Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Pink, fillo pi pak whisky me cola,...lol se femrave u ben mire... do e kem parasysh me cola heres tjeter. Po ca te ben , te ve ne gjume aaaate po. dhe bahama mama ishte e mire. I liked it.
Postuar mė parė nga elsaa Linda ku vajti gota ime ? Mos ja dhe gje xhujes ? jo jo sme ka dhon gje taten mue....lol po pi me timen...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga elsaa Linda ku vajti gota ime ? Mos ja dhe gje xhujes ? Zemre na mi ,dhe te bofte mire ,dhe gezuar per binjaken ,dhe kte patriotin tim
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Linda5 Zemre na mi ,dhe te bofte mire ,dhe gezuar per binjaken ,dhe kte patriotin tim Ueeeeeee me hile kisha me shume whisky , me keni shtu akull me hum gjurmet . Xhuje ti ma ke pi ti .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
ti Linda duhet te jesh e mire per shots. Hopa
Postuar mė parė nga Snow^White Vodka redbull for ever Moj pijanece, ty ste ka dale akoma pija e javes se shkuar
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
vodka me red bull ? wow. ketu kemi ca qe vertet pikan. wow. do ju pushoj zemra, do beheni me super krahe. wow. lool
Postuar mė parė nga PINK ti Linda duhet te jesh e mire per shots. Hopa A ta mban? ...Hopa
Postuar mė parė nga Linda5 A ta mban? ...Hopa filloni se po bohem albiter...
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku filloni se po bohem albiter... Un i kam ngritt nja dy ...gota,te treten e kam gati po nuk kam kundershtar,se Pinkun me duket e hudha tuē Po ansorėt kush jan ,meqense ti je arbitri?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt