me kalimin e kohes do te kuptojm se c'do gje qe na ndodhe ne kete jete,c'do gje qe perjetojm,ka nje qellim...............
me kalimin e kohes do te kuptojm se c'do gje qe na ndodhe ne kete jete,c'do gje qe perjetojm,ka nje qellim...............
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
me kalimin e kohes do te kuptoj se rasti vertet qenka mbret i botes....
por pse thuan " asgje nuk ndodhe rastesisht" ?!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Me kalimin e kohes...do te kuptoni se te jesh i lumtur do te thote te shohesh Boten ashtu sic e deshiron!
Me kalimin e kohes...do ta kuptosh qe jeta eshte varke e ti marinar.
2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...
Me kalimin e kohės do tė kuptosh se ke qėnė brėnda kohės apo ke mbetur pas saj.
Me kalimin e kohes,do ta mesoj te verteten e madhe!
Me kalimin e kohes ...do marresh vesh qe une Fal por nuk Harroj .
Me kalimin e kohes ...do bindesh se kur te Premtoj , une kurre nuk Abuzoj .
Me kalimin e kohes ... mesova kurdo dhe kudo qe te Fshihesh , Dashuria te gjen aty ku je .
Me kalimin e kohes... meson qe Zemra eshte nje Pajisje pa Korde (Wireless Device ) dhe e merr me vete kudo qe shkon
Me kamlimin e kohes ...e kuptova qe Dashuria eshte si puna e Veres , sa me e vjeter te jete ,aq edhe me e shijshme eshte .
" Even though you can hear compliments here and there, you still will be very,very flattered and happy to hear compliments after ** years ...if older the wine..better the taste. I feel like a little girl in wonderland "
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 03-08-2010 mė 21:46
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
Me kalimin e kohes do te kuptojme se perhere era eshte ne anen e lundertarit te zot
Krijoni Kontakt