Agjent Sekret![]()
Mesues
Gazetar
Politikan
Muzikant
Aktor
Shkrimtar
Biznismen
Zbavites
Kengetar
Tjere
Samurai
Agjent Sekret![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Paj nese jeton ne Prishine ose ne Shkup edhe je Ekonomiste nbahta mujna me ta gjet naj vend pune se per ate tani kemi nevojPostuar më parë nga Titi
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Une per ekonomiste e qaj rrusho , po te dush bohem dhe sekretarja jotePostuar më parë nga vajza_pr
![]()
Yllo thjesht te pyta per gallate , se me fut tipa si puna ime per ekonomist falimentove pa ardhe viti ri
tung
gjinekolog![]()
June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0
Në Listën unike të klasifikimeve të veprimtarive dhe profesioneve që përdoret në hulumtimet statistikore në vende të ndryshme këto që keni prezentuar ju në anketë paraqesin vetëm një pikë ujë.
Prandaj edhe vota ime ishte për TË TJERË dhe pashë se aty pati më shum vota siç është edhe normale. Njëkohësisht për këte më vie mirë sepse në forum paska njerëz që kanë kërkesa apo interesime për profesione jashtë listës së propozuar.
Përveç dëshirës apo mahisë së njërit që do të jet samuraj , disa përgjigje tashmë të pritura janë: Biznismen, llogaritar-kontabilist etj. që janë në ndikim të hapjes pa masë të kurseve dhe studimeve në këto degë.
Ndoshta nuk do të ishte keq që kjo temë të hapet edhe në krahun tjetër me pyetjen : Si ta zgjedhi profesionin e duhur? apo: Si ta ndërroi profesionin e gabuar?
Siç dihet sidomos në Kosovë, brenda nate shum njerëz me shpejtësi ndërruan profesionet e tyre në mungesë të punësimit në të vetin apo për shkakk të rrogave më të mira në atë tjetrin.
Nga këta persona një pjesë e kryejnë me profesionalitet dhe përpikshmëri edhe profesionin e ri kurse një pjesë ashtu tërthorazi gjersa të gjejnë një tjetër që paguhet më shumë!
Për këte temë mund të flitet mjaft porse kam përshtypjen se një pjesë e forumistave në temat tjera nuk e ka këte gajle. Për ta është më rëndesi të përshendesin njëri tjetrin, ta ftojnë kafe apo takim, të flasin për VIP-at etj.
Nuk do të thotë se unë jam kundër atyre temave porse ato janë më tepër për argëtim dhe relaksim ndërsa këto temat si kjo vërtet duhet kuptuar më seriozisht.
Kohet e fundit ne Shqiperi ka dal moda e telenovelave.Kshu qe,pse jo..do kisha qejf te luaja si protagonist kryesore ne nje filem me seri ose telenovel)
Feel the pump √
une pelqeja qe te behesha sportist por me sa duket sqe e thene !!! po edhe ndoje profesion qe te ndihem mire nuk eshte keq
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Parukiere,dhe Make Up Profesioniste
Ndryshuar për herë të fundit nga Marinela_Greqi : 29-05-2006 më 09:41
Un Do Behem Avokate Ose ......................nuk E Di
fashion designer,
psikologe
regjizore
shkrimtare
chef
advertiser
a portfolio job do ish idealja per mua!!!!!!!!!!
failure is not an option!
Krijoni Kontakt