Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 138
    Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anëtarësuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Guzhina eshte vendi im i preferuar, Gatimi eshte menyra ime per tu relax, me pelqen te experimentoj me ushqimet, blej nje liber me receta e perpij(lexoj) te terin brenda dites e nuk e prek me dore me, experimentoj me ato qe kam lexuar po asnjehere nuk shkoj sipas recetes, shtoj gjerat qe me pelqejne mua apo familjes, e shumices se rasteve dalin ok, varet nga shija personale e secilit. me pelqejne kitchen gadgets gjithashtu! receta ime e preferuar? te gjitha, Embelsira as qe e marr mundimin ti gatuaj, kam nje pangopesi per embelsirat, po i gatova do perfundoj ti ha vete cfare ngelet, kshu qe ... me mire kujdesem per veten ne kte menyre menjanimi
    guzhina angleze ska asgje tipike, peshk me patate eshte tradicionalja, te tjerat jane te gjitha te huazuara, kshu qe nuk kam mesuar asgje nga vendaset, rrofte mamaja per mua
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    e deshtoni ju pa fut nai fjale anglisht.

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    di te bej pasta.. te preferuarat e mia..
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    vetem guzhinen shqiptare ( jo komplet ) po ca kam mesuar dhe ndonje pasta
    cfare sdi te gatuaj ? byrek sdi te holloj pete
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    E kam shume qejf gatimin dhe jam ne gjendje te gatuaj shume lloje gjellesh shqiptare dhe amerikane.Sa here qe shof libra gatimi i blej!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-03-2010
    Postime
    5
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    E para njehere nuk jam shok, dhe e dyta per ty mund te jete, mua nuk me pelqen dhe aq. Kam shoqe indiane qe me kane dhene recipes te gjysheve te tyre se si ta bejne Curry-n perderisa eshte nje mix of spices, por experienca ime e pare me ushqimin indian ka qene ne nje restorant qe gjoja ishte me 5 yje dhe shume i shtrenjte me qe ra fjala dhe sinqerisht mbasi dola qe aty, kam vjell zorret. First impressions gjithmone kane rendesi. Psh mua me pelqejne jashte mase ushqimet e Amerikes se Jugut, kane nje cuisine shume te larmishme.
    o apolloni ne rradhe te pare nga menyra qe flet dukesh qe je cun pordhac,e dyta gjysmen e shkruan shqip dhe gjysmen anglisht.nuk e di se sa i mire je me gjuhet e huaja,por une flas shtate,dhe per te gjitha fjalet qe ti shkruan ne anglisht ekzistojne ne shqip.recipes-receta mix of spices-perzierje erzash te ndryshme experienca-eksperienca first impressions-pershtypja e pare cuisine-guzhine.ai djali pak me siper thjesht te drejtoi si shok,dhe nuk ke asnje arsye qe ta ofendosh,se nuk te ofendoi,por te respektoi.

sa per guzhinen mund te lexosh fakte,se sa restorante te guzhines amerikano jugore ekzistojne ne bote,dhe vere ne krahasim me guzhinen franceze ose italiane.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga ringo Lexo Postimin
    o apolloni ne rradhe te pare nga menyra qe flet dukesh qe je cun pordhac,e dyta gjysmen e shkruan shqip dhe gjysmen anglisht.nuk e di se sa i mire je me gjuhet e huaja,por une flas shtate,dhe per te gjitha fjalet qe ti shkruan ne anglisht ekzistojne ne shqip.recipes-receta mix of spices-perzierje erzash te ndryshme experienca-eksperienca first impressions-pershtypja e pare cuisine-guzhine.ai djali pak me siper thjesht te drejtoi si shok,dhe nuk ke asnje arsye qe ta ofendosh,se nuk te ofendoi,por te respektoi.

sa per guzhinen mund te lexosh fakte,se sa restorante te guzhines amerikano jugore ekzistojne ne bote,dhe vere ne krahasim me guzhinen franceze ose italiane.
    Gjith e njohin INFINITY-n si goce e jo çun! , ski faj antar i ri je ...

GUZHINA ESHTE VENDI IM QE UNE PO THUAJ KALOJ SHUME ORE
    GATIMI ME QETESON
    SKA NEVOJE TE DISH SHUME GJERA TE GATUASH GJELLET ME TE MIRA DALIN KUR KE FANTASI TE MIRE DHE KUR DI TE NUATESH EREZRAT....
    PS BYRECKAT IQAJ ME LOT NUK ME KAP NJERI
    MAKARONAT SIDOMOS ATO ME SLACE ITALIANE
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    GUZHINA ESHTE VENDI IM QE UNE PO THUAJ KALOJ SHUME ORE
    GATIMI ME QETESON
    SKA NEVOJE TE DISH SHUME GJERA TE GATUASH GJELLET ME TE MIRA DALIN KUR KE FANTASI TE MIRE DHE KUR DI TE NUATESH EREZRAT....
    PS BYRECKAT IQAJ ME LOT NUK ME KAP NJERI:p
    MAKARONAT SIDOMOS ATO ME SLACE ITALIANE
    Bravisima...Sa minuta i le ne mikro-onde?...makaronat me salce,te gateshme....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Papare.

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Thjeshtë e shpejt - gatuani për veten tuaj...
    Nga kundraRRYMES në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 174
    Postimi i Fundit: 19-10-2010, 13:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •