Po ngadalė o dita se ai nuk ishte mysliman, ai i mire ishte / ėshtė ne burg.
Po ngadalė o dita se ai nuk ishte mysliman, ai i mire ishte / ėshtė ne burg.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Jo jo lidhje ka mire por ne shqiptaret nuk shikojm veten. Edhe pastaj e kam then disa here nuk merremi me problemin, por me problemet rreth ati problemit.
Ky vjen do me na tregu dicka, the ende pa na tregu cka ka ndodh ne Turqi shkruan pėr fe njehere dhe pastaj fillon.
Aha, ketė?
Kėtu s'po lexoj asgjė qe ka te beje me myslimanet. Ke fakte ti qe ka ndodh ne njė familje myslimane?Ne Turqi, nje vajze 19 vjecare qe refuzonte te martohej me nje burre eshte rrembyer nga familjaret e ketij te fundit, te cilet e kane torturuar dhe i kane marre jeten pasi e kane goditur me shkopinj druri.
Perpara se ta vrisnin, duke e goditur ne koke, ata i kane kthyer 19 vjecares krahet dhe kembet.
Ngjarja e rende ka ndodhur ne Afion dhe tre autoret e krimit jane arrestuar nga policia. Ne Turqi, nje grua ne tre eshte viktime e dhunes ne familje.
Ku i kam thene kto gjera une?
Di shqipt ti zoteri????
Per ate gocen qe shiti drog thashe thjesht mos u cudisni dhe mos e perbuzni se nga halli e ka ber dhe Italianeve ja u ka shit su be qameti..Se ne shqiperi e kosove jane te gjithe pronare dyqaneshe e kompanish , drogaxhinjte.Te dhashe ca japin lajmet jo ca pelqej une.Mos i ngaterro gjerrat.S'kam fol per vete asnje resht mysliman i nderruar.
Histori e trishtueshme
Me thene te drejten kam qene ne Turqi per pushime , cfare me ka bere pershtypje ishte se jan vertete ashtu sic e kane emrin ANADOLLAKE
lol Enii ..Me thene te drejten kam qene ne Turqi per pushime , cfare me ka bere pershtypje ishte se jan vertete ashtu sic e kane emrin ANADOLLAKE
Ka edhe turq te mire.....
vijon...
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt