Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895

Pasiviteti i forumit!

Koht e funit po shoh nifar pasiviteti ne forum tema qe trajtohen jon shendru ne debate humori edhe forumi ma shum chatiratet sesa diskutohet

A thu ku jon tret antart e tjer pse spo hin ma ne forum? apo pse forumi spo kthehet ma ne ni koh qysh u kon maheret,pse qaq shum ofendime e sharje dhe papergjeqsi...

Pse ndodh kjo?

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Idiotėsia masive

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Pyetje me vend..
    Ku jane ata burra e gra qe vertete i jepnin sharm ketij forumi ?
    Nuk po shkruan me as Brari,Wait Knight e shume te tjere qe per momentin nuk po me kujtohen..
    Na beni ndere neve e vetes - te lahmerohi se po ikni...cka nuk e besoj
    Junjatjeta te gjitheve ne kete vape te tmerrshme !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    kete e ka bere kultura dhe edukata juaj

duke ofenduar dhe share rezultati eshte ky

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    sajmir,
    besoj se e ke me shaka...
    per dy jave dhe na njef se kush cka eshte !
    shnet !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    per te vleresuar forumin nuk ka nevoje dy jave ,por nje gjys dite ,dhe tamam.

shihi se cfar kulture te komunikimit ka ne forum, sidomos andej nga politika dhe feja

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Kam pasur respekt per kete forum por eshte bere bajat fare.
    U ka shnderruar ne nje tip kafeneje virtuale parazitesh,qe u duket vetja me vlere kur shohin emrin e tyre te shkruar ne ekran.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

Hahaha edhe une mendoj ashtu .Une kam verejtur se pas dy faqesh shkrim per nje teme X ka marr pergjigjje ose mendim te kundert vetem me 1 rresht qka tregon se nuk ka seriozitet ne forum.Nuk flas per temat qe i kam bere une mirpo per tjera e kam fjalen ,mua me dhimbsen ata te vertetit te cilet u qasen fenomeneve ne menyre shume te drejt dhe shkencore ndersa keta "tjeret" te cilet kan qejf to shohin se si u rritet numri i postimeve vetme me nje tung, sume mire ose "po le mos ja fut kot".
    Duhet temesohemi te elaborojme nje fenomen duke mos e share ose abuzuar njeri tjetrin.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Forumin e bejne anetaret, dhe jo e kunderta.

Nqs temat degradojne ne sharje dhe ofendime, munges serioziteti apo dukuri te tjera te papelqyera, ndodh sepse jo te gjithe kane te njejtin nivel kulturor.

Sa per hapesin e temes, me vjen keq ta them, por eshte goxha i "ri" ne kete forum per te konstatuar "pasivitetin" e tij dhe ne shume tema apo nenforume, jane pikerisht postimet e tij qe fshihen nga moderatoret per mungese serioziteti, keshtu qe i nderuar jeni personi me i papershtatshem per kete teme.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Sa per hapesin e temes, me vjen keq ta them, por eshte goxha i "ri" ne kete forum per te konstatuar "pasivitetin" e tij dhe ne shume tema apo nenforume, jane pikerisht postimet e tij qe fshihen nga moderatoret per mungese serioziteti, keshtu qe i nderuar jeni personi me i papershtatshem per kete teme.

Sjom edhe qaq goxha i ri sa po mendon se une ne ket forum jom kon moti dmth veq si vizitor e jo me user,,temat me jan shly vetem si pasoj se atyre nuk ju konvenon e jo per mungese serioziteti pse mirr ju duket juve qe ne nenforumet e politikes,fejes pastaj ne forumet e tjera qe perdoren ofendime dhe ku behet Chat ku antar te panevojshem hyjn ne ate forum,ku jan antaret e tjer serioz dhe qe kan dijeni dhe diskutojne,edhe jeni shum te rinj per mem gjyku mu ne poste nese ni post ma ke shly para ja dy-tre jave nuk dmth qe jam i papershtashem...

Shum antar ketu pajtohen per pasivitetin ne forum dhe mos seriozitet hala tema te pista mban forumi dhe Moderatoret si qiftit juj nuk i shlyejne,nuk i vlersoj krejt moderatort njesoj po dallojn prej njoni tjetrit edhe kjo asht ni mungese pse shum antar jan largu se del tylifar cifti ne tema edhe shkrun ckado pa pik dijeni dhe ben humor

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Misioni i Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 19-01-2025, 07:16
  2. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Pėrgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 28-09-2021, 01:20
  3. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  4. Cili ėshtė Misioni i Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 11:57
  5. Publikohet portali i forumit
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •