Postuar mė parė nga davidd plasen ndukjet dhe ketej... u prish bota fare..... puc ketj e puc andej, spo merret vesh fare ja te japim dhe nje ty mos u merzit te faqja ika une njer naten se po me duken keto dy gotat para 1 :P
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Postuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_ ja te japim dhe nje ty mos u merzit te faqja ika une njer naten se po me duken keto dy gotat para 1 :P Hahhahahaha... Ika edhe une. Naten sis, kalofsh sexy ne vazhdim
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_ ja te japim dhe nje ty mos u merzit te faqja ika une njer naten se po me duken keto dy gotat para 1 :P naten .
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Postuar mė parė nga suadabolzano Hahhahahaha... Ika edhe une. Naten sis, kalofsh sexy ne vazhdim kjo ska kuptim fare.... kalofsh sexy ne vazhdim
Postuar mė parė nga davidd kjo ska kuptim fare.... kalofsh sexy ne vazhdim Rendesi ka qe e kupton personit qe ja thashe....
Jack- qe vret
Per Pije me Perferushme eshte Pija e Red radin Dhe Gole redikull dhe Pitt Bull dhe Red Bulle keto jon pije e me ste perferuare..
Konjaku SKENDEGRBEG
Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Nuk ka party qe te mos e mar nje si kjo: po e provoj kete tani .. e mire qenka synimi esh ti provoj gjith kto pijet qe keni shkru ju ktu ose gjith pijet ne liquor store
Postuar mė parė nga suadabolzano Rendesi ka qe e kupton personit qe ja thashe.... cfare ke then ti, ska kuptim. mos ngulmo kot qe e kupton personi qe ja paske thene.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt