Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    "Mua, si Ukë, nuk më intereson fare OS X sepse nuk kam nevojë për të dhe nuk më hyn në punë.."

ti thoje këtë (megjithse nuk kishte asnjë lidhje me çfarë po flitej) dhe i kurseje vetes gjepura si:
    E arsyeja se pse nuk perdoret eshte mu tek mungesa e programeve te cilat ekzekutohen ne OS X.
    Nga cili/a aspekt/fushë mungojnë programet.. ma thuaj.

Arsyeja është se ---> kushton.. darwin është budalla dhe i harxhon paratë.. Uka, më i mënçur, nuk e bën këtë gjë..

të pëlqen ky versioni dhe të biesh rehat?
    Prektora

http://www.tropoja.org
    Anëtarësuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    England[SE]
    Postime
    388
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    E fortë kjo. Ai laptop arrin dhe i mban të dy sistemet operative, dhe Snow Leopard edhe Win7. Pra, bën dyfishin. E kam unë laptopin, i kam dhe të dy sistemet, version 64bit.

Të ndara. Nuk di se çfarë bën më shumë Windows se Mac OS X. Vetëm nqs merresh me Cad/Cam ose diagnostifikime makinash. Tjetër gjë, nuk ka më shumë Windoze. Ah, ka mizërinë spyware, malware, virus, registry errors, etj.
    lol... Me duket se harrove games ), Une kam mac edhe se maj mend heren e fundit qe kam boot ne Mac OS X. Te pakten ne Windows 7 edin se cfar programs, dritare ke hapur .

O Azem shqipe malsie,
    Per ty loti na ka hije.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    ...
    ti thoje këtë (megjithse nuk kishte asnjë lidhje me çfarë po flitej) dhe i kurseje vetes gjepura si:

Nga cili/a aspekt/fushë mungojnë programet.. ma thuaj. ...
    Administrimi i rrjetes, kontabiliteti (fjalen e kam per ERP programe). E e gjith kjo rrjedh nga fundamenti i Sistemit Operativ. Opcionet per krijim te programeve per OS X jan bukur te kufizuara nga vet fakti se OS X eshte i bazuar ne Objective-C. Shtoja kesaj konfuzionin ne lidhje me platformat e mundura (Cocoa, POSIX, X window) si dhe faktin se baza eshte e mbyllur (nuk eshte open source) , dhe do ta fitosh pasqyren e kjarte se pse nuk ka oferte aq te gjere ne software.

Gabimi qe u pervjedh ne OS X Snow Leopard (e qe e kemi permendur me heret), eshte indikacion tejet i rendesishem se ky OS nuk eshte i pjekur per shfrytezim ne "corporate network".

Dhe sa i perket sigurise dhe stabilitetit te sistemeve operative, kerko rezultatet e PWN2OWN dy vitet e fundit
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uke Topalli : 26-11-2009 më 13:40 Arsyeja: shojce

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Windows Vista në shqip
    Nga PcCrack3r në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •