Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Ne jemi populli vertet per te deshiruar, sepse te njetit njerez qe mundohen te shkruajne per demokracine e vertete, e ta kthjene ate ne te tille, mbrojne pikerisht ish-komunistet verberisht, edhe pa vetedije.

S'kemi c'te bejme nga te dyja anet kemi komuniste, tani duhet te bejme diferencimin kush eshte komunisti me i mire!

Kjo eshte e gjitha deri tani ne politiken shqiptare, asnjgje per disa te shqetesohen se njera pale na qenka engjelli i ardhur nga Marsi sikur nuk ishin pjese e Shqiperise, dhe tjetra paskan qene te vetmit ne Sqhiperi e paskan bere te gjitha te keqijat(flasim per 18 vjet demokraci). A thua qe keta qe paskan qene ne Shqiperi i kane pare prpblemet me nga afer!?

Vertet disa disa duhet te dine si shprehen, sepse u bie faji atje ku nuk e pandehin.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-06-2009
    Vendndodhja
    me kerkoni,se me gjeni
    Postime
    48
    citim te Anesti 55...
    .Faktet jane te shumta: 97, gerdeci qe ishte nje makinacion per te mare pushtetin, tentativa per te ringritur "masat"per probleme dhe qesharake, si cmimi i bukes,(20qindarka) probleme ekologjike si kundershti me qellim te ndyre per tu bere penges per zhillim, per te minimizuar sukseset e forcave te djathta te cilat paraqesin nje rrezik real per to.Shihini si sillen me kartat ,ne menyren me falagrante, deri ne fund sabotues te procesit.

Pershendetje ANAESTI
    Te lexosh artikullin tend dhe te mos kthesh nje pergjigje per te githe ate mllef qe nxirrje nga shpirti jot i vogel,eshte e pamundur.
    Kam disa pyetje:
    .A e njeh noncionin demokraci..?
    -Me c'te drejte qeveria e Sali Berishes pronat e mia me mbi 30 ha toke ja u delegon me nje cope pacavure gjith atyre njerzve qe e ndjekin nga pas si hiena...?
    -Kur ti e paske jetuar keq luften e klasave ne diktature,perse nxit nje histeri lufte te re klasash te tipit injorace e racist...?
    -Mos nr 55 tek pseudonimi juaj ka lidhje me gazeten 55 nje nga gazetat me te zeza te shtypit shqiptar...?ta them kete se pronarin e kesaj gazete e njoh shume mire nga afer si kolopuc e sherbetore besnik te diktatures, se c'fare tip mastici e kameleoni eshte.
    -A se kupton se ne shqiperi e majta eshte ne numer dominant dhe ju jeni pakice,se dhe ne pushtet ju ka sjelle e majta jo me vote por me ligj te heshtur,per t'ju rehabilituar e ti si i papergjegjshem deklaron te kunderten...?
    -A se kupton se babezia 92-97 si dhe Gerdeci ju nxori zbuluar si nje rrace hajdute,e paskrupullt,e eger qe per perfitime personale kolosale dhe ne nji kohe te shkurter,moret jete njerzish e shkaktuat mbi 300 milion euro pasuri private..,.
    Duhet te jesh o i verber menderisht o i rracist i cmendur.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [QUOTE=estilen;2298300]citim te Anesti 55...
    .Faktet jane te shumta: 97, gerdeci qe ishte nje makinacion per te mare pushtetin, tentativa per te ringritur "masat"per probleme dhe qesharake, si cmimi i bukes,(20qindarka) probleme ekologjike si kundershti me qellim te ndyre per tu bere penges per zhillim, per te minimizuar sukseset e forcave te djathta te cilat paraqesin nje rrezik real per to.Shihini si sillen me kartat ,ne menyren me falagrante, deri ne fund sabotues te procesit.

Pershendetje ANAESTI
    Te lexosh artikullin tend dhe te mos kthesh nje pergjigje per te githe ate mllef qe nxirrje nga shpirti jot i vogel,eshte e pamundur.
    Kam disa pyetje:
    .A e njeh noncionin demokraci..?----Ntyrisht jam une dhe bashkesia qe une beje pjese qe me detyroni ta njohe demokracine.Ndersa ju bite e ligeise, te fshiheni pas nocionit, per te ushtruar dhunen sic bene teparet tuaj.-Me c'te drejte qeveria e Sali Berishes pronat e mia me mbi 30 ha toke ja u delegon me nje cope pacavure gjith atyre njerzve qe e ndjekin nga pas si hiena...?-----Dhe une kam humbur, nga korrupsioni i sistemit te drejtesise nje siperfaqe toke turistike ne plazh Durres me nje vlere 2 miljon euro.Berisha me ligjin 7501 ja dha token fshatarit pasi u provua ne zgjedjet e 92 ku perseri fitoi diktatori ramiz Alia.Fshatari shqipetare pa toke ishte nje rrezik konkret, per demokracine.Nese mendojme se kemi nje intelegjence te semure nga indoktrinimi 50 vjecar ,fshatari ishte kancerogjen, nje veshtiresi e pa kalueshme.Dhe sot te gjithe politikanet me ate shtrese perballen.I dhane token dhe nuk ja dhane voten keto ishin katunaret, nje shtrese mosmirnjohese, si pasoje e edukimit islamik dhe komunist njeri pas tjetrit. Une pranoj per hire te demokracise te behet reforma e tokes por jo te perjashtosh pronarin.Le te ishte dhe ai pjese.Por ti qe njeh demokracine duhet te pranosh se PD nuk eshte nje force radikale apo ekstermiste e djathte.Ky eshte nje grupim interesash te pranueshme mes tyre,por qe ne brendi ka nje vizion per demokracine e vertete.Ketu bejne pjese te gjithe ato intelektuale qe dhe se kane qene komuniste ne te kaluaren, jane ndare perfundimisht me te.
    -Kur ti e paske jetuar keq luften e klasave ne diktature,perse nxit nje histeri lufte te re klasash te tipit injorace e racist...?
    -------Une jam ekstermist i djathte por qe pranoj ndryshimin ne vetevete drejt zbutjes.Per mua , shume meritonin plumin.Qendrimi im eshte real, une votoj per PD pra, nje force qe nuk perputhet me vizionin tim, nje forcee moderuar, qe pretendon per nje demokraci te shkallezuar.-Mos nr 55 tek pseudonimi juaj ka lidhje me gazeten 55 nje nga gazetat me te zeza te shtypit shqiptar...?ta them kete se pronarin e kesaj gazete e njoh shume mire nga afer si kolopuc e sherbetore besnik te diktatures, se c'fare tip mastici e kameleoni eshte.------[B]Natyrisht mund te kete dhe gazetare kamaleone , nuk eshte detyra ime te merrem me spacifikime te tilla.Le te merren militantet e PD.Une nuk bej pjese ne anje parti, pasi paria ime nuk egziston.Gazeten 55 kur e lexoj , me jep kenaqesine, me jep shprese, me jep ngushellim, pra me meshiron nga dhuna e ligesise qe vazhdon dhe sot.Deri me sot eshte gazeta me reale ne vend.Jo vetem per probleme politike por dhe ato sociale, sidomos per problemin e religionit qe une jam aq shume i interesuar.Fundja botimi i Balliut per Zonjen e Zeze Nexhmie Hoxha, tregon sakte dhe pa dyshim qendrimin e tij.Ai liber po botohet ne shume gjuhe, ndonese perendimi nuk ka kaluar nje sistem te tille kaq mizor.Persa i perket numrit 55 e kam vene si simbol te nenit makaber, te bashkesise se te ligeve, qe me kete nen denonin per agjitacione propoganede.A ben pjese ti ne kete bashkesi????-A se kupton se ne shqiperi e majta eshte ne numer dominant dhe ju jeni pakice,se dhe ne pushtet ju ka sjelle e majta jo me vote por me ligj te heshtur,per t'ju rehabilituar e ti si i papergjegjshem deklaron te kunderten...?----Natyrisht qe e di. Kam provuar dhe me pare te jem ne proces rehabilitimi.Ju tashme e keni pozicionuar softin qe keni ne koke.Ju jeni e njejta xhakete por e kthyer mbrapsht.Te gjithe ju mendoni se ne reformatoret pjesa me e pafajshme e popullit ne te presekutuarit, te dhunuarit, jemi ne varsine tuaj e natyrisht, ne na duhet te pajtohemi duke menduar se e kemi jeten qelepire prej jush.-A se kupton se babezia 92-97 si dhe Gerdeci ju nxori zbuluar si nje rrace hajdute,e paskrupullt,e eger qe per perfitime personale kolosale dhe ne nji kohe te shkurter,moret jete njerzish e shkaktuat mbi 300 milion euro pasuri private..,.
    Duhet te jesh o i verber menderisht o i rracist i cmendur.---Natyrisht pas pergjigjeve te mesiperme eshte e sigurte qe ne na bie te jemi dhe hajdute dhe kriminele.
    Retorika e perdorur ne shkrimin tuaj te pare, "Terrorizmi shteterore"Duket nje kepuce qe s'eshte per kemben tuaj.Eshte nje copy qe nuk te shkon, nuk ka asnje lidhje me edukimin tend.E tille ka qene gjithmone bashkesia juaj , e zorshme per tu kuptuar, nje gjarper nen rrogoz.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 13-06-2009 mė 10:23

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-06-2009
    Vendndodhja
    me kerkoni,se me gjeni
    Postime
    48
    Anesti te kuptova aq mire ne shpjegimet tende sa eshte e kote qe te merrem jo me xhaketa te kthyera,por me xhaketa te lyera me gjak te ketij populli.Sic duket qenkeni pjestar dhe hartues i 97 dhe gerdecit.
    Hallall plako

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar mė parė nga estilen Lexo Postimin
    -Me c'te drejte qeveria e Sali Berishes pronat e mia me mbi 30 ha toke ja u delegon me nje cope pacavure gjith atyre njerzve qe e ndjekin nga pas si hiena...?

-A se kupton se ne shqiperi e majta eshte ne numer dominant dhe ju jeni pakice,se dhe ne pushtet ju ka sjelle e majta jo me vote por me ligj te heshtur,per t'ju rehabilituar e ti si i papergjegjshem deklaron te kunderten...?
    Pra ti je edhe pronar i madh tokash (i zemeruem me Berishen qe ia dha fshatareve) dhe njikohesisht ban pjese ne shumicen e popullsise (qe qenka e majte) ?!

Rrencaket zakonisht merren vesht se jane te tille se nuk arrijne me kontrollue plotesisht cka flasin e bien ne kundershtime jologjike.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga estilen Lexo Postimin
    Anesti te kuptova aq mire ne shpjegimet tende sa eshte e kote qe te merrem jo me xhaketa te kthyera,por me xhaketa te lyera me gjak te ketij populli.Sic duket qenkeni pjestar dhe hartues i 97 dhe gerdecit.
    Hallall plako
    Cfar "tende" ke kuptuar ti mer pjelle e Luiza Hoxhes, e vetmja femer ne bote qe piu gjakun e nje viktime.Mund te te ishte nje mashkull i lige, por nje femer, simbol i jetes, simbol i urtesise,sorry jeni bashkesia me makaber qe njeh shoqeria njerezore.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-06-2009
    Vendndodhja
    me kerkoni,se me gjeni
    Postime
    48
    Po e mbyll me ju me nje shprehje te filozofise popupllore shqiptare

E vėrteta ėshtė njė lloj ujė i nxehtė qė del nga toka, i cili shkrin dėborėrat dhe
    akujt qė ka pėrqark, i bėn pėr vete dhe shtohet duke shkuar dhe sado qė mund tė
    ngrijė duke u ftohur ajri, pa kaluar shumė kohė prapė bėhet siē ka qenė (ujė i
    rrjedhshėm).
    .................................................. .................................................. .................

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Raporti i OSBE: Zgjedhjet e qershorit, nje permiresim i ndjeshem
    Nga juanito02 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 16-09-2009, 08:08
  2. Kėngėt e fushatės.
    Nga [Perla] nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-07-2009, 05:24
  3. Analiza dhe komente pėr zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  4. Berisha: Shqipėria nė BE qysh nė 2010-ėn
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 02:17
  5. OSBE: 12 tetori, nje shans i humbur
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 27-02-2004, 12:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •