Close
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 121
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    A Rexhi sa e veshtire eshte te besh shkolle me foshnje. Kam 2-3 vite qe po e bej shkollen me nderpreje per shkak te femijeve. Cupa vjen e mi mbyll librat, se behet xheloze. Te njejten gje bente dhe cuni i vogel. Eshte e pamundur te perqendrohem me shume se gjysme ore pa me nderprere femijet , apo burri.
    shume e vertet, mua vajza mi merr librat fletat dhe do ti nduki apo ti grisi, ne nje dore e mbaj ne doren tjeter mbaj fleten ne distance qe te lexoj se perndryshe futet me koke dhe kembe lol

nejse qe ti permbahemi temes...femrat ne mergim kan me shume oportunitete mendoj ne cdo aspekt te jetes apo ne realizim te profesionit qe duan te sundojn
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 06-09-2010 më 14:39
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    qaj perdite. *

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Normalisht nuk ka si te me pelqej nje gje qe s'ka pike vlere per tu diskutuar.
    Ta kam thene qe ti gjithmone merr ekstreme dhe kujton se te gjitha femrat jane ashtu.
    Ja keshtu Bato. Prandaj mos bej pergjithesime me ato statistika te kota.
    Thuaj tani qe isha komplet jashte teme.
    Mia@, ti mohon gjëra të pamohueshme. Kjo nuk më çudit aspak sepse unë nuk kam njohur ndonjë që mund të përballet me mua me arsyetime. Nëse unë debatoj me dikë, zakonisht do të ndodhë njëra nga këto:

1. Tjetri nxehet dhe fillon të fyejë, ndërkohë që unë jam i qetë dhe vetëm arsyetoj. Në këto raste ka dy zgjidhje. Njëra është të mos merresh më me të, ndërsa tjetra është që t'i përgjigjesh edhe ti me gjuhën e tij. Nëse e fyen edhe ti, tjetri tërbohet fare aq sa fillon t'i dalë shkumë nga goja. Zgjidhja varet sipas situatës.

2. I pafuqishëm për të arsyetuar, fillon të përsërisë si papagall të njëjtën gjë, edhe pse unë ia kam dhënë përgjigjen dhe e kam arsyetuar që e ka gabim. Natyrisht që me këtë mjeran nuk ia vlen të merresh pafundësisht.

3. Mohon gjëra që janë të qarta si drita e diellit.

Ti, ashtu si disa të tjera këtu, hyni tek rasti i tretë. Ju thoni se ato pikat me të cilat përshkrova unë perëndimoret, janë raste ekstreme, ndërkohë që dihet se ai është standardi i femrës perëndimore dhe kushdo që jeton jashtë, e shikon me sytë e tij. Të thuash që femrat perëndimore nuk janë ashtu siç thashë unë, është njësoj sikur të thuash që njerëzit nuk pinë ujë. Natyrisht që unë nuk do të jap ty prova që njerëzit pinë ujë.

Më vjen mirë që diskutimi arriti në këtë pikë dhe të tjerët mund të shohin qartë që unë kam të drejtë.
    Më vjen keq që perëndimoret merren si idhull dhe prandaj thashë që nëse femrat shqiptare në mërgim do të bëhen si ato, do të fitojnë diçka nga ana ekonomike, por do të humbasin njerëzillëkun.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Mia@, ti mohon gjëra të pamohueshme. Kjo nuk më çudit aspak sepse unë nuk kam njohur ndonjë që mund të përballet me mua me arsyetime.
    Normal se ti nuk ben njeri me te mire se vetja. Nuk degjon c'thone te tjeret. Ketu eshte gabimi yt. Ti mund te shkruash me qetesi, por ato qe shkruan ti, me beso jane shume acaruese dhe te paverteta. Ti te vret me pambuk si i thone fjales. Kjo eshte arsyeja pse ndesh replika jo te kendshme.
    Kush e cakton ne fund te fundit se kush ka te drejte? Ty te pelqen mendja jote, por mos harro se dhe ne te tjereve na pelqen mendja jone, por ndryshe nga ti ne pranojme dhe mendime ndryshe nga e jona.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Po meshkujt si ndihen ne mergim?
    meshkujt ne mergim sja varr njeri dhe punojn si qeni qe te blejn nje makin te mire tia tregojn vajzave shqiptare ne shqiperi
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga mia@
    Normal se ti nuk ben njeri me te mire se vetja. Nuk degjon c'thone te tjeret.
    Domethënë unë duhet të mendoj si ty dhe të dëgjoj ato që thua ti? Po ti pse nuk mendon si mua dhe nuk i dëgjon ato që them unë ?
    Ti mund te shkruash me qetesi, por ato qe shkruan ti, me beso jane shume acaruese dhe te paverteta.
    Që ato që shkruaj unë janë të pavërteta, ky është mendimi yt, ndërsa për mua janë të vërteta. Zakonisht acarohen ata që u djegin të vërtetat.

Kush e cakton ne fund te fundit se kush ka te drejte?
    Askush, unë them vetëm mendimet e mia.

Ty te pelqen mendja jote, por mos harro se dhe ne te tjereve na pelqen mendja jone, por ndryshe nga ti ne pranojme dhe mendime ndryshe nga e jona
    Për pjesën e parë ke të drejtë, po jo për këtë me të zezë. Po të pranoje mendime të ndryshme nga yti, nuk do të më citoje dhe kundërshtoje.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    meshkujt ne mergim sja varr njeri dhe punojn si qeni qe te blejn nje makin te mire tia tregojn vajzave shqiptare ne shqiperi
    Prandaj jane ne mergim qe te marrin me shume te holla si meshkujt dhe femrat...tani edhe ne Shqiperi ka shume makina bile edhe lluksoze...

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Femrat ne mergim ndjehen me te zonjat dhe me te lira se ne shqiperi ,se vete puna dhe jetesa i ka bere ato qe te perballojne gjithcka,qofte e mire por gjithashtu dhe fatkeqesite dikush me semundje ose me probleme familiare,ne shqiperi nje koke me te dheb do te shkosh te mami ose me afer te komshija po mar nje shembull elementar, por ketu ska as xhan as xhin,nuk te ndihmon asnji
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Disa femra moren rrugen e emigracionit, ndersa disa moren rruget edhe pike!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    Disa femra moren rrugen e emigracionit, ndersa disa moren rruget edhe pike!
    E ashtu eshte Boy, po e pergjitheshmja eshte qe femrat jane familjare dhe punojne pa pushim,njeherazi jane amvisa te mira ne shtepite e tyre,merren me edukimin e femijeve dhe ndjekin vijimin e tyre neper shkolla dhe ndoshta mundohen edhe te lobojne per vendin e tyre....jane heroina!

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  3. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Letërsia Shqiptare dhe Mbresat e tyre!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-06-2003, 08:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •