 18:45
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar mė parė nga Apolloni@ Lexo Postimin
    Dmth zoteri, duke krahasuar ca the me pare me kete tani, ti po thua: BENI CA THEM UNE, POR MOS BENI SI BEJ UNE?

Mos beni deklarata kot kur nuk ju permbaheni vete.
    Ti qenke "pafundesi" ne mendime

ps/ cfar i miss fierit atje eshte si burg

Citim Postuar mė parė nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Ti qenke "pafundesi" ne mendime
    Nuk ke aq kapacitet ti te kuptosh mendimet e mia, prandaj shko keputi nje qyp dhalle andej.

ps/ cfar i miss fierit atje eshte si burg
    GJITHCKA!

Nqs per ty eshte si burg, mos shko atje por mba fort tokat e tua me jonxhe e kullot dhente.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Nuk ke aq kapacitet ti te kuptosh mendimet e mia, prandaj shko keputi nje qyp dhalle andej.
    nuk eshte se kame kaq kapacitet, por je ti e vogel te me kuptosh mua, po ta them anglisht qe ti je "infitini" ne mendimet e tya. un te njof se kame lexuar ca nga shkimet e tua.

GJITHCKA!

Nqs per ty eshte si burg, mos shko atje por mba fort tokat e tua me jonxhe e kullot dhente.
    ketu po ma bere rrup sup

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    mos me permendi ketu budallalliqe por fakte

https://www.cia.gov/library/publicat...ook/index.html
    hidhini nje sy mja pate abortimet e perdhunimet po shikoni vdekjet nga pabukesia vdekjet nga mungesa e ngrofjes vdekjet nga semundjet. edhe mjani na sollet fakte te viteve 1996 edhe ato statistika qe tregoni mbeshtetini me legjenda edhe me menyren e statistikes jo vetem merni fakte e postoini ketu si puna e vistes qe sjell gjysmen e tabeles qe eshte mare nga ky website http://www.divorcemag.com/statistics/statsWorld.shtml

ne vend te vrisni mendjen per vendet myslimane si puna e iranit sirise e vendeve te humbura vrisni mendjen sa eshte perqindja e divorcit ne suedi.

Per ata qe jane ne usa ju keshilloj HBO OnDemand ose CineMax OnDemand e shifni nje emisjon "Letters to the President" ishte shume interesante.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •