Une do te kisha dashur te isha artiste, çfaredo qe te ishte, muzikante, piktore, aktore (teatri, jo kinemaje!) ose balerine, por fatkeqsisht do te jem vetem inxhiniere...![]()
Mesues
Gazetar
Politikan
Muzikant
Aktor
Shkrimtar
Biznismen
Zbavites
Kengetar
Tjere
Samurai
Une do te kisha dashur te isha artiste, çfaredo qe te ishte, muzikante, piktore, aktore (teatri, jo kinemaje!) ose balerine, por fatkeqsisht do te jem vetem inxhiniere...![]()
Per mu do jet Accounting.
ate qe po studioj tani - profesionin juridik![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Postuar më parë nga emile
emile,
Perse fatkeqesisht vetem inxhiniere??!!
Une jam inxhinier dhe jam shume i kenaqur me kete profesion qe kam, sepse me ka dhuruar te gjithat qe me duhen.
Megjithese thene realisht nuk eshte profesioni i endrrave te mia. Ajo qe kam dashur te behem dikur eshte shkrimtar i njohur ose arkeolog (nuk kane lidhje njera me tjetren, por ne endrra lejohen edhe kombinime te tilla, hahhahah)
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
POLITICAL SCIENCE...per kete po vazhdoj...te shofim se nga do dalim lol
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Mjeke/doktoreshe...
Ta zgjidhesh profesionin eshte aq e rendesishme sa ta zgjedhesh fatin e jetes.
Ma mer mendja se duhet ndihme te rinjeve per te ju ndihmuar ne zgjedhjen e profesionit.
Une jam inxhinjer ndertimi jo vetem ne kosove por edhe ne gjermani e ushtroj kete profesion.
Kam qene futbollist i dalluar dhe talent i rralle por ja qe per hire te shkences preinderit nuk me kan lejuar te jem futbollist.
Kam bindjen se do te arrisha shume por tani eshte vonesepse kan kaluar te tridhjetat
do te me pelqente shume te behesha gazetare, por fatkeqesisht zgjodha nje rruge tjeter ne emigrim, ndoshta po te isha ne Tirane po.
Tani jam ne fushen e biznes administrimit.
Enya-Adiemus
YO ca do te thot SAMURAI???
Mos qeshni eee se do qaje un pastaj!
Nejse ti pergjigjem temes....
Une kam shum deshira
Votova per Gazetare pasi me pelqen shum, Gjithashtu me pelqen per FBI por babit tim nuk i pelqen, do thoni ju esht jeta ime, ne nje ane ate mendoj dhe une por prape se si me duket po te mos respketoj dhe mendimin e babit, se nga mami i kam mar votat per ca te dua une..., dhe si perfundimisht do vazhdoj shkollen per JURIDIKUN per kete profesion skam kunda asnje mir per muaaaa
![]()
![]()
Heyyy Mos Andejjj
Krijoni Kontakt