Ja nga jane mare keto te dhena , te pakten sa u perket statistikave lidhur me abortimet.
http://www.abortionno.org/Resources/fastfacts.html
GV_USA
Ja nga jane mare keto te dhena , te pakten sa u perket statistikave lidhur me abortimet.
http://www.abortionno.org/Resources/fastfacts.html
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Numri i pėrgjithshėm i krimeve :
1. SHBA : 11,877,218 ( gati 12 milion krime per nje vit )
2. Britani : 6,523,706
3. Gjermani : 6,507,394
4. Francė : 3,771,850
32 : Turqi : 286,482
E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)
Ne Bibel shkruan :
20
Ti i njeh urdhėrimet: "Mos shkel kurorėn, ...
POR :
Ne Britanin e Madhe , ne vitin 2004 u realizuan 167.116 divorce , rekordi ishte ne vitin 1996 kur kishte 171.700 divorce brenda nje viti.
Per 10 vite jan realizu me shum se 1.6 milion divorce vetem ne Britani.
E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)
Reputacioni jepet kur mendon se thashe dicka qe ishte vertet qe ja vlente dhe jo per te kthyer pergjigje te nje pyetjeje qe une ta bera ne mes te forumit, prandaj bere shume gabim qe u "harxhove" se per mua nuk vlen fare.
Ja ku eshte dhe pergjigjia qe ti dhe lidhur me pyetjen:
Dmth, me kete pergjigje ti kundershton fare hapur ate qe ke thene me pare lidhur me myslymanet vihen ne vende me jomyslyman per t'i shpetuar ata. Si mund te shpetosh dike, duke mos bere asgje?Postuar mė parė nga Gostivar_usa
P.S. Reputacionin do ta kthej kur te lexoj ndonje gje me vlere qe ke thene dhe mos ki merak se do te te shtoj nja 200 pike.
P.S.1 Vista, VER EMRIN E BURIMIT TE ATYRE STATISTIKAVE! KUPTON SHQIP TI APO DO TA PERKTHEJ ARABISHT NE GOOGLE UNE?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 14-06-2009 mė 16:59
Shpetimi vjen nga Allahu , Apoloni@ , jo nga une !!!
Ate qe Allahu udhezon, nuk ekziston fuqi ne bote qe mund ta largoj nga ai udhezim.
Dhe po ashtu ate qe Allahu nuk e udhezon, askush nuk ka fuqi qe nje njeri te tille te udhezoj.
Andaj , une nuk kam ardhe ne Amerik te udhezoj njerez, sepse kete e ben Allahu, une jam ketu te kujdesem per familjen time dhe nje kohesisht te tregoj vlerat islame!!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Jo Apolloni@ , nuk e thash kete qe thua ti! Ate qe thash une eshte se udhezimi vjen nga Allahu, dhe Allahu i ka menyrat e veta se si i udhezon njerezit.
Paramendoje psh nje vend ku nuk ka musliman, dhe njerezit besojne ne ndonje menyre tjeter, si mundet ata te udhezohen ne fene e drejte a ?!!!
Nuk ka mundesi !!! Andaj Allahu , i ben ca musliman te shkojne dhe jetojne ne vise te tilla, qe njerezit te kene idene se ekziston edhe nje fe tjeter dhe nese ata hapin zemrat nje here , Allahu hap zemrat e tyre nje mije here. Dhe nese ata mbyllin zemrat nje here , allahu ua mbyll zemrat nje mije here.
Pra shpetimi vjen nga brendija dhe udhezimi vjen nga Allahu. Njeriu fillimisht duhet te hapi zemren e tij lidhur me informatat e reja dhe ti analizoj ato me llogjik, sepse fundja nuk do te jete Allahu ai qe do te paguaj per veprat dhe punet e TIJ. Por do te jemi ne ato qe do ti pagujame keto vepra dhe pune qe kemi be ne kete bote.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Krijoni Kontakt