Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 54
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    E dashur Xhina nese do te martohesh beje ska asgje te keqe si heret si vone nje dite do te ndodhe , por kujdes nese e takon personin dhe nuk te pelqene atehere mos e bej . sa per femije ska pse te besh ka menyra mbrojtese sa te duash , dhe ndoshta shume gjera do shkojne ne drejtimin e duhur , gjithmone flasim nese ti do ta pelqesh personin , bej si ta ndjesh ti smund te japim ne keshilla per kete gje sepse je ti ajo qe do vendosesh por mos vendos vetem e bazuar tek problemi qe ke , por tek ajo qe ndjen vete,
    ja suksese tani

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Mos u marto!

Ose....... martohu me burrin e kusherires sa per te fituar ate cka do dhe cdo gje pastaj ne vend te vet

Mos u marto....ka per te te dale ndonje mundesi me e mire per tu rregulluar...se dhe martesa qofte me kontrat pa kontrat nuk eshte nje fjale goje....sidomos per nje 19 vjecare...pa kushedi si te bie dhe per pjese....
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    per nje mashkull keto pune na duken me te thjeshta dhe....kur erdhi puna.......SHOKU TANKU.....nuk e beri hapin perpara....
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Thanx per keshillen.te dashur nuk kam sepse sapo jam ndar nga kjo dashuri dhe prandaj nuk doja me shum qe te martohesha me ket personin.dhe ket djalin nuk e njoh se nuk e kam takuar asnjeher sepse un nuk kam pranu akoma me e taku..dhe ai nuk me njeh mua akoma.dhe faktin e femijes e permenda vetem sepse kam frik se nqs se martohem nje femije mund te vije dhe padashje...nuk i dihet jetes....
    Tkeshilloj mos me u martu me te thjesht rrefuzo kerkesen e atina menjeher ku me dit kush o,ncnc tylifar manjaki po del ndit sodit

i/e regjistruar Maska e ed-durrsaku
    Anėtarėsuar
    11-01-2009
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga feroxhina Lexo Postimin
    Flm per prgj.......ne fakt nuk behet fjale vetem per dokumenta por dhe per nje martes normale...po un thjesh se nuk jam gati per nje martes...po ishalla fati me ndihmon me nje zgjidhje tjeter.......nqs ndosh dica do ju shkruaj prap...ju puth te gjitheve dje ju flm qe me ndihmuat me keshillat tuaj...e vleresoj me gjith zemer....
    Je ne nje dileme qe shume nga ne se kuptojne dot pa te shprehur paragjykimin tone. Une do thoja qe thuaj kusheririt te te gjej nje person qe ta bej vetem per dokumentin pa u konsumuar martesa. Ka plot njerez qe e bejne. Edhe pse jo legale, e ben gjithe bota, shif Indianet ne Londer e bojne cdo dite. Ti je e re, do ta vuash nje martese me nje person qe se njeh.
    Per mua mos u marto me te, por ama ti mund te kesh dhe menyra te tjera per te ndenjur ne Angli.
    Te uroj fat.

i/e regjistruar Maska e feroxhina
    Anėtarėsuar
    06-05-2009
    Vendndodhja
    atje ku zoti me dha mundesin por qe ndoshta do t'ma mare prape
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Me c'shoh une ti s'ke harruar akoma te parin.Kujdes me kte te dytin mos u mer fare them une.Se si dihet si del.
    O yllo, po ti pa e njojtur fare dhe ai pa te njojtur ty fare bisedoni per martesa.Behuni shok i here dhe shifni vlerat e njeri tjetrit.Po kujdes, se ai ka pune, ka letra, eshte djal.Mbase ka bere edhe ndonje lek e ndonje cop shkoll.Ti pa pune, pa letra, pa shkoll dhe je vajze.Kot i ke hyr dilemes ti se ti ke shume minuse.Paske patur dhe te dashur dhe qenke ndare, edhe nje tjeter minus.Mlidhe mire mendjen kur te hedhesh hapin.Te isha si ty se di ca do beja, e ke vertet te veshtire.Se mos tallet ai cuni, hap syte, se s'shof ndonje gje te mire tek ty une, soryyyyyyyyyyyyyy se ti them troc gjerat se po me vje keq.Do behesh me dy te dashur pastaj ,ajde te gjesh te tretin!Na hoqet trurin!
    Mbase je e bukur, po mos harro bukuris ja nxjerin shpejt lezetin mileti pastaj shikojne ca vlerash ke.

Shume veta te thane qe je ti me mire e mos e mer ,po une kam frike mos eshte ai me i kompletuar dhe tallet me ty, hap syte .Pac fat dhe mos beso njeri kollaj.

Ne fakt nuk kam shume minuse sa c'thua ti se jam ne shkolle per momentin dhe kjo martes prandaj do te behet qe une te mar letrat per te vazhduar shkollen ketu, te diplomohem ne angli. prandaj nuk dua dhe shume te martohem sepse keto letra qe me duhet ti shtyj dhe ca vite i dua vetem per te mbaruar shkollen. Dhe me ate qe jam ndar une thash qe i kam dhen fund jo qe jam ndar me nje dhe po martohem me nje tjeter dhe pastaj kur te me merzitet ky te gjej nje te tret..nuk eshte e nevojshme per mua. dhe bukuria e jashtme per mua nuk ka asnje vlere....
    Jetes jetoj momentin e te sotmes,se neser kurre nuk i dihet se cndodh..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    wow

Ne as nje menyre as mos ta mendosh per mua martuar per ate arsye!!!

19 vjece ti nje here ku e ke familjen?

Ne fakt nuk kam shume minuse sa c'thua ti se jam ne shkolle per momentin dhe kjo martes prandaj do te behet qe une te mar letrat per te vazhduar shkollen ketu, te diplomohem ne angli. prandaj nuk dua dhe shume te martohem sepse keto letra qe me duhet ti shtyj dhe ca vite i dua vetem per te mbaruar shkollen. Dhe me ate qe jam ndar une thash qe i kam dhen fund jo qe jam ndar me nje dhe po martohem me nje tjeter dhe pastaj kur te me merzitet ky te gjej nje te tret..nuk eshte e nevojshme per mua. dhe bukuria e jashtme per mua nuk ka asnje vlere....
    Xhina,

Nqs arsyeja jote kryesore e qendrimit ne Angli eshte per te vazhduar shkollen, a nuk mund te marresh dot status studenti ti ne Angli sic ka ne cdo vend te botes. Nuk e kam idene se si i ka ligjet Anglia, por po te isha si ty do beja ca kerkime ose te flisja me nje avokat aty se si mund te jesh legale dhe te shkosh ne shkolle pa u martuar me dike.

Persa i perket ketij djalit, nqs ti nuk e ke takuar ate djale asnjehere, si mund ta dish se si eshte ai? Pastaj nqs ti tregohesh e sinqerte me kete djale qe ne fillim dhe i thua qe dua qe te njihemi njehere sepse ketu kemi te bejme me jeten dhe te ardhmen e te dyve, nuk mendoj se ai do e presi kete muhabet, perkundrazi do te te respektoj me teper. Takohuni njehere, filloni flisni me njeri-tjetrin, dhe pastaj me te pare e me te bere. Sa per femije, nuk mendoj se ai do doje qe te keni nje femije kur ti nuk je gati dhe ka shume menyra per t'u mbrojtur, prandaj shikoje njehere si rast dhe po te tha zemra po, atehere bej c'eshte me e mira per ty.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    E si e fillove kete shkollen ti, kur nuk kishe siguri ne dokumenta?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Pershendetje forumista.
    Edhe pse nuk ju njoh shume por si pjese e forumit qe jam do te doja nje keshille nga ju per nje dileme qe kam 3 muaj qe po me brene.
    Por ne fillim do t'ju drejtohesha me nje pyetje: -Nje i aferm i juaji po perpiqet qe te bej nje te mir per ju, por ajo e mir do e mbylle jeten tuaj ne nje guack ku ti nuk do mund te kesh me ate liri qe do duash te kesh. Cfare do te benit ju do te zgjithnit kete te mir apo do ti ktheheni jetes si me pare?

Fakti qe erdha ne angli ishte nje gje shum e mire per mua sepse mu dha mundesia te filloja ta jetoja jeten time nga zeroja, sepse per mua jeta ne shqiperi nuk ka qen shum e lehte. Por vitin tjeter viza ime mbaron dhe me duhet te gjej nje menyr per ta shtyre sepse eshte shume e veshtire qe t'ma japin prap...dhe dikush, (personi qe po me mban ketu) me ka ven ne nje dileme shum te veshtire per jeten time. Me ka propozuar per tu martuar me dike per letrat por jo vetem kaq por dhe per te kaluar jeten me ate person.Por une jam vetem 19 vjec dhe jam akoma nje femij per te krijuar nje familje timen. Te martohem qe sot , neser per mua do te thot qe te kem femij gje qe un nuk mund ta bej sepse nuk jam gati per te pasur por as per nje martese dhe qe eshte me shkes gje qe un nuk e njoh fare ate cunin se si eshte.Por dhe nqs nuk e pranoj kete martes per "letrat e mia" do te me duhet te kthehem ne shqiperi, jetes qe kisha.Jam ne nje dilem shum te veshtir per jeten time prandaj ju lutem miqte e mi, do ta kisha per nder te degjoja nje keshille nga ju se mbase dhe me ndihmon ndopak. Ju falem per kohen qe ju mora.

Xhina
    E keni kryer arsimin e mesėm (High School) nė UK? Nėse keni kryer arsimin edhe nėse jo, shum mirė mund tė rregjistroheni nė njė college dhe pastaj vazhdo universitetin pėr tė kaluar leje qėndrimi pėr arsye studimi. Mund tė shkoni nė home office, dhe aty tė siguroj qė do merni njė pėrgjigje tė sakt. Dhe nuk keni nevojė qė tė martoheni me njė person pėr arsye dokumentash, apo pėr qėllim afatgjate. Keni akoma rrugė pėr tė bėrė sa tė shkoni tek martesa. Shpresoj tė marrėsh vendimin e duhur, dhe atė qė ėshtė mė i miri pėr ju.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aikido : 16-06-2009 mė 13:55

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muzika popullore ne dileme.
    Nga ChuChu nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 16:00
  2. Dileme!
    Nga auiu nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 16-10-2005, 12:51
  3. Dileme: si mund ta kuptoni ne ndjeni apo jo per dike?
    Nga FLOWER nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 07-10-2005, 07:27
  4. Trekendesh Dashurie, jam ne dileme te madhe!
    Nga Vicky11 nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 15:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •