Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 104 prej 104
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Unė nuk thashė askund se s'kam qef me pas shok jo-shqiptar.

Thashė jam nacionalist. Dhe pėr mė tepėr nė njė vend qė ka pothuajse vetėm shqiptarė, ēfarė mė nevojitet tė shoqėrohem me tė huaj, qė nuk mund t'i gjesh me qiri e pishė.

Tjetėr ėshtė problemi se unė nuk kam ndonjė interes tė qėndroj me njė jo-shqiptar. Pėr shembull ti paske qejf tė qėndrosh me jo-shqiptarė, dhe hajt t'a zėmė se ėshtė serb, a thu kaq paske pasur dėshirė tė pėrulesh para tjerėve, tė dėgjosh serbin duke thėnė se ti je nga Kaukazi, se je arab, se je zezak, etj etj.

Atėherė ēa do zgjedhėsh ti? Tė jesh nacionalist krenar, apo internacionalist i shpuar?

Jo vetėm nacionalistėt e huaj, por edhe demokratė e kushdo qoftė nuk ja njeh meritat popullit shqiptar. Ne kemi histori tė lavdishme, dhe kur fillon lloj lloj magjupi ty me ta kallxu historinė tane, unė te ti shoh vetėm dobėsi, ēoroditje qė nuk i kanė hije njė qenie njerėzore.

Nacionalist ėshtė tė duash kombin tėnd, tė ndėrtosh kulturėn tėnde, tė zhvillosh atė mė tej, e kėto gjėra nuk mund tė bėhen nga njė grup zezako-shqiptaro-kinezo-serbo-kroato-anglezo-egjithēkatjetėr.

Skinat nė qosh tė shoqėrisė? A veē pse ty tė urrejnė qė nuk je i tyre, tash u dashka tė flasėsh keq pėr ta.

Pra ata nuk janė nė qosh, po ata janė nė qendėr, dhe nuk janė si ti. Ty tė konvenon internacionalizmi se je nė vend tė huaj, ke dėshirė tė barazohesh e bėhesh i njėjtė me tjerėt, por kjo ka ēmimin e vet: Nuk je ma shqiptar.
    Une jam patriot e jo nacionalist sepse nacionalisti e rrit vleren e kombit te vet edhe nuk ka qef qe te jetojn ne shtetin e vet jo-shqiptaret. Edhe kjo ne fund te fundit vjen tek lufta.

Une shoqerona me slloven, kroat, serb, shoqerona me ata te cillet me dojn dhe atyre NUK JU INTERESON asnje perqind politika edhe historia. Spesh disa shok serb qka mendojn per qeshtjen e Kosoves edhe thojn "nuk me intereson, ne te bojn qka te dojn sepse politika esht budallaki".

Skin-at ketu jan ne qosh esht diqka qe nuk duhet te egzistoj ne shoqerin tone, sepse ata vetem dojn te perlahen edhe ti zgjedhin problemet me dhun, gjithmon.
    Te jesh skin do te thot qe te bejsh pastrim etnik ne shekullin 21. esht krejt budallaki e madhe qka po dojn ata me arrit.

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Te jesh skin do te thot qe te bejsh pastrim etnik ne shekullin 21. esht krejt budallaki e madhe qka po dojn ata me arrit.
    Nuk ėshtė budallaki, por ėshtė gjė krejt e natyrshme.

Secila krijesė e ka vendin e vet dhe nuk do tė pėrzihet me tjetrėn.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Janė njerėz pa kulturė, pa njohuri, pa dituri, njerėz qė pinė dorgė e nuk i dinė llojet e drogave as emėrtimet reale, njerėz qė kanabisin e quajnė hashish e hashishin kanabis. Ēa pret prej tyre?

Ni komunitet pa kulturė, pa dituri, pa njohuri, ėshtė komunitet injornat, tamam si nė mesjetė. Eh e dimė ēa kanė hequr njerėzit nė mesjetė.

Edhe un pi thom

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    se qme ka ardh nje ide e mire
    Kam mendu me ja vu rrotat kryeqytetit dhe per qdo vit me leviz sivjet ne prishtin,vitin tjeter ne skenderaj mandej ferizaj e keshtu me radh,ndoshta rahatohen deputet tan se krejt punet tjera i kan qit ne terezi bre zoti pa i marru mos met

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Tema tė Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parė i Republikės sė Kosovės
    Nga Albanino nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Me ne fund u pranua publikisht se kosova ska ushtri
    Nga beni33 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 126
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 18:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •