Harrova tju them qe di te bej edhe sallate me domate dhe sallat jeshile, keto kohet e fundit po mesoj qe te bej tav me patate e mish.
Gjith te mirat.
Harrova tju them qe di te bej edhe sallate me domate dhe sallat jeshile, keto kohet e fundit po mesoj qe te bej tav me patate e mish.
Gjith te mirat.
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Une kam dite qe jam kreative , di ... por ka dhe dite qe sdi !!
po dilema eshte kush dite dominojne me shume ato qe di apo ato qe sdi, ose bej sikur sdi . Lol
Me liber kuzhine para bej cdo gje........)))
pa liber kuzhine para te gjitha ato qe ka rendit PATOSARAK...
Tani nje recet per ju.
Makaronat i ve te zjejne...
menjan: kungull te prere riska riska me nje fije vaj ulli(sh sh pak pra) i ve te zbuten ne tigan te madh me kapak mbuluar.- I kaurdis here pas here
- shton ne tigan tono(pasi ia kullon gjithe yndyren qe ka ne kuti),i perzien
-shton me pas pana,i perzjen
-edhe pak uje fare pak nga ai qe u zjen makaronat(meqe eshte i kriposur)
-i le ne zjarr deri sa mos te jete shume e ujshme(por jo ta thani fare)
-perzjeini me makaronat(e kulluara kuptohet) dhe cfare te hash........hmmm sa e shijshme
-provojeni se s'do shume mund
Ju befte mire)))
"Më e mira është armike e së mirës"
une di me bo pace,kukurec,mafishe etj.
edhe tirami su
Cdo gje di te gatuaj ...edhe ato gjera qe nuk i haj vet, i gatuj per familjen![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
asgje ... por kam nje te mire , di te vete deri tek piceria te cepi rruges
djalli eshte shum optimist nese mendon se mund ti beje njerzit te keqij
Pershendetje....
Shume gatime nga Traditat Shqipetare ( perdorim rregullisht traditat Shqipetare ne shtepi) me shume me ka mesuar Gjyshja, pastaj dhe ca receta Greke dhe Italiane, se gatime Hollandeze nuk na perpuqen me shijen tone ( nja 2-3 gjera vetem Hollandeze perdorim).
E kam shume qef gatimin...
Faleminderit......
Jam Krenare Qe Jam Shqipetare
Pahhh sa lezet u ka burrave kur gatuajne![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt