Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 92
    i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1

Vlera e lekut!

Sa problem e kemi ne te gjoret qe mbajme parane ose sic thote populli 'Qesen'.

Na zjen koka.bashkeshorti thote lek per cigare,femija e po do pi dhe une nje caj , i vockeli ,nena dua akullore, une cdo ble sot pwer te gatuar neser e mjere ne ... Po s'eshte vetem e ngrena njeriu ka nevoje per cdo gje te vishet bukur ,te ndroje garderoben si te dimrit ashtu dhe te veres,te shkoje me pushime diku qofte brenda por edhe jashte vendit etj.etj,Pra deri tani per gjithcka duhet para.

Si mendoni ju te nderuar forumista per vazhdimin "Por paraja s'eshte gjithcka"!?Mendoni ju se ai qe ka para arrin gjithcka vetem se eshte i pasur...

Po ana tjeter e medaljes?...

RESPEKTE

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    jo ai qe ka pare nuk esht se i arrin do te gjitha....shiko lajmet ato qe kan lek semuren dhe paraj nuk i ndimon dot.....
    une mendoj qe me mire te kem pak dhe te kem shnetin se sa e kunderta....se po pata shnetin kam mundsi te punoj.....me mjafton te jetoj normal sic jetoj sonte dmth mundist te bej pushime i kam te ndroj rrobat e veres apo dimrit i kam lek per me pi nji kafe dhe me dal per qef i kam ca dua me as edhe nji gje.....
    jo pergjithcka duhen lek....ti japesh nji njeriu dashuri duhen lek?Jo!te besh shaka me nji person duhen lek? Jo! te perqafosh nji njeri duhen lek? Jo.....etj etj.....dmth keto jan ca gjera qe une i jap shume rendsi se nuk esht vetm leku....

ky esht mendimi im......
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

fjalë e urtë

"Ai që mendon se me para mund të bëhet çdo gjë është në gjendje që për para të bëj çdo gjë"!

"Vetëm paraja e fituar me djersë sjell kënaqësinë"
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anëtarësuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Paraja nuk eshte asgje!Une do te doja shendetin dhe qetesine shpirterore pa leket shkojne e vine!

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    "Ai që mendon se me para mund të bëhet çdo gjë është në gjendje që për para të bëj çdo gjë"!
    Eshte e vertet pa para sot je nje njeri qe ha buk kot per parane behet e gjith lufta, dhe po pate parane i ke te gjitha. Dhe pa perjashtim te gjith ata qe i eshte nxire jeta ne Shqiperi duke ngrene fara luledielli, jane ne gjendje qe te bejne c'do gje qe eshte e mundur te nxjerin lek.

[/QUOTE]"Vetëm paraja e fituar me djersë sjell kënaqësinë"[/QUOTE]

Parane qe e fiton me djerse nuk e prish dot, te dridhet dora te dalesh per kafe apo te dalesh per ndonje got. C'fare kenaqesie te sjell kjo ?
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    [/QUOTE]"Vetëm paraja e fituar me djersë sjell kënaqësinë"[/QUOTE]

Parane qe e fiton me djerse nuk e prish dot, te dridhet dora te dalesh per kafe apo te dalesh per ndonje got. C'fare kenaqesie te sjell kjo ?[/QUOTE]

Gabim, parane kur e fiton me poshtersi, vjen i dite qe e paguan me shnet.

parane qe e fiton me djerse te badhit dhe pa poshtersi, te ben ne qef, sepse nuk i ke kujt borxh edhe nuk rrin me vesh ne krahe qe po te vrasin apo po te bejn ndonje pabesi

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Te kesh shendet te plote eshte gjeja me e mire qe mund te kete nje njeri. Pastaj leket sot jan neser sjan, jan te domosdoshem por jo aq sa shendeti.
    Shendeti vjen ne plan te pare, pastaj leku vjen direkte pas tij.

Por sju them te nisni tregtine e miellit te bardhe e te leshit te zi, ka menyra te tjera plot per te nxjerre lek. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Paraja eshte thjesh kompesimi per punen qe ben.Te pakten ne kete prizem e shof une.Kush ka shume lek te arritur me pune te ndershme eshte njeri me shume vlera.Paraja dhe njeriu qe disponon parane e ndershme kan dhe do ken vlere gjithe jeten.Dhe s'ka si te jetoj jeten nje njeri pa lek pa vlere njelloj me nje njeri me lek dhe vlere.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Paraja nuk eshte gjithcka mendoj , eshte LIRIA (jo ajo e sales) ne jete . ajo eshte gjithcka .. nese ke lirine parane e ben kur te duash si te duash ka shume mundesi kudo duhet vetem ti gjesh e ti shfrytezosh sa me shume .

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    mendja e shendosh tani paraja,psh per te ber jet te lumtur e normale,qka teprohet prishet edhe mendja po ashtu edhe rehatia e lumturia
    me pelqen kjo thenie,,Qdo GJe e Madhe vyshket me shpejt.

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  2. Shqiptaret duan para
    Nga altruisti_ek84 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 06:52
  3. "Republika", historia e një kinemaje që s'është më
    Nga Xhuxhumaku në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 21-02-2006, 15:32
  4. Merjemja a.s, Nëna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17
  5. Ajo s'eshte me... ndersa mua nuk me besohet...
    Nga Erdeta. B në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 31-10-2002, 08:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •