me ty oj lop me ty
hup rrac e fliqt
me ty oj lop me ty
hup rrac e fliqt
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
te shkrova ne privat
kalo andjej
privatin ta kam lan ty oj lop
smerrem me shtaz neper privata un
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Miku im, me vjen keq qe nuk e ke lexuar mire postimin tim. Aty citoj se postimet me ndjenja patriotike dhe ankesa ndaj stafit jane fshire dhe zevendesuar me postime te tjera te cilat nuk i kam shkruajtuar une.
E para kodin tim nuk e di njeri....
E dyta dhe sikur t'a dinte nuk do ishte ne gjendje qe te zevendesonte postimet me te tijat, por thjesht do shtonte postimet.
Dhe e treta me e rendesishmja eshte se UNE NUK E PERDOR ACOUNTIN per te cilin flasim dhe postimet kane ndaluar ne nje date te caktuar nga e cila me pas une nuk kam shkruajtuar me.... si mundet te ndryshojne apo te shtohen postime para kesaj date...? ma shpjegon dot...?
Do te lutesha te mos beje supozime kot.... mbasi nuk besoj s'e ke gje ne dore ti, jo per gje, por une mbase e di dhe se kush nga moderatoret e ka bere, por pres qe te kthej ai pergjigje ne kte teme... sepse eshte dhe moderatori me i urryer nga pjesa me e madhe e forumistave ketu per shkak te censurave qe ben dhe intrigat antishqiptare...
faleminderit dhe qofsh mire...!![]()
Akoma me keto histori ju ? E dashkeni shqip me duket se keshtu nga kina nuk kuptoni...Derisa ne forum do kete llumra qe shkruajne akoma dhe bejne rolin e te diturit dhe interesantit (duke harruar qe jane disa barbona dhe asgje me shume qe vine ketu dhe bejne rolin e akademikeve dhe profereve qe vetem dine te japin mend...mos te vazhdoj me shume )
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albmaster : 13-06-2009 mė 11:05
Krijoni Kontakt