Ndryshuar për herë të fundit nga dritek7 : 10-06-2009 më 15:43
bsdev (03-03-2017)
Gatimin e kam hobby dhe kjo ndoshta duket edhe ne faktin qe me teper gjera me vlere kam ne kitchen se sa ne pjeset e tjera te shtepise. lol
Me pelqen jashte mase te ha dhe jashte dhe pastaj kur kam kohe ne shtepi eksperimentoj me gjera te ndryshme, nga different cuisines. E vetmja qe s'para me pelqen eshte ajo indiane.
Ah po, edhe per embelsira nuk para me jepet te bej, por ato qe bej, bejne dhe Bakers Square te flas me vete.![]()
Shum gjera di sepse eshte dashur te mesohem .
Vetem sdi me qit pite sepse te tjerat shumicen e kuzhines kosovare i gatuaj![]()
E para njehere nuk jam shok, dhe e dyta per ty mund te jete, mua nuk me pelqen dhe aq. Kam shoqe indiane qe me kane dhene recipes te gjysheve te tyre se si ta bejne Curry-n perderisa eshte nje mix of spices, por experienca ime e pare me ushqimin indian ka qene ne nje restorant qe gjoja ishte me 5 yje dhe shume i shtrenjte me qe ra fjala dhe sinqerisht mbasi dola qe aty, kam vjell zorret. First impressions gjithmone kane rendesi. Psh mua me pelqejne jashte mase ushqimet e Amerikes se Jugut, kane nje cuisine shume te larmishme.
Eshte APOLLONIA (@ = a)
Mos do te tregojme ndonje foto keshtu? Ushqim Indian e kisha fjalen. lol
Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 10-06-2009 më 17:20
Meqe jemi te ushqimi indian, dy gjera qe me pelqejne jane: naan bread (buka indiane) dhe kulfi ice cream. Yummmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyy
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt