Misisonia, Adelina eshte fantastike.
U kenaqe?
Misisonia, Adelina eshte fantastike.
U kenaqe?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Shume po me intereson se cilen Klinike te operacioneve plastike perdorte Afrodita jone Pellazge .: Dukja juaj ėshtė njė dukje qė nuk fshihet dot. Dhe dukjen e keni, ashtu si talentin, prej Zotit.
ADELINA ISMAILI: Jam pasardhėse e Afroditės sė pellazgėve. Mburrem me hiret e mia.Ashtu siē duhet te mburret ēdo shqiptare.
O kon kur o kon, tani mo ska Adeline edhe zor qe do arrij te kthehet najhere, i ka hup udha ne oborr gjynahit.
Zanin nuk e ka pas tmire asniher, bile kaniher kur e lshon shume, sma durojn vesht ate za i del i keq.
E bukur o kon shume, e tash nuk osht hic, (kur e kam pa heren e fundit trishtuse u doke, (per Vit t'Ri se mo nuk ia kam pa ftyren)
2 kang i pelqej te Adelines 'Borxh mke mbet' & 'Une duhet...'
**** ** ** ***** ** ***!
Per ate dhe ka mbi 1.000 klikime ne teme, vetem ne nje forum. duke mos analizuar klikimet tjere.
P.s. Edhe pse disa kolege te saja mundohen te behen "alla europiane" duke nenshkruar kontrata me produksione muzikore ne internet per te fituar financiarisht, nuk mund te arrine suksesin dhe pagesat e Adelines.
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Shume kenge te saja jane hite>
Sex bombe
Lavdi ushtarit tim
Martesa
Amaneti
Skenderbeu
Zahir Pajazitit
Qe 1 vjet e 7 dite
Lumja une per ty
Dy akrepat
Mirdita
Dy motra nje frajer
21 deshire
Kur femra hakmeret
Heroi i tragjedise
Borxh mke mbete
Une duhet
Nga zero ne fitore
Mbretereshe dhe robereshe
Dhe shume e shume te tjera qe per momentin nuk me kujtohe, duke perfshi gjithe albumin e fundit.
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Adelina ka ra nga top lista,tash per tash Leonora jakupi esht bomb![]()
Aha,bashk me Sami Lushtakun edhe ato rrudhat e plakave qe ju kan ba,edhe belin e saj te famshem,edhe kembet e gjata,edhe te prapmet alla J.Lo,edhe floket ``natyrale``edhe kenget serbe,edhe ``hitet``qe mbahen ne mend,edhe...Shhhht se me t`ndegju dikush te rreh thuper vesheve.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Misisonia : 05-07-2009 mė 04:06
Afrodita jone pellazge,ka perdorur kliniken ``Botticelli``sepse e kemi pare vetem te pikturuar dhe nuk e dijme e ka qene aq e bukur.
Jemi shekulli XXI dhe operacionet plastike i ka gjithkush qe eshte VIP,kjo nuk eshte me tabu.Mbasi edhe Shyhrete Behluli eshste e tera Botox,a duhet kengetaret tona me u zbukuru me speca e gjize a? Shko deri ne kliniken ``Pavle II``ne Shkup e merre vesh cilat kengetare ``natyrale``shqiptare bejne intervenime kirurigjike cdo muaj.He he.![]()
Krijoni Kontakt