Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 78
    i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1

Beni gati kafen se erdhi teta...

Sa te rrosh ,do mesosh!Une bera nje prezantim ne nje vend te gabuar,po hajt mo se ne na lejohet...eh.

Une jam Pranvera ose si me thone teta Vera{si teto ollga} nga qyteti i bukur i Korces,nga qyteti i debores por qe fal shume ngrohtesi, nga qyteti i shkolles se pare shqipe,nga qyteti i festave te bukura ku argetohemi shume,dhe nga qyteti i perlave korcare qe e kane emrin 'SERENATE'.
    Jam mesuese gjuhe -letersie,kam mbaruar UE ne elbasan ,kam mbaruar dhe ekonomikun ne Korce .Jam gjyshe,kam nje nip shume simpatik nga martesa e djalit {vetem nje kam}Nusen e kam mesuese anglishteje dhe e adhuroj.Hobite e mija jane muzika shqiptare si e lehta ashtu dhe ajo popullorja.Gjithashtu adhuroj shetitjet sidomos ne vendet turistike .Drejtoj nje OJQ e titulluar Zemrat Korcare,jam antare e O.J.Q 'Per mbrojtjen e femijeve'.Pelqej shume te bukuren,te miren dhe perfekten relative sigurisht...Mbroj me cdo kusht dhe ne menyre kategorike te drejtat e grave.Jam antare dhe e nje OJQ-je 'Gruaja Korcare'Shkruaj brenda vetes ndonje tregim ,poezi,tregime per femije etj,Me pelqen 'Forumi Shqiptar ' me moderatore simpatik,kopetent dhe se bashku me ju forumista besoj se do ia kalojme mire...mos harroni...kafen ...eh...sa zili ju kam juve te rinjve...ecni,ecni perpara..Respekte teta Vera.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Nuk thon kot ... "O korcare o hic fare" ..

Mirėseerdhe Teta Pranvera , uroj tė kaloni caste tė kėndėshme nė forumishqiptar.

Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Nuk thon kot ... "O korcare o hic fare" ..

Mirėseerdhe Teta Pranvera , uroj tė kaloni caste tė kėndėshme nė forumishqiptar.

Faleminderi Nice_Boy!Pac kemben e mbare! Respekte per ju

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Sa te rrosh ,do mesosh!Une bera nje prezantim ne nje vend te gabuar,po hajt mo se ne na lejohet...eh.

Une jam Pranvera ose si me thone teta Vera{si teto ollga} nga qyteti i bukur i Korces,nga qyteti i debores por qe fal shume ngrohtesi, nga qyteti i shkolles se pare shqipe,nga qyteti i festave te bukura ku argetohemi shume,dhe nga qyteti i perlave korcare qe e kane emrin 'SERENATE'.
    Jam mesuese gjuhe -letersie,kam mbaruar UE ne elbasan ,kam mbaruar dhe ekonomikun ne Korce .Jam gjyshe,kam nje nip shume simpatik nga martesa e djalit {vetem nje kam}Nusen e kam mesuese anglishteje dhe e adhuroj.Hobite e mija jane muzika shqiptare si e lehta ashtu dhe ajo popullorja.Gjithashtu adhuroj shetitjet sidomos ne vendet turistike .Drejtoj nje OJQ e titulluar Zemrat Korcare,jam antare e O.J.Q 'Per mbrojtjen e femijeve'.Pelqej shume te bukuren,te miren dhe perfekten relative sigurisht...Mbroj me cdo kusht dhe ne menyre kategorike te drejtat e grave.Jam antare dhe e nje OJQ-je 'Gruaja Korcare'Shkruaj brenda vetes ndonje tregim ,poezi,tregime per femije etj,Me pelqen 'Forumi Shqiptar ' me moderatore simpatik,kopetent dhe se bashku me ju forumista besoj se do ia kalojme mire...mos harroni...kafen ...eh...sa zili ju kam juve te rinjve...ecni,ecni perpara..Respekte teta Vera.

Kjo teme e nisur per kafenė, i ka mundesuar dhe Pranvera ka bere nje risi ne paraqitjen e nje autobiografie ! Me te ajo, ka obliguar te rinjt ta kuptojne, se ne mesin e tyre ajo nuk kerkoi privilegj, por nje sakrilegj! Nuk i urdheroi qe asaj t'ia benin nje kafe, por i motivoj se , per ma te moshurat, ashtu duhet vepruar!

Keshtu flasin profilet e njerzve te kompletuar !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gjakushi : 07-06-2009 mė 19:29
    KOSOVA - SHENJA E SHENJTĖ E SHQIPTARISĖ

Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Miresevjen...Uroj te kaloni sa me kendshem mes ketu

Albmaster

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Mire se na erdhe Teta Vera te uroj tja kalosh shume bukur ne F.Sh.
    Shume prezantim i bukur me pelqeu shume, jo si ca e ca qe thone jam 20 student dhe me pelqen te shkruaj ne forum. LoL.

Respekte teta Vera.
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    po mire se na erdhe "teta Vera"....tja kalofsh sa me mire mes nesh dhe sa per kafen hajde mi se gati e kom.....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Mirmengjesi e dite te bukur!Patosarak,Albmaster,Z.Gjakush dhe ti simpatikeTironcjaBLN,ju uroj per mikpritjen Me vjen mire qe edhe moshat e reja kane respekt per ne.Eduakte e mrekullueshme e rinise sone.Hajt pra kush po pi kafen t'i beje mire dhe une bashke me ju. Respekte dhe shume faleminderit o njerez te mire.

E dua letėrsinė Maska e riza2008
    Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Postime
    3,105
    Mir se erdhe nė F/Sh.Kalofsh sa me mire.

Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    [Q
    UOTE=riza2008;2291213]Mir se erdhe nė F/Sh.Kalofsh sa me mire.[/QUOTEF

Faleminderit riza! Sa mire qe pelqen letersine

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •