Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 105
    Citim Postuar më parë nga lola_it Lexo Postimin
    Jo nuk esht historia e nji goce.Po ne kete liber flitet ehe per vrasjen e dy gocave qe i kan vrar.Jan shum histori vrasjesh por jan dy ato çe kam shkruar persa i perket vrasjes.Edashur VLONJATE un prap jam e mendimit se per buk nuk vdes as njiNuk mund te shitesh trupin per te gren,jan shum pika karitasit ku mund te hash te vishesh dhe jan edhe shtepia te karitasit o te mergeshave ku mund te flesh deri sa te gjesh nji pun.Edhe per pun te ndihmojn,sigurisht jo ne ministri.
    Cfare po perpiqesh te realizosh me kete librin pervec se fitime personale kuptohet?!

io Maska e lola_it
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Vendndodhja
    ku je ti
    Postime
    52
    Ne radh te par mirmengjezi.Jo un nuk kam per te fituar asgje.Librin do e shperndaj ne gjith karitaset e italis.e un dhe komuniteti çe kemi hapur kemi shum per te realizuar.Ne liber do shkruaj edhe per kete.Me respekt lola.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Lola..

nga je ti oj qike?
    ne se mundesh sille ktu at liber e ta lexojme te gjithe..
    pergezime per punen fisnike qe po kryen..

sqarim fjalori..

tutor- quhet sot ne boten shqiptare nje maskara qe fiton miliona duke nxjerre me perdhune ne "semafor" nje vajze.. qofte shqiptare a moldave a filipinase a cka do..
    semafor- vend ku nxirren vajzat te fitojne para kundrejt maredhenjeve seksuasle.. qekryejn me te panjohur..

prostitucioni nuk eshte ne natyren e shqiptarit dhe ne nuk duhet te kapitullojme para forces.. shtazerise e milionave qe kane rrjetet e tutoreve..
    ne duhet ti mundim ata..
    cfar eshte ajo qe me tmerron..

natyralizimi i kesaj te keqeje..pra pajtushmeria me moralin e ketyre gjakpiresave..
    ku shihet kjo..
    psh .. shum tutore edhe se dihet se jan tutore edhe se dihet se bmw-te e vilat e pallatet qe i kane ne pronesi.. i kan bere me parate e fituara nga shfrytezimi i eger i femres shqiptare ( ata dhe i kan masakruar disa prej tyre e bile dhe i kan bere copacopa.. rasti sanijes ne itali) ata pranohen ne shoqeri.. ata pershendeten me perzemersi nga te njohur e te panjohur.. ata hyjn e dalin zyrave te shtetit e mbarojne punet me bashkite gjykatat e policite me kollaj se sa vet faik konica e ismail qemali e sami frasheri po te ishin gjalle.. ata jan pari e elite ne boten e medias e artit e ne afrimitetin me misset e me vipet e Kryeqytetit.. ata lavderohen e adhurohen per aftesite ne "biznes" e per kavalierllikun qe tregojne lokaleve luksoze ku gjithmon gjenden ne shoqeri te zgedhura.. e qe nuk i hyn ferra ne kembe..
    ata jan te privilegjuar neper prokurorira e gjykata neper festa e party..e u ecen fitimi vaj ne cdo qeveri qe vjen e shkon.. e kurre nuk u ka munguar viza e pasoshi.. aeroplani e shengeni..
    familjet jan te lumtura kur vajzat e tyre behen te fejuara apo gra te ketyre kodoshve kanibale e terrt syri nuk u ben per maskaralleqet e tyre..
    Prinderit e tutoreve gjith lezet i gezojne vilat qe kane bere bijte tutore e as qe duan te dine se.. qindra e mijra vajza e familje jan vrare fizikisht e moralisht e shpirterisht prej ketyre kusareve gjakatare..

tema ne fjale ben fjale per nji vajze nga fieri..
    pikerisht ky qytet..( jo se jan me mire tjera qytete nga kjo ane) dallohet per numrin e madh te tutoreve nga me te egerit e barbaret..
    ne kte qytet cdo qen i rrugve e di ( mendo njerzit) se x pallat 20 katsh eshte i filan tutori.. se y lokal luksoz eshte i y tutorit.. se ajo bmw-ja e ai mercodesi eshte i filan fistek tutorit..

mbiemrin sokoli e paska ky tutori..

tmerr..

me sokol perfytyrojme nje trim shqiptar nje atdhetar e nje burr zamani..
    mirpo ja cna del..

sokolat qenkan dhe bajloza te turpit e te maskarallekut..

qenka dhe tropojan..

ne mes te fierit duhen varur kto monstra..

dhe ashtu e meritojne te gjithe..
    ne litar e pak e kane..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 14-10-2009 më 04:26

io Maska e lola_it
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Vendndodhja
    ku je ti
    Postime
    52
    Pershendetje BRARI .Pa tjeter do ta lexosh nese deshironPo kjo sanija nga ishte nga shkodra?Se edhe un e di nji ndolli te tidh.Ke te drejt ne litar dhe pak e kan.NEe kohen e enverit kishim fukaradhek por asnji nug guxonte te bente nji hap te ndyt.Un nuk e dua ate koh por veç qetesin e asaj kohe.Sa nena u veshen me te zez sa nena nuk din ku jan femit e tyre sa goca diku po i lusin zotit qe ti ndihmoj te ikin nga rruget.Ketu ne itali pappa nuk do qe te hapen shtepiat per gocat e rrugeve,keshtu te pakten kush do te bej kete pun le ta bej pa i llan dhogari atyre plehrave qe i rrahin i djegun me cingare trupin dhe per te fituar sa me shum i detyrojn te ken mardhanie pa mbrojtse............duke rrezikur edhe shendetin.KLM

io Maska e lola_it
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Vendndodhja
    ku je ti
    Postime
    52
    INFINYTI mos mendo se do shes librin dhe do marr leket e do i fus ne xhep.JOOOOOOOOO .Ateher edhe un do jem ne nje menyr nji qe perfitoj nga historit e gocave te shkreta qe te mbush xhepat e mi.klm

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    O my god care historie, dale te ja u tregoj edhe une kete timen sepse e di me mire se sa te treguesit.

Fjerakja kur e ka njohur Hysniun e ka ditur qe ai ishte martuar dhe kishte dy kalamaj, edhe ajo ska qene aspak gruaja e tij por e dashura.

ajo ka pas shume options per te ikur nga Hysniu smund te numeroj, sidomos ketu ne londer, nje telefonate edhe ai se shifte me me sy.

londra sesht shqiperia ketu ke kushte nese dikush te shfrytzon,ajo e ka ditur detyren e saj per te ikur jasht shtetit sepse ajo prositute ishte dhe kur ishte ne fier, nga ajo qe i shkonte pas atij, Gruaja e Hysniut sot eshte rrugeve me dy femit.

por ca mund ti them nje femre qe rrin me nje burr te martuar , se burrrat aq tru kane.
    Hysniu per lek e kishte se per grua e kishte ne ne shtepi po ajo ate donte te ikte jashte.

aman tregoni meshire per ca femra qe ushtrohen tamam me dhune dhe skan rruge te dalin nga ajo jo per prosituta te lindura se ma hapet barkun.

Ehee nese qenka keshtu , atehere paska gjet tenxherja kapakun. Kot paskam ndier keqardhje per ket "Nocen' lool

Si ai i martuar dhe kjo nje nivel qenkan!

Po pse gazetat s'tregojne historine e plote?!
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Pershendetje.Jo nuk esht historia e ime.Un kam familien kam cen dhe jam nji grua çe me pelqen te ndihmoj njerzit.Por naturisht vetem nuk mund tja bej kurr.Por kemi hapur nji soqieta ku vim ne ndihm ketyre gocave.Nuk jan veç SHQIPTARE por nga te gjitha vendet e tjera te botes.GJITH TE MIRAT
    Ndoshta do te duket sikur po te kundervihem por nuk eshte ashtu , me ben pershtypje menyra si shkruan , kam theksuar fjalen qe ke thene *ketyre gocave* me duket sikur i klasifikon dmth fjala ketyre.

Jo nuk esht historia e nji goce.Po ne kete liber flitet ehe per vrasjen e dy gocave qe i kan vrar.Jan shum histori vrasjesh por jan dy ato çe kam shkruar persa i perket vrasjes.Edashur VLONJATE un prap jam e mendimit se per buk nuk vdes as njiNuk mund te shitesh trupin per te gren,jan shum pika karitasit ku mund te hash te vishesh dhe jan edhe shtepia te karitasit o te mergeshave ku mund te flesh deri sa te gjesh nji pun.Edhe per pun te ndihmojn,sigurisht jo ne ministri.
    Tjetra ti mendon se ka zgjidhje ? pse keto vajza qe kan perfunduar duke shitur trupin mendon se e kan bere per buken e gojes ??
    Nuk e di por do te keshilloja njeher te lexoje pak c'fare i ka detyruar keto vajza te perfundojne ne anen e erret te jetes !
    Mendoj se si ka shtyre mungesa e bukes apo veshjet ( mbase varferia i shtyn vajzat qe vijne nga vendet e botes se trete .

Gjithsesi ajo qe me beri pershtypje nga shkrimi jot eshte mungesa e ndjenjes se ngrohtesise nga ana jote .
    Mesazhi jot eshte qe asnje svdes per buke dhe se ka karitas per tu vesh e per te fjet.
    Po ndihme psikologjike per keto vajza a ka ??
    Po nje edukim ? Trajnim ?
    Thua qe smund te fillojne pune ne ministri e pse jo ??
    Sjan te afta valle ? Nese shkollohen edhe kan ndihme per te ec ne jete cdo gje mund ta arijne
    Pra te kundershtoj ne shkrimin qe ke bere ! Nuk mjafton vetem karitasi per te ngrene edhe per tu vesh , duhet akoma me shume ndihme per vajza qe jan keqtrajtuar si fizikisht por edhe mentalisht .

Ndoshta duhet te interesohesh pak me shume per psikollogji .
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

io Maska e lola_it
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Vendndodhja
    ku je ti
    Postime
    52
    karitasi esht ndihma e par qe i jepet pastaj ka si nuk ka edhe psikolog ka.me lart thash çe karitasi nuk mund ti jam pun ne ministri nese ato studiojn shkojn edhe me lart.kjo varet nga ato.

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    varet nga kush i drejton dhe kush i jep avisso per next step qe duhet te mari
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Ervisa Lexo Postimin
    Kafsha , qe mos pafte dite te bardhe! Jam e sigurt qe do i dalin hakat e goces se gjore....heret a vone

p.s edhe tek filmi Taken ai shqiptari Marcoja nga Tropoja, kaq cnjerezor jane tropojanet? (eee mos u ofendoni ju nga tropoja, jam e sigurt qe ka dhe te mire)
    Djemt tropojane moj goce jane me te paktet qe kan pasur prosituta dhe ta siguroj 100 qe kan qene te trajtuara me mire se cdo pimp tjeter, shifni gjitha ato goca nga berati,tirana,fieri qe jane marr me prosituta dhe kur jan me perioda dalin e shesin droge nga pimpat e jugut, qe jane trajtuar nga menyra me cnjerzore qe mund te ekzistoj ne planetin toksore, keto i them sepse me ka thene nje person i familjes qe ka par ngjarjet.

dhe keni fytyre te permendi nje tropojan qe ka pas nje prositute qe ka vajtur me qef dhe jo me dhune .
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mosekzistenca historike e "Jezusit" dhe e "Pavlit"
    Nga Qafir Arnaut në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 06-03-2015, 11:37
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Perse Duhet Studiuar Historia E Luftes Se Ftohte?
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 02:57
  4. Historia kombtare
    Nga llokumi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-02-2003, 20:51
  5. Menyrat e shkruarjes se historise (Historia Virtuale)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2002, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •