Postuar më parë nga saura Pse dhe testikolit i ka prere? ...e ti moj saura , ti nuk e di se qka eshte ai (qe eka k'put ky tripi)
Postuar më parë nga Hard_Style ...e ti moj saura , ti nuk e di se qka eshte ai (qe eka k'put ky tripi) Jo une e shkreta jam injorante ,dy burra i kam bo me frymen e shenjte si Maria.
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Postuar më parë nga saura Jo une e shkreta jam injorante ,dy burra i kam bo me frymen e shenjte si Maria. ....looooooooooooool.......... ....aha ... tani e kuptova qe pe dishe se qka eshte .........
Postuar më parë nga Linda5 Ky paska qen trim Ky trim budalla paska qen. Si mbas teje oj fshatare, cfare te bejm ne qe u ndamë nga ajo qe e deshëm? Edhe ne ta presim? ahahah
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Postuar më parë nga MmEeTtIi Ky trim budalla paska qen. Si mbas teje oj fshatare, cfare te bejm ne qe u ndamë nga ajo qe e deshëm? Edhe ne ta presim? ahahah hahahahah nein um gottes Willen.....denk an dich ore katunar ...hahahahahah
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga Linda5 hahahahah nein um gottes Willen.....denk an dich ore katunar ...hahahahahah Hahahah thash moj fshatare ne mos kërkon qe te gjithë meshkujt te bëhemi trima dhe te presim hahahahah. Mua s'ma mban ta pres. hahahahah Ich denke an mich hiq pa gajle hahahaha
Postuar më parë nga saura Ne nuk e presim,por e rr.... Profesion i mire te jesh berber i femrave.....hahahahahah.
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt