Gjermanet pranojn islamin me shumic!, ???
Karl 91 Jahre nimmt den Islam an + Hajj Spende für Karl - Pierre Vogel
72 Jährige zum Islam konvertiert
Fale o ZOT.
Gjermanet pranojn islamin me shumic!, ???
Karl 91 Jahre nimmt den Islam an + Hajj Spende für Karl - Pierre Vogel
72 Jährige zum Islam konvertiert
Fale o ZOT.
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
ka sa te duash gjerman qe behen mysliman yyyyy pa fund jan....kan qe duan vet se i pelqen islami ka ca qe martohen me mysliman dhe e ndrojn fen....nuk ka gje te keqe...po une personalisht nuk do e ndroja kurre....ka shume mysliman ketu dhe xhamia ke sa te duash.....na tolerojn shume ne emigrantet....dhe nuk ka gje te keqe me mire per ne
edhe gjermonet qe behen myslimon e ruajn me mire dhe me sakt fen se ato qe jan myslimon dmth arabt turqit ne etj etj...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 11-06-2009 mė 14:29
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Nuk duhet me mar me triumfalizem punen e konvertimeve , por un personalisht mendoj , se ne nje bot me me shum besimtar , edhe jeta ime fetare do te ishte me leht , tanime e shofim se aq sa po rritet numri i jobesimtareve , aq me shum po rritet edhe presioni ndaj besimtareve , ofendime dhe pengesa ne praktikimin e besimit.
Dhe duhet ta kuptojm se disa veprime te muslimanve krijojn paragjykime tek jomuslimanet , por pa marr parasysh se cka bejn individet ose grupet , kur nje jomusliman zhytet ne studimin e Kuranit , besoni se paragjykimet do te bijn posht , bile edhe mund te kthehen ne musliman.
Shumica e atyre qe jan ber musliman , me par e kan mendu Islamin krejt ndryshe , bile disa kan mendu se muslimanet besojn ne shum zotra ose se Islami eshte ndonje besim i tipit hindu ose budist , por pastaj e kan kuptu se muslimanet e besojn Zotin (qe eshte NJE) , besojn poashtu Muhamedin a.s , Isain a.s ( Jezusin) ... gjith te derguarit e tjer.
E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)
ALLAHU EKBER e njoh mir se sa e pranojn islamin ne gjermani , un jam deshmitar i 14 vetve perniher kur e kan pranu, .
nuk po di qysh mi qit, edhe nuk ka vend ne forum se sa gjermon i kisha qit ketu ne internet.
Krijoni Kontakt