Close
Faqja 12 prej 47 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 469
    Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...gjat luftes ne Kosove adelina u marr me do punt te pista....e qfar pun jan ato e din disa njerz disa skan njohuri per pun te adelines ...eshte shum e vertet qe adelina ka pas ni lidhje me kriminelin - arkan-
    ...por nejse se kesaj me shum ika pelqy te jet ne lidhje me kriminela , si p.sh. Arkanin , ibrahim rugoven , enver sekiraqen ...etj .....

...fara i humb ketij krimineli ...edhe do ti humb....
    O "shqipfoles", po si vec ti i din keto gjera?
    A mos edhe ti ke qene dhe je kriminel? Si askush nuk mundi te tregoj fakte ato gjera qe i shkruan ti me larte? Adelina gjate kohes se luftes ka qene refugjate ne qytetin e Gostivarit ne Maqedoni dhe e di qe atje nuk ka mund te depertoje as Arkan e as Sekiraq. E di dhe me mer mendja qe njerezit si puna jote, fryhen dhe ngihen shume kur permendin (shkaun).
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    A mos edhe ti ke qene dhe je kriminel?
    ....sikur te isha un kriminel ,,,,t'parin njeri qe e kisha vra e kisha vra ket m-ut adelinen ....por qka ti bejsh qe nuk jam ....

...un kam stil ma shum se adelina , mirpo kriminel si adelina nuk jam ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2009
    Postime
    42
    GLENI hem se di pse gjith keto kangjella per adelinen.thua te jet kaq e keqe sa e bejn keto.waw
    sa armiq qe ka.se di pse cfar dereqin ka por hallal ju qoft te gjith fansave te adelines qe vazhdojn dhe nuk lodhen kurr duke shkrujtur gjera per adelinen.vetem dicka kam marr vesh qe arkani e ka karkuar shume adelinen ne luften e kosoves dhe nuk e ka gjet dot jo te ket lidhje.keshut qe merrni mir info ok njerez.sa turp qe nuk keni asgje konkrete dhe flisni per cart.me te vertet me vjen turp kur lexoj komente e juaja qe shpifni per adelinen.

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    ....sikur te isha un kriminel ,,,,t'parin njeri qe e kisha vra e kisha vra ket m-ut adelinen ....por qka ti bejsh qe nuk jam ....

...un kam stil ma shum se adelina , mirpo kriminel si adelina nuk jam ...
    Si shume po fol bre djal si me ja mbajt fenerin Adelines!?
    Aty dyshova thash me siguri ti je kriminel dhe Adelina paska pas pune me banden tonde, hahaha
    A mos po punon per FBI apo CIA? Nejse e di qe keto organizata nuk marin si pjestar te organizates, persona si puna jote

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    .....auu qe hyri ky m'zati me nickname - Bl3ri-
    ..ani m'zat hajd qetash dil me ket nick... e hyn mas dy ore me nickname adelinafansi ,
    ...mandej m'zat , e ndrron at nik , del jasht, hyn pas 2 oreve tjera me nickname - missionia -
    ...hajt se naj shatiret , ni person me tre nickname tu hy tu e qmu kriminelin adelinoskeiraq.

- ja Qifti Kriminel - anti shqiptari-

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Ne youtube,ama absolutisht tek cdo klip i Adelines ka komente te ketij Hard_Style...Ky tere diten Adelinen shikon .
    ...kjo eshte rren e jotja ,
    seshte e para por te gjitha ike rrena , sikur se qe po sjell genjeshtra per M-utin adelin, keshtu po sjell edhe per te tjer rrena .
    adelinen askush se don , adelinen e urrejn te gjith ata qe njohin prej fillimit.
    ..P.S. ne youtube un kam userin - Gj1lan29 - .
    shiko klipet e m-utit adelin emri im aty nuk figuron ne asnji klip, por as qe e uli veten ne at pozit kaq posht me hy me ndegju e se paku me komentu diqka per mbeturinen , berllogin adelin.

- TA URREJSH ADELINEN - I BEN NDER SHQIPTARIS.

Ky klip me lart eshte montazh e ish-dashnorit te Leonora Jakupit Shkumbin Noka i cili ishte shume i afert me klanin Sekiraqa
    ....ahahaha ket far shkumbimin as qe po e njoh.
    - por ky shkembimi te kuka i afer me klanin sekiraqa , mirpo apet se apet me i afert eshte adelina qe e ka te dashur sekiraqen se sa ky far shkimbimi...loooool.

eshte montim nga fotot e koncertit te Dives ne Deqan,jane montuar ne Photo Canon ne Prishtine,e tha Gjyqi e thane dhe ne lajme ne RTK,.
    ....AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA....

.....kjo pergjigjje edhe pritet nga ju , seshte per tu quditur , sepse juve aroma e m-utit ju duket se eshte arom e luleve , du te them se ju nuk i njihni ngjyrat.
    - juve origjinaliteti ju duket montazh , ato foto jan shum origjinal .
    nese jan montim edhe kan than policija , gjygji edhe RTK-ja , ate her pse nuk pastrohet keto klipe te youtubes nga policia.

- TA URREJSH ADELINEN - I BEN NDER SHQIPTARI.

- urreni kriminelin , injorone ate berllog , sepse kjo e keqja e shqiptaris.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    162
    ...kjo eshte rren e jotja ,
    seshte e para por te gjitha ike rrena , sikur se qe po sjell genjeshtra per M-utin adelin, keshtu po sjell edhe per te tjer rrena .
    adelinen askush se don , adelinen e urrejn te gjith ata qe njohin prej fillimit.
    ..P.S. ne youtube un kam userin - Gj1lan29 - .
    shiko klipet e m-utit adelin emri im aty nuk figuron ne asnji klip, por as qe e uli veten ne at pozit kaq posht me hy me ndegju e se paku me komentu diqka per mbeturinen , berllogin adelin.

- TA URREJSH ADELINEN - I BEN NDER SHQIPTARIS.

....ahahaha ket far shkumbimin as qe po e njoh.
    - por ky shkembimi te kuka i afer me klanin sekiraqa , mirpo apet se apet me i afert eshte adelina qe e ka te dashur sekiraqen se sa ky far shkimbimi...loooool.

....AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA....

.....kjo pergjigjje edhe pritet nga ju , seshte per tu quditur , sepse juve aroma e m-utit ju duket se eshte arom e luleve , du te them se ju nuk i njihni ngjyrat.
    - juve origjinaliteti ju duket montazh , ato foto jan shum origjinal .
    nese jan montim edhe kan than policija , gjygji edhe RTK-ja , ate her pse nuk pastrohet keto klipe te youtubes nga policia.

- TA URREJSH ADELINEN - I BEN NDER SHQIPTARI.

- urreni kriminelin , injorone ate berllog , sepse kjo e keqja e shqiptaris.
    Djali ka prap sulm nervor
    A vjen ta qes 1 kafe ne Skenderaj?
    Ne PM nuk mu ke pergjigj.
    Sinqerisht,te plasi Adelina ih ih ih.

Perndryshe,zonjusha Ismajli ka refuzuar cdo kendim ne Kosove,Durres dhe Ulqin ku eshte ftuar nga kete vere,dhe lajmet e fundit qe kane te bejne me Adelina Ismailin,e pagezuar Ikone dhe Dive nga shume gazeta shqiptare,jane qe tashme ajo eshte nje anetare zyrtare e SUISA agjensionit europian per mbrojtjen e se drejtes autoriale,albumi i saj i cili po pregatitet ne France pritet te jete ne treg nga fundi i vitit,dhe aktualisht pushon ne njerin nder vendet me te shtrenjta ne bote,Saint Tropez-France.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Misisonia : 31-07-2009 mė 09:37

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...auuu qe m'zati hyri me nick missionia.....
    adelinafansi
    ..hajde bl3r selaki....

Djali ka prap sulm nervor
    ...ahhahahaha...ti a? un ....po me duket ma shum ti ke sulm nervor qe po mundohesh me m'brojt m-utin.

A vjen ta qes 1 kafe ne Skenderaj?
    ...klanit SekiraqoAdelin i friksohem . sepse jan kriminela vrasin pas shpinde .- ju edini mir si e keni vra Triumf Rizen - (pas shpinde keni gjujt me pistolet) ..nejse ju e dini me mir kete , biles adelina ka edhe video se si e keni vra.

Ne PM nuk mu ke pergjigj.
    ...tu kam pergjegj shum mir , mos rrej .
    - un edhe ti i kemi ede mesazhet ne PM.
    -un ikam edhe ato qka ti kam dergu.(pergjgigjet)
    ...nese sedin ku i ke un te tregoj ....se po ma mer mendja qe nuk i din ku ike mesazhet e derguara , pershkak se je analfabet i prapmbetur.

Sinqerisht,te plasi Adelina ih ih ih.
    ...nuk e konsideroj as si qenje njerzore ...

Perndryshe,zonjusha Ismajli ka refuzuar cdo kendim ne Kosove,Durres dhe Ulqin ku eshte ftuar nga kete vere,dhe lajmet e fundit qe kane te bejne me Adelina Ismailin,e pagezuar Ikone dhe Dive nga shume gazeta shqiptare,jane qe tashme ajo eshte nje anetare zyrtare e SUISA agjensionit europian per mbrojtjen e se drejtes autoriale,albumi i saj i cili po pregatitet ne France pritet te jete ne treg nga fundi i vitit,dhe aktualisht pushon ne njerin nder vendet me te shtrenjta ne bote,Saint Tropez-France
    .

...kujt i plasi , varja....

- ku eshte vendos, ne vilen e arkanit a?.....cili serb eshte duke i bere shoqeri ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    162
    Kaltrina Selimi dhe Nora Isrefi ne nje program televiziv shpalosin kujtimet dhe tregojne qe kur kane qene me te reja kane imituar Adelina Ismailin ne veshje,vallezim dhe kendim.
    Adelina mbetet inspirim i kengetareve te reja,siq e tha dhe Leonora Poloska,grupi Skillz dhe Zajmina Vajsari...Por kete gje e vertetuan dhe Nexhmije Pagarusha,Vace Zela,Faruk begolli,Sevdai Radogoshi, e pa dyshim dhe Ardit Gjebrea i cili i pari tregoi sa shume kopjohet madheshtia e quajtur Adelina Ismaili.WE LOVE YOU ALBANIAN IDOL

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    O i shkreti o i gjori, hec more se veq ne teme te Adelines je duke ndejtur?
    Une edhe me komentu ktu jam fans i saj aman ti qe ndoshta edhe fiton sulm nervor e mos dasht Zoti infarkt qka bohet puna? hahaha.. Te hyn ne pune shume jeta e dikujt tjeter? Normal selak shqiptar katundar je edhe ti si disa te tjere?!!!
    Adelina , ty as nuk te afrohet more, ajo turperohet sikur te kete fans nje person te nivelit tend :=). Adelina vlen, per ate edhe komentohet ketu. Personaliteti me i perfolur i gazetave. E ti qka je? Nje grimce e vogel ne kete bote qe askujt nuk i plas per ty.

Faqja 12 prej 47 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili
    Nga The Dardha nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 1208
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 02:06
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •