Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

leter e derguar nga KOMANDANT TELI per vajzen e tij

nga KOMANDANT TELI

Bija ime!

"Bėhu vajzė e mirė, e ndershme, e dėgjueshme ndaj nėnės, bėhu vajzė e di...turisė, e sinqertė. Mos lejo qė kjo botė mashtruese tė tė kapė me thonjtė e saj tė fėlliqur e tė tė cojė ku janė shumė vajza tė mbetura rrugėve tė Italisė e Evropės."

Aq e kisha dashur qė tė jem afėr teje, tė shoh se sa je rritur. Por edhe pse jam larg, larg saqė na ndajnė dy botėra, unė e ndjej veten krenar dhe shumė afėr teje, kur e di se pėr cka u sakrifikova, e ti bija ime e dashur, duhet tė jesh shumė krenare, gjithmonė tė ecėsh me kokė tė ngritur lart, tė mos dorėzohesh edhe pse disa tė mendojnė pėr jetime.

Unė jam larg, thash sa dy botėra, por shpirti im cdo mbrėmje vie nė natė, nė dhomėn tėnde ti pėrkdhel flokėt e arta, flokėt e gjata, qė aq shumė i desha. Pas ca kohėsh me anė tė kėsaj letre, nuk dėshiroj qė tė tė arsyetohem pėr ikjen time pa fjalė, pa gjurmė, por tė tė them se edhe pse unė vdiqa, kėtij populli tė pėrvuajtur duhej t'i dalė dikush nė krah. Unė isha i fundit qė mora kėtė guxim, sepse shokėt e vėllezėrit e mi, mu atėherė kur u paraqita pėr nė luftė, ata vetėm se kishin ujitur tokėn me gjakun e tyre, e lulet e lirisė sa vijnė e rriten. Bija ime! Ngre kokėn lart, se nuk dėshiroj tė tė shoh se si e ndjen veten jetime. Ta lash nėnėn, e cila ishte frymėzimi im pėr tė shkuar nė luftė, zemra e cila gjakoi pėr mua, qė juve t'ju shoh tė lirė, tė kėnaqur nė atdheun tonė tė shkelur nga cizma e fėlliqur. Ajo prej tani do tė jetė udhėzimi yt, por tė pėrkujtoj, kujdesu shumė pėr tė.

Bija ime!

Letrėn qė po e lexon, ėshtė shkruar mu nė front, ku dominon fryma e barotit, fryma e lirisė, sepse llomotitjet e askujt nuk vlejnė, e as shitjet e patriotėve nuk bėjnė para, nėse nuk je nė front tė luftės, e tė shikohesh me armikun nėpėrmjet shėnjestrės. Kjo ėshtė kėnaqėsia e vetme, qė mund ta pėrjetojė secili qė dėshiron tė vdesė e jo tė luftojė me shpresė qė tė kthehet nė familje. Tė lutem bija ime! Mos ma kėrko varrin se nuk do tė ma gjeshė. Dije edhe mbaje mend se varri im ėshtė nė Sllupcan, nė Tanushė, nė Kalanė e Tetovės. Kėtu prehen eshtrat e mia. Tė lutem mos ngurro, dhe thuaju tė gjithėve qė mos tė ngurrojnė qė tė mė ngrisin pėrmendore, sepse nuk dhashė jetėn pėr pėrmendore e pėr strofa kėngėsh, por vetėm e vetėm qė tė fitoj kėnaqėsinė e Zotit qė e falėnderoj shumė qė mė gatoi aq mirė. E di se tash duke i lexuar kėto rreshta tė pikojnė lotėt, por mė vie shumė e qartė se ato janė lotėt e krenarisė, e jo lotėt e dhimbjes pėr babanė e vdekur, pėr babanė i cili flijoi veten sikur shumė baballarė tjerė.

Bija ime!
    Janė kėto fjalėt e mia tė fundit, sepse pas kėsaj nisem nė njė betejė nė tė cilėn nuk ka mbrapa. Bėhu vajzė e mirė, e ndershme, e dėgjueshme ndaj nėnės, bėhu vajzė e diturisė, e sinqertė. Mos lejo qė kjo botė mashtruese tė tė kapė me thonjtė e saj tė fėlliqur e tė tė cojė ku janė shumė vajza tė mbetura rrugėve tė Italisė e Evropės. Nėse bija ime nuk pėrfundon kjo luftė e ti rritesh, do tė kisha dashur qė edhe ti tė jesh nė rradhėt e ushtrisė sė popullit, sepse vdekja nuk ėshtė asgjė pėr ata qė i ofrohen vullnetarisht. Ajo ėshtė fazė qė kėrkon haracin e saj, por qė shpėrblehet me njė botė, me njė jetė tjetėr pėr tė cilėn po ta dinte mirė bota, do tė ngarendnin tė gjithė qė ta marrin me shpatė. Tė lutem bija ime, pėrshėndeti tė gjithė njerėzit qė mė kanė njohur, tė gjithė miqtė. Pėrshėndete nėnė tėnde dhe ruaje si sytė e ballit, sepse shumė e respektova dhe mė respektoi. Mirė u pafshim nė botėn e amshuar, nė botėn ku nuk ka mė brenga. Dhashtė Zoti qė tė jemi tė gjithė bashkė, nė njėrin kopsht tė Xhenetit.

P.S. E dashur, mos ia trego dhe mos ia lexo letrėn cupės tonė deri sa tė rritet e deri sa t'i mėsojė shkronjat. Ju dua shumė....
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

prekese..

dicka nuk kuptova ne kete mes..perse kjo leter paraqitet te forumi musliman..cfare lidhje ka ne kete mes.....
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    All-llahu Ekber
    All-llahu e rujt e mėshiroft Komandant Telin vėrtetė pėr kėsi njerėz ka nevojė vendi ynė, ndėrsa pėr Malsorin kjo vlen si shembull pėr tė ilustruar atė qė kemi debatuar me tė se njeriu fetar ėshtė edhe atdhetar, ngase flijimi pėr atdhe shpėrblehet me Xhennet
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Gimche....ata nuk luftojne per qellime kombetare por qellime jihadiste/fetare kunder feve tjera.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Gimche....ata nuk luftojne per qellime kombetare por qellime jihadiste/fetare kunder feve tjera.
    E ēka ka tė keqe ketu kur "Xhihadi" sherben pėr ēėshtjen kombėtare (pėr atdhe), Xhihadi ėshtė dy lloje pėr fe dhe vatan.
    Luftėn nė Maqedoni unė do ta konsideroja si Xhihad tė dyfishtė ngase i pėrmban tė dyjat.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    dicka nuk kuptova ne kete mes..perse kjo leter paraqitet te forumi musliman..cfare lidhje ka ne kete mes.....
    nuk e kam be me ndonje qellim te keq mirpo posa e lexova ishte e prekshme dhe pata deshir qe edhe ju te lexoni, nuk dita se ku te publikoj pasi qe ishte nje musliman i dalluar vendosa te publikoj te nenforumi musliman mirpo nese kjo ju pengon mund te kerkoni nga moderatori qe te vendos ne nen forumin e duhur

ka lidhje shum sepse ky ishte musliman i devotshum ashtu siq ishin edhe shum komandant te tjer dhe ky e cek edhe ne leter se per qka luftoj
    nuk dhashė jetėn pėr pėrmendore e pėr strofa kėngėsh, por vetėm e vetėm qė tė fitoj kėnaqėsinė e Zotit qė e falėnderoj shumė qė mė gatoi aq mirė.

Mirė u pafshim nė botėn e amshuar, nė botėn ku nuk ka mė brenga. Dhashtė Zoti qė tė jemi tė gjithė bashkė, nė njėrin kopsht tė Xhenetit.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Shumė prekėse, Allahu tė shpėrbleft Ximi.
    Burri 1 X flet !

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

nuk ju vjen marre ty dhe gimces...

Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    nuk e kam be me ndonje qellim te keq mirpo posa e lexova ishte e prekshme dhe pata deshir qe edhe ju te lexoni, nuk dita se ku te publikoj pasi qe ishte nje musliman i dalluar vendosa te publikoj te nenforumi musliman mirpo nese kjo ju pengon mund te kerkoni nga moderatori qe te vendos ne nen forumin e duhur

ka lidhje shum sepse ky ishte musliman i devotshum ashtu siq ishin edhe shum komandant te tjer dhe ky e cek edhe ne leter se per qka luftoj

te abuzosh me nje luftetar qe ka dhene jeten per lirine e kosoves do te thote se e kaloni cakun..je i mire si djale o ximi po pash zotin mos kaloni ne folklorizma te tilla..ky eshte turp more..ka permende dy fjale ne letren e tij dhe o burra na u be muslimani me i devotshem i trojeve shqiptare..sinqerisht me vjen keq kur thua se per cka e dha jeten ai..te jesh i bindur o ximi se asnje nga luftetaret shqiptare ( e as ky luftetare ) qe rane herooikisht ne trojet shqiptare nuk rane per allah apo per muslimanizem..ata rane per atdhe..ata rane ne mbrojtje te pragut te shtepise..ndryshe ishte per luftetareve ndihmes te ardhur nga vende te ndryshme te botes..dikush per aventure e dikush per fe ata dhane kontributin e tyre ne clirimin e kosoves apo ne arritjen e disa te drejtave shqiptare ne presheve apo iliride...

jeni kaq te papergjegjshem sa mjafton te gjeni nje njeri me mjeker dhe o burra ja muslimani i devotshem..para disa kohesh prure fotot e disa luftetareve shqiptare me mjeker dhe me papergjegjshmeri i quajte luftetare muslimane..ne vend qe ti quanit luftetaret kombetare shqiptare ju ju veni etiketa fetare..sillni shkrime bajate pa pike lidhje..shkuat deri aty sa te na tregonit se cka beri ne momentet e fundit te jetes se tij komandanti legjendare adem jashari...

ximi te mbash mjeker nuk do te thote se je musliman..te mos mbash mjeker nuk do te thote se nuk je musliman...cka do ju thuash atyre pjestareve shqiptare te te gjitha trojeve qe moren pjese ne lufterat ne trojet shqiptare por qe jane te feve te tjera dhe ne nje kohe dhe rrethane te caktuar kan mbajte mjeker...edhe ata bene muslimane te devotshem..cka marroseni o njerez..qeshtja fetare eshte gje private e njeriut more..nuk keni te drejte as ti e as gimcja e as asnjeri ketu ti thoni eshte musliman apo katolik i devotshem..mund ti thoni eshte shqiptar i devotshem por jo keshtu si ju...

rrini 24 ore duke germua per te pare nese e ka thene nje fjale per zotin apo allahun ta nxjerrni ketu..dhe ta ngrini ne qiell si nje musliman i devotshem...e ne te vertete nese do e degjonte vete personi per te cilin ju lavderoheni do jua kishte dhene shuplake surratit...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    =_MALSORI_;2723185]te abuzosh me nje luftetar qe ka dhene jeten per lirine e
    kosoves do te thote se e kaloni cakun..je i mire si djale o ximi po pash zotin mos kaloni ne folklorizma te tilla..ky eshte turp more..ka permende dy fjale ne letren e tij dhe o burra na u be muslimani me i devotshem i trojeve shqiptare..sinqerisht me vjen keq kur thua se per cka e dha jeten ai..te jesh i bindur o ximi se asnje nga luftetaret shqiptare ( e as ky luftetare ) qe rane herooikisht ne trojet shqiptare nuk rane per allah apo per muslimanizem..ata rane per atdhe..ata rane ne mbrojtje te pragut te shtepise..ndryshe ishte per luftetareve ndihmes te ardhur nga vende te ndryshme te botes..dikush per aventure e dikush per fe ata dhane kontributin e tyre ne clirimin e kosoves apo ne arritjen e disa te drejtave shqiptare ne presheve apo iliride...
    qka abuzove me kete malsor nese une diqka kam shpif ne ket shkrim jam i gatshum te jap pergjegjsi edhe para gjykates nese je burr urdhero do ti jap te gjitha te dhenat e mia dhe paditum ne gjyq per abuzim dhe shpifje nuk jam njeri i till o malsor une ketu e shkrujta vetem te verteten e asgje me teper

nuk dhashė jetėn pėr pėrmendore e pėr strofa kėngėsh, por vetėm e vetėm qė tė fitoj kėnaqėsinė e Zotit qė e falėnderoj shumė qė mė gatoi aq mirė.
    kjo fjal dmth shum por ti nuk je njeri qe kupton nje shqiptar jo fetar do thoshte per knaqsi te atdheut mirpo ky tha siq thojn te gjith muslimanet per knaqsi te zotit dhe e faelenderoj zotin jo kombin dhe atdheun sepse zoti i ka kriju edhe kombin edhe addheun

jeni kaq te papergjegjshem sa mjafton te gjeni nje njeri me mjeker dhe o burra ja muslimani i devotshem..para disa kohesh prure fotot e disa luftetareve shqiptare me mjeker dhe me papergjegjshmeri i quajte luftetare muslimane..ne vend qe ti quanit luftetaret kombetare shqiptare ju ju veni etiketa fetare..sillni shkrime bajate pa pike lidhje..shkuat deri aty sa te na tregonit se cka beri ne momentet e fundit te jetes se tij komandanti legjendare adem jashari...
    nese ata nuk kan qen musliman dhe une pasna shpif prap jam i gatshum te jap pergjegjsi une ata katolik smundem mi ba o shok

ximi te mbash mjeker nuk do te thote se je musliman..te mos mbash mjeker nuk do te thote se nuk je musliman...cka do ju thuash atyre pjestareve shqiptare te te gjitha trojeve qe moren pjese ne lufterat ne trojet shqiptare por qe jane te feve te tjera dhe ne nje kohe dhe rrethane te caktuar kan mbajte mjeker...edhe ata bene muslimane te devotshem..cka marroseni o njerez..qeshtja fetare eshte gje private e njeriut more..nuk keni te drejte as ti e as gimcja e as asnjeri ketu ti thoni eshte musliman apo katolik i devotshem..mund ti thoni eshte shqiptar i devotshem por jo keshtu si ju...
    malsor une me ket shkrim nuk e kam fy asnje katolik dhe as qe do fyhem nese neser nje katolik tregon biografin e nje trimi katolik jam njeri tolerant dhe nuk me lendojn gjerat e tilla sjam injorant

nese skam te drejt te ti them nje muslimani musliman i devotshem te thash dhe te them urdhero o burr paditum per shpifje jam i gatshum te jap llogari sjam njeri qe bej shaka jam njeri qe e mbaj fjalen dhe nuk e ndryshoj deri ne vdekje

rrini 24 ore duke germua per te pare nese e ka thene nje fjale per zotin apo allahun ta nxjerrni ketu..dhe ta ngrini ne qiell si nje musliman i devotshem...e ne te vertete nese do e degjonte vete personi per te cilin ju lavderoheni do jua kishte dhene shuplake surratit...
    malsori pse mor shok mundohessh gjithmon te shtypesh me fjal mos i prish temat me ksi lloj gjera une te kam spjeguar shum her se pse kan luftu dhe nuk ka nevoj tash te te spjegoj prap

mos u mundo te krijosh perqarje sepse perqarja eshte gjeja me e keqe qe mund te besh ishe i lindur si duket per te perqar te tjeret mirpo te them se me sa te mundohesh ti perqash te tjeret do jesh njeri i humbur

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    te abuzosh me nje luftetar qe ka dhene jeten per lirine e kosoves do te thote se e kaloni cakun..je i mire si djale o ximi po pash zotin mos kaloni ne folklorizma te tilla..ky eshte turp more..ka permende dy fjale ne letren e tij dhe o burra na u be muslimani me i devotshem i trojeve shqiptare..sinqerisht me vjen keq kur thua se per cka e dha jeten ai..te jesh i bindur o ximi se asnje nga luftetaret shqiptare ( e as ky luftetare ) qe rane herooikisht ne trojet shqiptare nuk rane per allah apo per muslimanizem..ata rane per atdhe..ata rane ne mbrojtje te pragut te shtepise..ndryshe ishte per luftetareve ndihmes te ardhur nga vende te ndryshme te botes..dikush per aventure e dikush per fe ata dhane kontributin e tyre ne clirimin e kosoves apo ne arritjen e disa te drejtave shqiptare ne presheve apo iliride...

Pajtona me ty plotesisht
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •