Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar Maska e klaus fisher
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    aty ku mbaron hapesira
    Postime
    254
    Ti shko andej nga ke ardhur, sepse une jam qytetar shqiptar prej shekujsh
    ilia spiro
    I dashur besimtar orthodhoks .
    Kam thene disa here qe ti mbjell percarje dhe urrejtje kombetare .
    E KUPTONI O SHQIPTARE CFARE PO BEN KY FARE BESIMTARI.
    GJITHMONE DEKLARON ANTIPATI PER SHQIPTARET E BESIMEVE TE TJERA ,PER HERONJTE DHE FIGURAT PATRIOTIKE .
    SIC DUKET SHQIPTARET E BASHKUAR E SHQETESOJNE .
    KA DHE KURAJON TI THOTE SHQIPTAREVE-Ti shko andej nga ke ardhur.

PER CUDI MODERATORET E LEJOJNE TE SHKRUAJE ...

DEMOKRACI ME PERZGJEDHJE DHE ME PREFERENCA ME DUKET KJO.
    Ndryshuar për herë të fundit nga klaus fisher : 12-06-2009 më 14:34

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ne Shqiperi ekziston varferia ekstreme te cilen ti nuk e njeh e s`te behet vone per te. Mos na krahaso ne me Ameriken, Gjermanine e Japonine, se keto jane qesharake. Nje i varfer ne Amerike = me nje nepunes ne Shqiperi.
    Per sa i takon llogaritjeve qe na ben ti per rrugen, keto nuk jane te sigurta se do te ndodhin, pasi jane vetem parashikime. Dhe kur te realizohen (ne u realizofshin ndonjehere), do te kene vrare veten dhe nja 1000 vete per kushtet ekstreme te varferise ne te cilen jane.
    Une flas per nevoja urgjente ti me flet per projekte afatgjata, projekte qe ndoshta mund te mbesin vetem ne leter.
    Megjithate ne parim jam per ndertimin e rruges. Isha per zgjatjen e kohes se perfundimit te saj dhe per uljen e kostos se kesaj rruge duke i cuar kursimet per te varferit. Rruga te behej me kosto te ulet.
    Persa i perket emrave qe permend ne fund or Daje, ai i pari, do s`po s`do ti dhe "patriotet" ne forum dhe jashte tij, do te qendroje ne krye te Komunitetit tone, sepse e duam ne.
    po e komentoj per se mbrapshti citimin e zoterise..."ai i pari, do s`po s`do ti dhe "patriotet" ne forum dhe jashte tij, do te qendroje ne krye te Komunitetit tone, sepse e duam ne." mendoj qe duhet te mbani mend qe nuk e sollet ju ate dhe mbi te gjitha nuk jeni ju (dhe duhet ta dini se sa jeni ju) qe e mbani por ato qe e sollen vazhdojne ta perkedhelin sepse japin llogari diku tjeter...............ju mund ta dini fare mire ndofta se ku..
    ky eshte borxhi qe paguani jo vetem ju si komunitet por edhe e gjithe shoqeria jone prej klases politike dhe veprimeve te saj qe jane ne kundershtim me interesat kombetare dhe te vete kishes te Vet kryesuar Shqipetare (ata qe e formuan ju shendrite shpirti atje ku jane)

Por kjo rruge (durres-kukes) ndoftsa ishte rasti i pare qe kjo klase e mbrapshte politike qe na shfrytezon qe ne 1945 sigurisht duke pare edhe perfitimin e saj beri dicka qe verete do te ndryshoje cdo gje ne krahinat me te pazhvilluara ne Shqiperi ....pra nje investin me rreze te gjate veprimi ne shum fusha sociale ......sigurisht dhe do te ndihmoje dhe lehtesoje levizjen e Shqiptareve ne Dardani QE ESHTE E DOMOSDOSHME DHE JUA KEMI PER "BORXH"......Pra ne qofte se ju mendoni se keto para (qe vertete jane shume marramendese) duhet tju jepen te verferve mendoj se ky eshte investimi me i mire per ate pjese ne moszhvillim te vendit dhe i drejtohet nje klase te vobekte te shoqerise sone.

sa per "Nje i varfer ne Amerike = me nje nepunes ne Shqiperi." nuk e di ne keni levizur ndonjecike jashte Shqiperise por duke u bazuar ne experiencen e hidhur 19 vjecare te emigrimit psh: ne Amerike ka varferi e varferi (varet se si dhe c'kufinj ka fantazia)...ka te varfer qe jetojne ne apartamente dhe ja u paguan shteti por ne trotuar jane mercedes ose bmw, por ka edhe bjonde qe jetojne...PO TE JAP NJE KRAHASIM BREGU I LUMIT ESHTE HILTON
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    euuu bre...ky Daja-Goni kur fol!...mua tjeter sem jet perpos me ngu eu hahhah.....Te lumte bre Bal se Vallha q'do fjal e ki ne vende te vet...te lumte.Te pershendes nga zemra bali jem.

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    Asnjehere nuk guxon te jete shkas gjendja sociale e nje shteti e se paku te nje shteti siq eshte shqiperia qe ajo si shtet te mos zhvillohet ne q'do pikepamje dhe jo vetem ne ate pikepamje ekonomike!.Per arsyjet te gjendjes se rende apo te lehte sociale, eshte e parapare Banka Boterore e cila me mjetet e veta financiare stimulom dhe ndihmon qe me ndertimin e ekonomis se nje vendi qe ai vende te permirsoj edhe kete gjendje te saj sociale pamarparasysh se a eshte kjo gjendje e lehte apo e ronde.Me zhvillimin ekonomik te shqiperise, zhvillohet edhe Kosova si shtete, dhe se ky zhvillim ekonomik e bashkon dhe me shume ate me shqiperin dhe anasjelltas.Vallahi s'keni rrene, kure kam pare gruja shume pom don, kure s'kam pare syt me mi pa s'po don.Pra, Shqiperia dhe Kosova kan me pas dashni te ndersjellte vetem neqoftese se bashkub punojn dhe fitojne perndryshe keto te dyja kan mu dok si puna e jem dhe e gruse sime.Une s'di me shkru si ni ekonomiste i shkolluare vec se une shkruaj dhe di te shkruaj vetem prej asaj shale mbi te cilen rri nejtun.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52
  3. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18
  4. Abaz Ermenji
    Nga Eni në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •