Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Pėrdoruesit e Windows 7

Sapo instalova pakon mė tė re tė Microsoft, pra Windows 7, deri tani jam mėse i kėnaqur me atė ēka shfaq ose ofron ky version beta i Microsoftit.

Tė gjithė pėrdoruesin e Win 7 mund tė marrin pjesė kėtu dhe tė tregojnė veprime qė ndoshta nuk i din tė gjithė me tė cilėt puna e pėrdoruesve tė tjerė do tė bėhej mė e lehtė. Aktualisht gjithēka ėshtė nė regull tek unė personalisht por tek ju? Keni hasur ndonjė problem ose diēka, apo dini ndonjė mė tė re?

Me tmira!
    Sui generis

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ne desktop me virtual pc 2007 1 gb ram amd turion 64 punon per mbrekulli dual boot ne acer aspire one intel atom 1.6 1gb ram eshte shume I ngavashte akoma eshte shpejt te flitet per te per mendimin tim.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Kam Intel Celeron 2,6 Ghz aktualisht me 1.25 Gb Ram 32 bit dhe punon pėr mrekulli.
    Sui generis

E kam shkarkuar Windows 7 ne kam djegur ne DVD ne formatin ISo por desha te pyes stafin e forumit, me sakte ata qe e kan instaluar kete version BETA.
    A ia vlen ta instaloj ne pc tim kete version (pc eshte pak i vjeter)
    2.8Ghz Pentium 4
    1Gb RAm DDR
    80Gb HDD
    128Mb Graphic card.
    MoBo Asrock P4M800

A mjafton 2.8 Ghz procesor dhe 1 Gb ram qe pc ta perballoje kete windows?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    francovice nese nuk ke ndonje profesion te rend si grafik apo audio ateher un po them PO, W7 nuk kerkon performanc shum te madhe ,1GB ram nuk osht i mjaftushem por sidoqoft ja vlen ta instalosh dhe duhet te jet stabil edhe me ket perfomnace. Nese do ishte ne pytje per Vista mendoj se nuk ja kishte vlejt sepse Vista esht me i rend si sisitem.Mos perdor Firefox perdor ndonje broswer tjeter,Instalo ndonje antivirus te leht si nod apo kasperksy por sidoqft zgjedhja esht e juaj. Kurse tek grafika me 128mb edhe kjo nuk esht e mjaftushme qe te ket mundesi ta tregon pasterin e vet W7 por prap po e them ja vlen ta instalosh sepaku si sistem te dyt, sa me heret sa me mire W7 duket te jet e ardhmja e Windowsit.

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •