Jo mor qfar prizereni
Une dua qe skenderaj te jet kryeqyteti i kosoves,nese jo qfar mendimi keni sikur ta bejm mitrovicen,ta qesim bacin kup matan ures se ibrit e edhetinstitucionet tjera se po me duket qe ne prishtin po kan shume komoditet,bile na shurdhuan me alarm edhe nje deputet me kalu rruges meniher e leshojn alarmin pra nuk eshte veshtir me dit kur kalojn politikuajt tan.
Nuk mundem me paramendu ndonje kryqytet tjeter per veq prishtines , s'ka shanc te behet ndonje qytet tjeter .
Nė Prizeren mos me ditė Turqisht humb nė rrug , ejj jam cmend kur kam qen ke mjeku i syve obobo isha nė nje parking nė qytet po si more zot 80% tė kalimtarve flisnin Turqisht.
ahahahah jo more pe bojn stambollin . Paramenone ne kryeqytetin e kosoves 80% ta flasin turqishten phaaa katastrof kish me kon kjo pe e di sigurt qe kjo ska shanca mu bo... Sa i perket kryeqyteteve ate e meriton Mitrovica per shum arsye gjikun ne bot kryeqytet osht qyteti me industrial i vendit ket gje e ka Mitrovica kombinati Trepqa eshte ne vendin e 7 ne bot ne vendin e 2 ne evrope dhe ne vendin e 1 nballkan .
We are all Aliens
o Nice_boy a pe she brenda dy minutave menjėherė e informove gabim extreme e ky tani po pėrdor te dhėnat tua. Mos se s'bėn ashtu mos.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Mehmet .. pak respekt tė lutem pėr shkrimet e mos na thuaj "rrej pėr toke" , nuk e'dij nga vjen dhe si vjen , por unė atė ditė kur isha pėr kontroll kam pa rastin edhe me degju shumica e qytetarve tu fol Turqisht , unė nuk jam cdo ditė nė atė anė , ndoshta me ndodh njėher nė vitė me kalu apo me qen nė Prizren por beso qė shumica e kalimtarve qė un kam pa aty tė vjeter kuptohet vetem gjuhėn turke tu e perdor.
Shkaku i Prizrenalive turqishtja gjuhė zyrtare nė Kosov , a ėshtė e drejt? A ėshtė kjo rren? Jo aspak.
Lexo mė shum / e dikur e kupton tė vėrteten mbi Turk miletin Prizrenas.
Krijoni Kontakt