Nuk e di sa e vertete eshte kjo histori , per ato femra qe e kerkojn mir tju behet , kurse ato qe jan te pafajshme e u behet kundra deshires eshte per te ardhur keq , keto femra te cilave u shkaterrohet jeta gjynaf qe si vrasin keto monstra , e te lahet nje hale ...
Just Perfect
Sapo lexova kete histori.Esht e tmerrshme,vuan ne jet te rritesh vajzen e pastaj ta marrin e ta dergojn si prostitut ne vendet e botes.Ne fidhim kur u hape rruget, ose me mir te themi kur iken shum nga shqiperia ne vitet e shkuara nji i dashur te thonte shkojm ne itali e martohemi atje.Vajza e shkret besonte, ikin nga shqiperia me shpres qe do martohet me te dashurin,por pastaj shikonte veten ne rrug si prostitut e nen kerxenimet dhe rrahjet e tij.Ateher vajzat besonin se nuk degjohej shitje vajzash .Por tani nji goz qe iken nga shqiperia e vjen ketu ne itali o ne vendet e tjera pa dokumenta me nji çe i premton pun o martes pse i besojn. Tani te gjith e dim se qfar i pret te shkretave goza ketej.Un kam punuar ne karitas ketu ne itali e kam par e degjuar shum.Ketu nese nji vajz ben nji denonxim polizia i mbron dhe me ndihmen e karitasit i gjej shtepija mbrojtse.Qe do thot shtepija sekrete larg nge qyteti ku rrinin.Sot jan pak vajza ketu ne itali qe kerkojn ndihm.Pse do thoni ju.Sepse nuk kan forx te denonzojn ate qe e detyron te punojn ne rrug.Ai ie kerzenon me vdekje ate o njerzit e saj. kjo esht e gjitha
Me punen qe kam ber ne karitas e duke degjuar shum histori gocash,,po shkruaj nji liber me historit e tyre .Keshtu mendoj se duke lexuar nji liber te till do mendojne dy her para se te largohen nga njerzit qe i duan shum . QE ESHT FAMILIA.OGGI SI DEVE AVERE FORZA E CORAGGIO A DIRE STOP ALLA VIOLENZA SUL LE DONNE .
●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙
Mirdita.Per pytjen e par SHPRESOJ Per te dyten jo nuk mendoj se libri im do lexohet e zbatohet..Po kam degjuar e ndihmuar shum vajza me antaret e tjer te karitasit e me squadra mobile.vajza te genjyera per nji jet me te mir ketu per pun per martes etj etj.Shum kan gjetur forz, e tani bej nji jet normal e shum te tjera nga friga kan heçur denonximet .Kan frig shum frig. Por po smendojn ato per jeten trupin e shendetin e tyre kush do mendoj. CIAO VLONJATE.
Ndryshuar për herë të fundit nga Eve : 12-10-2009 më 06:47
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Po ti zogu ca kujton se ato engjelloret qe nisen per te punuar te semafori i ke gjithe diten me libra ne duar?
Shume nga keto historite e femrave te pafajshme qe rrihen, turturohen, dhe i fusin me zor ne semafor nuk jane gje tjeter vecse trillime. Opo ca behet! O milet dilni nga bodrumet, shpellat,apo poshte gureve ku jetoni, dhe filloni te kuptoni qe jetojme ne 2009-en dhe asnje femer nuk mund te nxiret ne semafor me zor. Se sikur dhe nje polici rrugor ne rruge t'ja bej njehere me shenje prostituta, dhe ti thote qe e kane nxjer me zor aty, e kredh tjetrin per nja 7 apo10 vjet brenda. Shumica e prostitutave dalin me vullnetin e tyre te lire ne semafor apo llambe. Gjithsecila per arsyet e veta.Dhe mire do ishte qe ta legalizonin dhe ketu te ne prostitucionin, keshtu do eleminoheshin shume martesa adoleshentesh te papjekur neper zonat rurale.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Pershendetje ENDLESS.Nuk pajtohem me mendimin tend.Nje ne semafor, nuk mund ti bej me sy asnji polici,sepse ajo ka prapa ate te pa shpirtin çe i merr paret sa her ajo del nga nji makin. Ajo aty per aty nuk mund te hyj ne nji makin policie se sa fillon ti tregoj qe diku me andej ndodhet ai qe e ka nxjerr ne rrug ai iken dhe hajde kape.Pastaj ligji ketu ne itali keto kohet e fundit po ben krejt schifo.Por menyra xhindet po te kesh nevoj te ikesh nga rruget e te dalesh ne rrug me kok lart pa te par me sy si nji prostitut askush.Per ato qe do te bejn kete jet le ta bejn por si do edukojn femit e tyre?eE nji dit femit do marrin vesht se nena ben o ka ber prostitut,sa turp per te shkretet femi.
Krijoni Kontakt