Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 102
    Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Nuk me dukesh njeri i keq.
    Kujdes kur te dalesh,mos te bish ne tentacionin qe te provosh drogen.
    Nuk e di situacionin tend por njoh nje shqiptar qe srinte dot pa te ,dhe nuk perfundoj me ne burg por ne nje shpi te kures per dipendenti per droge.(sme dukesh ne ate situacion por e ndjej qe ta them)
    Nuk e di ku je ti por ne itali te burgosurit e kan te veshtire te gjejne pune .

Pra sgjidhe shoqerin ,e larg shum larg prej shoqeris vjeter.
    Familja jot eshte zgjidhja me e mire .
    Je i ri dhe shqiptar,kalon cdo veshtirsi.

£u & £i Maska e xlindax
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar më parë nga PATOSARAK Lexo Postimin
    Pershendetje shoke dhe shoqe, po e hap nje teme te tille sepse jam edhe une nje prej tyre.
    Kam degjuar shume gjera ketu ne burg nga njerez qe kan dal dhe kan hyre perseri, une jam per here te pare ne burg dhe nuk di situaten si do me shikojne kur te dal.
    Perse burgaxhinjte kur dalin nga burgu i shikojne me sy tjeter, i shikojn si perbindsha si njerez te frikshem si njerez pa te drejta, perse ndodh kjo gje ?
    Njerez si gjith te tjeret nuk jemi dhe ne, kemi bere dicka qe nuk duhej bere dhe po e pagojme me heqje lirie, perse kur dalim jashte na kthejne te gjith shpinen dhe nuk na ndihmon njeri, pervec familjes.
    Nuk po ju flas per ata burgaxhinj qe jan ne burg per perdhenim dhe per vrasje me pagese, se dhe vet une ata njerez nuk i shikoj dot me sy.

Cili eshte mendimi juaj per ne te burgosurit, nuk duhet te na afroj populli jashte nuk duhet te na ndihmojne, te na tregojne qe dhe ne kemi akoma vend ne kete popull.

Me Respekt Goni.
    Pse?????? hahahhahahahhah!!!!
    Duhet ti falesh njerzit, bejn shum gabim qe nuk te adhurojn, qe nuk te japin ndonje dhurat fundja ke qen cik ne buuuuuuuuurg!!
    Cfar pretendon ti, mos valle ndonje cmim???
    Nese ke gabuar dhe perfundove ne burg do te thot se gabimi nuk eshte aq i vogel por dihet, te gjith ne gabojm... kush me shum e kush me pak. Ti tani duhet te kuptosh se nuk do mjaftoj me te jesh si me pare, duhet te tregosh zotesin tende 3 her me teper x te fituar besimin e njerzve.
    Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
    Xkè lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

£u & £i Maska e xlindax
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Ndersa nuk ke kohe te mendosh per ta ateher hap Kuranin dhe lexo.
    E hape ti po ngeli ai tani.
    E prende un poco di me.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    cdo njeri ka hallet e veta ne jet,jo te gjith kena lind me kemish thuhet ktej..por nga kushtet qe ske,kultura,edukacjoni o ku di un ca arsyje tjeter te arrish te hysh ne burg duke shkelur ligjin,duke vrar njeri ose vjedh ke dikush per mua je vetem nje parasit per tu zhdukur nga kjo bot. Disa thojn te rri ne burg qe te menoj gabimin,kurse un them ma mir te eliminohet ai njeri dhe leket qe japim atit per te henger e pi deri sa te vdesi,dhe cdo gje tjeter rreth atit, ti shkojn kush i ka nevoje me gjithmen dmth naj femi,qender spitali o ku di un. Per njerez qe edhe qe jan pa fat,se kan ny naj her shpirtin e vet duke marr ne qaf njeri. Mendimi im.

Sa per ty qe ke hap temen..sdi cfar ke bo. Se ke vjedh pula e ke pagujt gabimin tat mun te fillosh jeten tate si nga e para..po ja dole burr je. Ndim ske nevoje per ndim se ste mungon naj kemb,sy.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Daniel Maker : 05-07-2009 më 13:10
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar Maska e Irene2060
    Anëtarësuar
    02-07-2009
    Vendndodhja
    everywhere
    Postime
    66
    Ndonje here burgu mund te ndimoje te kuptosh gabimim POR disa here burgu mund te zvilloj ide per revenge(me fal nuk e di fjalen ne shqip). Kshu qe it depends nga njeri ne njeri.

Nuk dihet burgosuri kur del nga burgu car mendje do kete. Po te ket bere gje shum te keqe psh te ket vrare, athere duhet te rrij na burg ter jeten.
    There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Irene2060 Lexo Postimin
    Ndonje here burgu mund te ndimoje te kuptosh gabimim POR disa here burgu mund te zvilloj ide per revenge(me fal nuk e di fjalen ne shqip). Kshu qe it depends nga njeri ne njeri.

Nuk dihet burgosuri kur del nga burgu car mendje do kete. Po te ket bere gje shum te keqe psh te ket vrare, athere duhet te rrij na burg ter jeten.
    hake-marrje, i thone shqip,

cuni s'ka ra per vrasje besoj, do ket bo noj gjo te vogel,
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Pershendetje shoke dhe shoqe, po e hap nje teme te tille sepse jam edhe une nje prej tyre.
    Kam degjuar shume gjera ketu ne burg nga njerez qe kan dal dhe kan hyre perseri, une jam per here te pare ne burg dhe nuk di situaten si do me shikojne kur te dal.
    Perse burgaxhinjte kur dalin nga burgu i shikojne me sy tjeter, i shikojn si perbindsha si njerez te frikshem si njerez pa te drejta, perse ndodh kjo gje ?
    Njerez si gjith te tjeret nuk jemi dhe ne, kemi bere dicka qe nuk duhej bere dhe po e pagojme me heqje lirie, perse kur dalim jashte na kthejne te gjith shpinen dhe nuk na ndihmon njeri, pervec familjes.
    Nuk po ju flas per ata burgaxhinj qe jan ne burg per perdhenim dhe per vrasje me pagese, se dhe vet une ata njerez nuk i shikoj dot me sy.

Cili eshte mendimi juaj per ne te burgosurit, nuk duhet te na afroj populli jashte nuk duhet te na ndihmojne, te na tregojne qe dhe ne kemi akoma vend ne kete popull.

Me Respekt Goni.
    Po tge pergjigjem ketu,para te gjithve pas mesazhit ne poste qe me cove me titullin "LEGEN". Ne rast te par ste njof,sta kam borxh gjo e me ner sme rruhet as me te majt me goj po ju pergjigja temes. Ti mir ne burg po doke dhe te kemi gjynaf per ty..Gjynaf per nje burgaxhi nuk shof arsyje pse te kem ashtu si nuk e shof arsyjen per cilen tme urosh qe te kem fatin tend meqe as di ca te ka nodh e pse te ka nodh dhe prap,sme rruhet ca te ka nodh. Meqe e the dhe ket,kur ne 97 nodhi ca nodhi ma mir mos te fol un po them faleminderit meqe..gjo personale
    Sa per ty heren tjeter qe me thu legen te keshilloj ti thirresh menjes se mbase je noj far garipi o trimi po mos e kruj me ke nuk njef. Eshte gjoja par qe te msojn ne burg..se te pin nga mrapa kur te ze gjumi e nuk zjohesh mo pastaj. Dhe po e myll duke te thon qe ti je ne burg..rri urt se bon figur ma te mir Zoteri se qenke per te dhon men jo ti jap un ty. Jam 25 vjec po ske honger m*utin qe kam honger un nga jeta dhe sot heci me koken lart se pas tmerrit qe kam pa skam rreshkit naj her per te shku ne burg. Kuptove ti re?Kam shpatlla,fuqi per ti dhon krave me punu per te drejtu jeten time (pa prit asgjo nga njeri) e durve me te thy kockat kshu qe mos me thuj muve legen ti. Bo naj foto me celularin e shifu se mos jesh ti ai!!Doka gjynof trimi..Doka ndime..Po te tjeret kush i nimon e kush ka gjynof me?E ke ti gjynof ose naj shoku jot kur shkon i vjedh djeresen?Ke gjynof ti kur te tjeret jetojn me 200 mij lek ne muj e shoket e tuj aq i japin naj shushke sa per tja mor me goj?He ke gjynof ti?Po gjynof ke kur qan femija naj njonit se skan lek me honger buk?Per kto kam gjynof un dhe munohem ti nimoj..Jo trimat si ti. Perdore burrnin kur te dalesh per te ngrejt koken e ti tregosh botes qe dicka vlen meqe syt ke ti do i ken tu prit qe te gabosh dhe jo per te ofendu e kercenu ne forum. E myll ktu un e mos u kruj mo se vetem Zotin kam frik.
    Gjith te mirat.
    mos luj se sta quj

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Pershendetje Bombona

Ne radhe te pare Faleminderit per opinionin qe ke, ne radhe te dyte ai qe eshte mashtrues ngelet mashtrues si brenda dhe jashte nuk ka ndonje lloj ndryshimi.
    pikerisht kete doja te thoja
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

£u & £i Maska e xlindax
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    çdo njeri tregon edukaten e ti, po nuk kuptoj pse ne duhet ta psojm.
    Ska ndonje moderator x te fshir postimet volgar???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????
    ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????
    ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????'??????????
    E prende un poco di me.

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Eshte e cuditshme qe perdoruesi i droges bie 15 vjet ne burg dhe ata tipat qe e shesin bojne paret jane te lire. NQS e ke ndergjejgen te paster as mos e rruj fare, bile te gjithe do jene afer teje.

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Dëshmitë e Bedri Spahiut për historinë
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 02:00
  3. Të burgosurit shqiptarë, Greqi, shans për burg në vend
    Nga AlbaneZ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 19:36
  4. Mendimi juaj për veten dhe mendimi i të tjerëve për ju
    Nga hope31 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  5. Të burgosurit shqiptarë në Greqi - në grevë
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2004, 09:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •