Nuk ka nevoje te perdoresh ironi..... mund te ishe mjaftuar vetem me ate faleminderit.
Asnjehere nuk e kam vene ne dyshim trashesine tende por duke menduar se me kohe dhe shkembi zbutet , ndaj dhe harxhoj kohe e te te sqaroj. Angmokio kur flet per ceshtje fetare nuk flet ne hava sic flet ti per fene tende. Angmokio flet ne baze te atyre qe thote Islami.Pra, meqe e paska thene Angmokio, duhet te jete e "vertete universale", drejt??!!A e kuptova mire??!(m'fal se jam i ēik i trashe!!)
Sigurisht qe kemi statistika. Dhe ajo eshte bibla juaj. A thuhet ne ndonje vend te biblen tuaj se femra e ka te ndaluar te falet ne kishe me menstruacione? A ka ndonje vend ne bible qe te thuhet se mashkulli e ka te ndaluar te falet pasi ka kryer marredhenie seksuale?Edhe kete e thote Angmokio, apo ka ndonje statistike te ndonje organi islamik qe ka kontrolluar zonjat qe shkojne ne kishe??!!(te ma falesh, por nuk e kisha idene se sa te zgjuar mund te jene myslimanet!!) E sigurisht, qe jeni te sigurte qe asnje zonje myslimane falet ne periudhen e mestruacioneve.
Nderkohe qe Muslimanet keto i kane te shkuajtura ne librat e tyre te shenjta . E sigurisht qe asnje femer Muslimane nuk falet ne periudhen e menstruacioneve sepse eshte mekat ( besoj sa kaq gje ta kap tepeleku kokes, apo jo?
Krahasim qe ti ben ne rastin konkret eshte njesoj sikur te thuash. '' A eshte e ndaluar me ligj qe dikush te djege doren ne zjarr apo varet nga pergjegjsia personale''?Me falni per trashesine time, por me ēfare istrumentesh arrini te kontrolloni zonjat myslimane qe shkojne te falen??!
Eshte ndaluar me ligj, apo varet nga ndergjegja personale??!(me fal per trashesine!!)
P.s Jarigas , te betohem qe perhere te pare ne kete forum i jam drejtuar dikujt sikur po flas me kalama kopeshti. Nuk arrij te kuptoj nese eshte feja jote qe te ben kaq te cuditshem apo je vertete shume shume i trashe?
Krijoni Kontakt